Pentru aceasta salata se folosesc numai varfuri de loboda alba sau rosie, foarte crude. Loboda se spala bine apoi se pune la...
Salata de loboda crudaSe amesteca bine, cu o furculita, maioneza, cu otetul si cu apa minerala. Se potriveste la gust de sare si piper si se serveste.
Sos cu maioneza pentru salateSe amesteca mustarul impreuna cu otetul si uleiul intr-un vas. Se adauga sarea si piperul dupa gust si se toarna sosul...
Sos de mustar pentru salateSe amesteca otetul cu putin ulei si se adauga verdeturile tocate foarte fin. Se potriveste la gust cu sare si piper si se...
Sos vinegretaPentru prepararea acestei retete se foloseste spatele de la iepure. Iepurele in aspic este foarte delicios.
Iepure in aspicSpatele de iepure impreuna cu pulpele de iepure, se curata bine de pielite si se tin in vin aproximativ 12 ore. Apoi se...
Mancare de iepure cu sos picantSe prepara baitul si se introduc in el bucatile de iepure. Dupa ce a stat 24 de ore in bait, carnea se scoate si se pune la...
Iepure pregatit sasesteIepurele se curata, se spala si se taie in bucati potrivite. Se pun bucatile la prajit in tigaia cu uleiul incins. Se caleste...
Mancare de iepure cu masline si capereCarnea, taiata in bucati, se pune la prajit in ulei incins. Se scoate si se pune ceapa tocata marunt, dupa care se adauga din...
Mancare rece de iepure cu maslineCarnea se curata si se taie in bucati medii. Se bat bucatile de carne cu ciocanul de carne, se sareaza, pipereaza si se...
Iepure de casa paneFrunzele de salata se spala si pe pun rupte, intr-un vas. Se pune la fiert un litru de apa cu o lingura de sare si se...
Salata biblicaPulpele de iepure se pun in bait. Se scot apoi, se sareaza si se impaneaza cu slanina. Se asaza apoi intr-un vas uns cu unt...
Iepure cu sosSe jupoaie iepurele, se curata bine, se goleste, se spala si apoi se incolaceste cu capul la coada si se leaga ca sa aiba...
Iepure incolacitCarnea se taie in bucati si se pune Ia prajit in ulei incins. Apoi se scot si se pun intr-un alt vas, iar in uleiul ramas se...
Mancare greceasca de iepure cu maslineSpinarea si pulpele iepurelui se curata, se spala si se impaneaza cu slanina, apoi se sareaza si se pune intr-o tava unsa cu...
Friptura de iepureCarnea de iepure se da prin masina de tocat impreuna cu carnea de porc. Se adauga in amestec sarea, piperul, condimentele si...
Carnati din carne de iepure si porcCarnea, data prin masina de tocat, se amesteca impreuna cu aspicul, sarea si piperul. Se pune apoi la foc mic si se lasa sa...
Buseuri de iepureCarnea se taie in bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata marunt si calita, painea si verdeata. Se...
Chiftelute din carne de iepureDin faina, un ou si apa se prepara aluatul pentru coltunasi. Pentru umplutura se curata visinele de samburi si se presara cu...
Coltunasi cu visineTaiteii se pun la fiert in lapte clocotit cu putina sare, zahar, zahar vanilat si coaja rasa de la o lamaie. Se tin...
Taitei cu lapteSe pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se strecoara si se clatesc cu apa calda. Se pun apoi intr-un alt...
Taitei cu pesmetOuale se amesteca cu sare si zahar, apoi se adauga treptat faina si laptele. Se amesteca bine pana ce se obtine un aluat...
Gogosele din aluatPainea se taie in felii de circa 1 cm grosime. Se curata de coaja feliile si li se da o anumita forma, la alegere. Se inmoaie...
Friganele din paineCarnea de iepure, cea de porc, precum si sunca se macina. Se sareaza, se pipereaza si se adauga cimbru. Se amesteca apoi cu...
Budinca de iepureCeapa tocata marunt se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga carnea de iepure si slanina tocata. Se ia de pe foc, se...
Budinca de iepureFaina se amesteca impreuna cu oul si putina apa. Se framanta bine coca, pana nu se mai lipeste de degete. Se intinde apoi pe...
Aluat pentru coltunasiSe prepara din faina, galbenusuri si apa o coca. Se framanta bine si se intinde o foaie. Aceasta se lasa cateva minute sa se...
Aluat pentru taiteiO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post