elizeea - Rețete

Rulou cu sunca
Aperitive cu carne

Rulou cu sunca

Mixam la robotul de bucatarie sau tocam marunt usturoiul cu parmezanul si arahidele. Amestecam apoi cu concentratul de tomate...

Rulou cu sunca
Salata cu pui
Salate din carne de pasare

Salata cu pui

Taiem asa: usturoiul in bucatele si cepa in rondele. Castravetii cu tot cu coaja in felii foarte subtiri, rosiile in cuburi...

Salata cu pui
Clatite umplute
Clatite

Clatite umplute

Taiem kaiezerul si il rumenim intr-o tigaie cu ulei. Taiem branza pe lungime si rosia in cubulete. Umplem clatita cu...

Clatite umplute
Tartine cu avocado
Aperitive cu fructe

Tartine cu avocado

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana. Taiati catelul de usturoi in bucati si il adaugam in bol impreuna cu...

Tartine cu avocado
Prajitura pentru Paste
Prajituri

Prajitura pentru Paste

Blatul Batem albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, bicarbonatul si praful de budinca. Turnam compozitia intr-o...

Prajitura pentru Paste
Prajitura cu nuca si budinca
Prajituri

Prajitura cu nuca si budinca

Pregatim blatul asa: Batem albusurile cu apa si zahar pana devin spuma tare. Adaugam galbenusurile amestecate cu praful de...

Prajitura cu nuca si budinca
Pulpa de miel umpluta cu ficat
Mancaruri cu carne

Pulpa de miel umpluta cu ficat

Desfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Batem...

Pulpa de miel umpluta cu ficat
Dob de miel
Mancaruri cu carne

Dob de miel

Spalam maruntaiele de miel si prapurele tinut la rece 40 min. Curatam ceapa si verdeturile, le spalam si le taiem marunt....

Dob de miel
Cotlet de miel italienesc
Mancaruri cu carne

Cotlet de miel italienesc

Calim ceapa in ulei iar cotletele impanate in slaninuta afumata taiata felii le prajim in acel amestec. Adaugam mai apoi...

Cotlet de miel italienesc
Drob in aluat
Retete de Pasti

Drob in aluat

Drobul in aluat este o metoda foarte aspectuoasa de a pregati drobul traditional de Pasti. Este foarte aspectuos si delicios,...

Drob in aluat
Friptura de miel la tava
Mancaruri cu carne

Friptura de miel la tava

Pisam usturoiul. Spalam carnea si o frecam bine cu zeama de lamaie, usutoi pisat, cimbru. Peste carne punem felii subtiri de...

Friptura de miel la tava
Tocanita de miel cu tarhon verde
Mancaruri cu carne

Tocanita de miel cu tarhon verde

Se spala carnea, se taie si se pune intr-un vas mare la fiert cu apa, tarhon si sare. Taiem ceapa, punem condimetele, sare,...

Tocanita de miel cu tarhon verde
Frigarui de miel
Mancaruri cu carne

Frigarui de miel

Taiem carnea cuburi, o presaram cu supco si condimente pentru friptura. Stropim cu sucul de lamaie si cu ulei carnea. Pun...

Frigarui de miel
Bors de oaie cu tarhon
Supe de carne

Bors de oaie cu tarhon

Taiem carnea bucati apoi o prajim intr-o tigaie cu ulei. Punem sare si pier. Din cand in cand stropim carnea cu otet. Cand e...

Bors de oaie cu tarhon
Tort de zmeura
Torturi

Tort de zmeura

Se face o adancitura in mijlocul gramezii de faina. Se sparg in ea ouale. Se adauga untul topit, laptele in care s-au...

Tort de zmeura
Tort de portocale si frisca
Torturi

Tort de portocale si frisca

Se taie marunt migdalele. Se prepara un sirop din zeama portocalelor cu zaharul pana se leaga bine si se ingroasa. Siropul...

Tort de portocale si frisca
Tort de portocale si migdale, cu marmelada de coacaze
Torturi

Tort de portocale si migdale, cu marmelada de coacaze

Se freaca de coaja de portocala bucatile de zahar si se taie marunt. Migdalele tocate se amesteca cu zeama de portocale a...

Tort de portocale si migdale, cu marmelada de coacaze
Tort de portocale "Capsa"
Torturi

Tort de portocale "Capsa"

Blatul Zaharul cu ouale se bat cu telul pe foc slab sau in bain marie. Dupa ce s-a batut bine compozitia si s-a racit se...

Tort de portocale "Capsa"
Tort spumos de portocale "Capsa"
Torturi

Tort spumos de portocale "Capsa"

Blatul. Zaharul si ouale se bat bine cu telul in bain marie. Dupa ce compozitia s-a ingrosat se da la o parte sa se...

Tort spumos de portocale "Capsa"
Cozonac trandafir
Cozonac

Cozonac trandafir

Aceasta reteta de cozonac Trandafir este intr-adevar una deosebita. Este un cozonac festiv cu aluat dospit indelung, foietat...

Cozonac trandafir
Pasca poloneza
Cozonac

Pasca poloneza

Blatul Frecam margarina cu zaharul, oul pana obtinem o . Adaugam faina, le apoi incorporam cacaua, esenta de , praful de copt...

Pasca poloneza
Tort de migdale insiropat
Torturi

Tort de migdale insiropat

Batem ouale cu zaharul, se adauga faina, migdalele macinate, vanilia si se da la cuptor. Se insiropeaza si apoi se taie

Tort de migdale insiropat
Tort de portocale si migdale
Torturi

Tort de portocale si migdale

Blatul. Se bat mai intai ouale intregi la foc mic, apoi cu zaharul. Se adauga migdalele pisate si coaja rasa a portocalelor....

Tort de portocale si migdale
Papricas de miel
Mancaruri cu carne

Papricas de miel

Curatam carnea de pielite, o spalam bine, o saram si apoi o prajim in ulei. In uleiul ramas calim ceapa, curatata si taiata...

Papricas de miel
Arpagic cu miel
Mancaruri cu carne

Arpagic cu miel

Spalam pulpa o frecam cu lamaie si presaram putina boia dulce. Amestecam frunzele de tarhon, busuioc, tocate marunt cu...

Arpagic cu miel
Coroana umpluta cu miel
Mancaruri cu carne

Coroana umpluta cu miel

Pregatirea aluatului Amestecam toate ingredientele si framntam un aluat potrivit de moale. Il lasam deoparte 1/2 ore. Pentru...

Coroana umpluta cu miel
Stufat de miel
Mancaruri cu carne

Stufat de miel

Taiem carnea in 20 bucati. Curatam ceapa si o taiem marunt. Calim carnea impreuna cu ceapaintr-o cratita unsa cu ulei. Peste...

Stufat de miel
Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
2
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
3
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
4
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
5
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia