ggaby - Rețete

Salata de loboda cruda
Salate de legume

Salata de loboda cruda

Pentru aceasta salata se folosesc numai varfuri de loboda alba sau rosie, foarte crude. Loboda se spala bine apoi se pune la...

Salata de loboda cruda
Sos cu maioneza pentru salate
Sosuri albe

Sos cu maioneza pentru salate

Se amesteca bine, cu o furculita, maioneza, cu otetul si cu apa minerala. Se potriveste la gust de sare si piper si se serveste.

Sos cu maioneza pentru salate
Sos de mustar pentru salate
Sosuri reci

Sos de mustar pentru salate

Se amesteca mustarul impreuna cu otetul si uleiul intr-un vas. Se adauga sarea si piperul dupa gust si se toarna sosul...

Sos de mustar pentru salate
Sos vinegreta
Sosuri reci

Sos vinegreta

Se amesteca otetul cu putin ulei si se adauga verdeturile tocate foarte fin. Se potriveste la gust cu sare si piper si se...

Sos vinegreta
Iepure in aspic
Mancaruri cu vanat

Iepure in aspic

Pentru prepararea acestei retete se foloseste spatele de la iepure. Iepurele in aspic este foarte delicios.

Iepure in aspic
Mancare de iepure cu sos picant
Mancaruri cu vanat

Mancare de iepure cu sos picant

Spatele de iepure impreuna cu pulpele de iepure, se curata bine de pielite si se tin in vin aproximativ 12 ore. Apoi se...

Mancare de iepure cu sos picant
Iepure pregatit saseste
Mancaruri cu vanat

Iepure pregatit saseste

Se prepara baitul si se introduc in el bucatile de iepure. Dupa ce a stat 24 de ore in bait, carnea se scoate si se pune la...

Iepure pregatit saseste
Mancare de iepure cu masline si capere
Mancaruri cu vanat

Mancare de iepure cu masline si capere

Iepurele se curata, se spala si se taie in bucati potrivite. Se pun bucatile la prajit in tigaia cu uleiul incins. Se caleste...

Mancare de iepure cu masline si capere
Mancare rece de iepure cu masline
Mancaruri cu vanat

Mancare rece de iepure cu masline

Carnea, taiata in bucati, se pune la prajit in ulei incins. Se scoate si se pune ceapa tocata marunt, dupa care se adauga din...

Mancare rece de iepure cu masline
Iepure de casa pane
Aperitive cu carne

Iepure de casa pane

Carnea se curata si se taie in bucati medii. Se bat bucatile de carne cu ciocanul de carne, se sareaza, pipereaza si se...

Iepure de casa pane
Salata biblica
Salate reci

Salata biblica

Frunzele de salata se spala si pe pun rupte, intr-un vas. Se pune la fiert un litru de apa cu o lingura de sare si se...

Salata biblica
Iepure cu sos
Mancaruri cu vanat

Iepure cu sos

Pulpele de iepure se pun in bait. Se scot apoi, se sareaza si se impaneaza cu slanina. Se asaza apoi intr-un vas uns cu unt...

Iepure cu sos
Iepure incolacit
Mancaruri cu vanat

Iepure incolacit

Se jupoaie iepurele, se curata bine, se goleste, se spala si apoi se incolaceste cu capul la coada si se leaga ca sa aiba...

Iepure incolacit
Mancare greceasca de iepure cu masline
Mancaruri cu vanat

Mancare greceasca de iepure cu masline

Carnea se taie in bucati si se pune Ia prajit in ulei incins. Apoi se scot si se pun intr-un alt vas, iar in uleiul ramas se...

Mancare greceasca de iepure cu masline
Friptura de iepure
Mancaruri cu carne

Friptura de iepure

Spinarea si pulpele iepurelui se curata, se spala si se impaneaza cu slanina, apoi se sareaza si se pune intr-o tava unsa cu...

Friptura de iepure
Carnati din carne de iepure si porc
Aperitive cu carne

Carnati din carne de iepure si porc

Carnea de iepure se da prin masina de tocat impreuna cu carnea de porc. Se adauga in amestec sarea, piperul, condimentele si...

Carnati din carne de iepure si porc
Buseuri de iepure
Aperitive cu carne

Buseuri de iepure

Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca impreuna cu aspicul, sarea si piperul. Se pune apoi la foc mic si se lasa sa...

Buseuri de iepure
Chiftelute din carne de iepure
Aperitive cu carne

Chiftelute din carne de iepure

Carnea se taie in bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata marunt si calita, painea si verdeata. Se...

Chiftelute din carne de iepure
Coltunasi cu visine
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Coltunasi cu visine

Din faina, un ou si apa se prepara aluatul pentru coltunasi. Pentru umplutura se curata visinele de samburi si se presara cu...

Coltunasi cu visine
Taitei cu lapte
Paste si pizza

Taitei cu lapte

Taiteii se pun la fiert in lapte clocotit cu putina sare, zahar, zahar vanilat si coaja rasa de la o lamaie. Se tin...

Taitei cu lapte
Taitei cu pesmet
Paste si pizza

Taitei cu pesmet

Se pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se strecoara si se clatesc cu apa calda. Se pun apoi intr-un alt...

Taitei cu pesmet
Gogosele din aluat
Gogosi

Gogosele din aluat

Ouale se amesteca cu sare si zahar, apoi se adauga treptat faina si laptele. Se amesteca bine pana ce se obtine un aluat...

Gogosele din aluat
Friganele din paine
Sandviciuri

Friganele din paine

Painea se taie in felii de circa 1 cm grosime. Se curata de coaja feliile si li se da o anumita forma, la alegere. Se inmoaie...

Friganele din paine
Budinca de iepure
Mancaruri cu vanat

Budinca de iepure

Carnea de iepure, cea de porc, precum si sunca se macina. Se sareaza, se pipereaza si se adauga cimbru. Se amesteca apoi cu...

Budinca de iepure
Budinca de iepure
Mancaruri cu vanat

Budinca de iepure

Ceapa tocata marunt se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga carnea de iepure si slanina tocata. Se ia de pe foc, se...

Budinca de iepure
Aluat pentru coltunasi
Aluaturi

Aluat pentru coltunasi

Faina se amesteca impreuna cu oul si putina apa. Se framanta bine coca, pana nu se mai lipeste de degete. Se intinde apoi pe...

Aluat pentru coltunasi
Aluat pentru taitei
Aluaturi

Aluat pentru taitei

Se prepara din faina, galbenusuri si apa o coca. Se framanta bine si se intinde o foaie. Aceasta se lasa cateva minute sa se...

Aluat pentru taitei
Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
1
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
2
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
3
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
4
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Fursecuri cale
5
Prajituri

Fursecuri cale

Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...

Fursecuri cale
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia