Mixam la robotul de bucatarie sau tocam marunt usturoiul cu parmezanul si arahidele. Amestecam apoi cu concentratul de tomate...
Rulou cu suncaTaiem asa: usturoiul in bucatele si cepa in rondele. Castravetii cu tot cu coaja in felii foarte subtiri, rosiile in cuburi...
Salata cu puiTaiem kaiezerul si il rumenim intr-o tigaie cu ulei. Taiem branza pe lungime si rosia in cubulete. Umplem clatita cu...
Clatite umpluteIntr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana. Taiati catelul de usturoi in bucati si il adaugam in bol impreuna cu...
Tartine cu avocadoBlatul Batem albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, bicarbonatul si praful de budinca. Turnam compozitia intr-o...
Prajitura pentru PastePregatim blatul asa: Batem albusurile cu apa si zahar pana devin spuma tare. Adaugam galbenusurile amestecate cu praful de...
Prajitura cu nuca si budincaDesfacem carnea din jurul osului doar pe o parte, astfel incat sa apara despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Batem...
Pulpa de miel umpluta cu ficatSpalam maruntaiele de miel si prapurele tinut la rece 40 min. Curatam ceapa si verdeturile, le spalam si le taiem marunt....
Dob de mielCalim ceapa in ulei iar cotletele impanate in slaninuta afumata taiata felii le prajim in acel amestec. Adaugam mai apoi...
Cotlet de miel italienescDrobul in aluat este o metoda foarte aspectuoasa de a pregati drobul traditional de Pasti. Este foarte aspectuos si delicios,...
Drob in aluatPisam usturoiul. Spalam carnea si o frecam bine cu zeama de lamaie, usutoi pisat, cimbru. Peste carne punem felii subtiri de...
Friptura de miel la tavaSe spala carnea, se taie si se pune intr-un vas mare la fiert cu apa, tarhon si sare. Taiem ceapa, punem condimetele, sare,...
Tocanita de miel cu tarhon verdeTaiem carnea cuburi, o presaram cu supco si condimente pentru friptura. Stropim cu sucul de lamaie si cu ulei carnea. Pun...
Frigarui de mielTaiem carnea bucati apoi o prajim intr-o tigaie cu ulei. Punem sare si pier. Din cand in cand stropim carnea cu otet. Cand e...
Bors de oaie cu tarhonSe face o adancitura in mijlocul gramezii de faina. Se sparg in ea ouale. Se adauga untul topit, laptele in care s-au...
Tort de zmeuraSe taie marunt migdalele. Se prepara un sirop din zeama portocalelor cu zaharul pana se leaga bine si se ingroasa. Siropul...
Tort de portocale si friscaSe freaca de coaja de portocala bucatile de zahar si se taie marunt. Migdalele tocate se amesteca cu zeama de portocale a...
Tort de portocale si migdale, cu marmelada de coacazeBlatul Zaharul cu ouale se bat cu telul pe foc slab sau in bain marie. Dupa ce s-a batut bine compozitia si s-a racit se...
Tort de portocale "Capsa"Blatul. Zaharul si ouale se bat bine cu telul in bain marie. Dupa ce compozitia s-a ingrosat se da la o parte sa se...
Tort spumos de portocale "Capsa"Aceasta reteta de cozonac Trandafir este intr-adevar una deosebita. Este un cozonac festiv cu aluat dospit indelung, foietat...
Cozonac trandafirBlatul Frecam margarina cu zaharul, oul pana obtinem o . Adaugam faina, le apoi incorporam cacaua, esenta de , praful de copt...
Pasca polonezaBatem ouale cu zaharul, se adauga faina, migdalele macinate, vanilia si se da la cuptor. Se insiropeaza si apoi se taie
Tort de migdale insiropatBlatul. Se bat mai intai ouale intregi la foc mic, apoi cu zaharul. Se adauga migdalele pisate si coaja rasa a portocalelor....
Tort de portocale si migdaleCuratam carnea de pielite, o spalam bine, o saram si apoi o prajim in ulei. In uleiul ramas calim ceapa, curatata si taiata...
Papricas de mielSpalam pulpa o frecam cu lamaie si presaram putina boia dulce. Amestecam frunzele de tarhon, busuioc, tocate marunt cu...
Arpagic cu mielPregatirea aluatului Amestecam toate ingredientele si framntam un aluat potrivit de moale. Il lasam deoparte 1/2 ore. Pentru...
Coroana umpluta cu mielTaiem carnea in 20 bucati. Curatam ceapa si o taiem marunt. Calim carnea impreuna cu ceapaintr-o cratita unsa cu ulei. Peste...
Stufat de mielCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiocolata asta este dedicatie pentru sotul meu, ii place asa de mult...Mai ales ca e facuta de mine. ;;)
Ciocolata de casa