Se rumenesc cotletele in putin unt, pe amindoua partile. Se scot si in locul lor se pune cabanosul taiat bucatele de 4-5 cm,...
Cotlete de vitel cu cirnati si cartofi in vinFeliile de piine se inmoaie in lapte 15 min, se storc si se maruntesc. Se amesteca carnea tocata cu sunculita maruntita, cu...
Rulada de carne cu ouaCarnea de miel se taie in bucatele mici si se prajesc intr-o tigaie de teflon cu putin ulei de masline sau unt. Se adauga...
Miel cu fasole verdeSe bat bine bucatile de piept de pui dezosat si se condimenteaza cu multa vegeta. Peste fiecare bucata se pune cate un...
Cordon haiducescToate legumele se toaca maunt si se amesteca, intr-un castron, impreuna cu maruntaiele tocate de asemenea foarte marunt. Se...
Pui umplut la sareSe trece de 2-3 ori prin masina de carne ficatul bine sters, ceapa curatita, taiata si inabusita in putin unt, piinea...
Budinca de ficat cu smintinaSe inabusa in unt bucatile de pui, se toarna putina zeama de carne sau apa, se sareaza si se lasa sa fiarba incet pina ce se...
Pui cu smintina si verdeataSe inabusa in ulei cepele taiate marunt. Se adauga faina si se stinge cu zeama in care a fiert limba. Se lasa sa dea citeva...
Limba cu masline si lamiieSe bat bine cele doua bucati de carne de vita si se condimenteaza pe o parte cu sare si mult piper. Se aseaza deasupra cate o...
Rulou de vita cu cascaval si legume in crusta de nucaLaptele se bate cu oualele, si se adauga ploaie faina pina se obtine o compozitie de consistenta unei smintani. Se adauca...
Compozitie de snitelSe tine creierul in apa rece ½ ora. Se spala, se curata de vinisoarele de singe si de pielita, cu atentie (se asaza pe o...
Creier cu ciuperci, lamiie si smintinaSe presara cotletele cu sare, piper si patrunjel tocat marunt. Se asaza intr-o tigaie de fier foarte incinsa. Se adauga ulei...
Cotlete de vitel sote cu sos de vinSe fierbe orezul pe jumatate in zeama de carne impreuna cu ciupercile taiate felii. Se amesteca cu sare, paprica si ½...
Gaina umpluta cu orez si papricaSe taie varza fideluta. Se tine in apa 30 minute. Se stoarce si se asaza in cratita, impreuna cu carnea taiata in bucati,...
Varza cu carne de porc si rosiiCarnea se toaca impreuna cu ceapa. Se adauga sare. Se rumeneste putin faina in ulei, se stinge cu bulion, se adauga apa si se...
Perisoare cu tarhonCarnea se spala, se zvinta cu o cirpa, se freaca cu sare si piper si se impaneaza cu slanina. Slanina se taie bucatele lungi...
Friptura aromata de vita cu dafin si vinFicateii de pasare se pun intr-o tava unsa cu unt dupa care se condimenteaza cu ghimbir si nucsoara. In tava se pune apa pina...
Ficatei cu sos de stafideSe taie bucatelele de carne ca la orice tocana. Maruntaiele se dau prin masina. Se asaza intr-o cratita, jumatate din aceste...
Miel cu marar si ceapa verdeSe inabusa in unt ciupercile taiate foarte marunt. Se adauga verdeata, oul, sarea, piperul, piinea inmuiata in lapte, ficatul...
Pasare umpluta cu ciuperciPieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si...
Miel pane cu lapte si pesmetPuiul curatit si spalat se taie in patru. Se pune sare si piper si se prajesc bucatile in unt, pe amindoua partile, intr-o...
Pui sote cu vin alb si piperPieptul de curcan se taie in doua parti egale, se bate cu ciocanul de snitele si se asaza peste ele legumele taiate impreuna...
Curcan umplut cu legumeSe freaca untul spuma, se adauga chifla inmuiata in lapte si bine zdrobita, oul, patrunjelul tocat, o ceapa rasa. Ficatul se...
Ficat umplut cu slanina si condimenteCarnea se toaca, se amesteca cu maduva, sare, piper, nucsoara, gris, ouale, miezul de piine inmuiat in lapte si stors, ceapa...
Biftec tocat cu vin alb si lamiieDupa ce s-a spalat bine ficatul se lasa la scurs. Separat, se calesc in untedelemn ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul...
Ficatei de pasare cu legumeSe spala pulpa de miel, se freaca cu lamiie, se scot oasele si se bate usor carnea. Se freaca cu cimbru, ½ lingurita usturoi...
Friptura de miel cu slanina la cuptorFicatul, curatit de pielite si vine, se sterge cu o cirpa umeda si se taie felii subtiri. Verdeturile se taie marunt. Foaia...
Ficat cu ciuperci si orez fiertSe amesteca ½ ora untul frecat spuma cu galbenusurile si cu smintina. Se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se...
Budinca de sunca cu spanacBucatile de piept de pui batute se condimenteaza pe o parte cu putina sare si oregano. Se pune in fiecare o bucata de banana...
Piept de pui cu bananeSe taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul gars si...
Rulouri de porc umplutePulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o bucata mica...
Friptura de miel impanatCarnea spalata si stearsa cu o cirpa curata se taie in bucati si se inabusa cu uleiul si ceapa taiata marunt. Verdeturile...
Mincare de pasare cu mararSe taie carnea feli si se pune intr-o tigaie cu ulei incins si se prajeste usor pe ambele fete. Se presara cu curry pe ambele...
Carne cu CurrySe taie carnea in fisii subtiri si se pune la tigaie in ulei incins pina se rumeneste usor, apoi se sareaza se presara cu...
Carne cu busuiocCotletul taiat felii se sareaza, se pipereza, se presara cu boia de ardei si apoi se unge cu pasta de usturoi (usturoi...
Cotlet in vinCarnea spalata si stearsa cu o cirpa curata se taie in bucati si se inabusa cu uleiul. Verdeturile spalate si curatite de...
Miel cu tarhon si lamiieSe prepara sosul astfel: se topeste untul intr-o craticioara (nu se incinge). Se adauga atita faina cit cuprinde grasimea,...
Gaina cu orez, smintina si zeama de lamiieCarnea bine spalata si taiata bucati se rumeneste in ulei, se adauga ceapa tocata marunt, faina, spanacul (foarte bine ales,...
Miel cu spanac si lamiiePulpa de miel, bine spalata si frecata cu jumatate de lamiie si cu boia de ardei, se unge cu un sos preparat din frunzele de...
Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuiocSe curata rasolul de pielite si oase si se pune in tava. Se unge partea de deasupra cu ou. Se amesteca miezul de franzela...
Rasol de vita cu usturoi si tarhonSe scot oasele, se spala carnea si se impaneaza cu costita, morcov taiat betisoare si ceapa. Se freaca cu sare, boia, cimbru...
Friptura de miel cu cimbru si vin albSe fierb ouale rascoapte, se curata si se inveleste fiecare in parte cu o felie de sunca, apoi cu o felie de carne. Se leaga...
Friptura cu rosii, ciuperci si maslineCeapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in...
Tocanita din cirnati afumati si brinza de oaieSe dezoseaza pulpa si se taie, astfel incit suprafata sa fie cit mai mare. In carne se fac intepaturi cu cutitul in care se...
Rulada din pulpa de miel cu verdeturiSe curata si se spala ficateii apoi se pun al scurs. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in ulei incins. Se adauga ficateii...
Ficatei de pasare cu sos de vinSe face un aluat din faina, grasime, otet si sare. Se intinde o foaie cu care se imbraca fundul si marginile unei tavi de...
Pasteta de vitelCarnea se taie felii, se bate cu ciocanul pentru snitel si se condimenteaza cu sare, piper, boia dupa gust. Separat intr-o...
Snitele cu cascavalSe freaca maioneza cu mustar si capere.se curata oul si se spala rosia. Ambele se taie cuburi ca si castravetele. Se adauga...
Pulpe de pui in aluat de bereFeliile de carne batute se tin in lapte 1 ora. Se asaza apoi o felie de sunca peste o felie de snitel, se sareaza, se...
Snitel cu sote de legumeSe amesteca toate ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului de bucatatrie si se lasa 10 min sa se odihneasca. Se...
Quiche mexicanSe spala cartofii si se pun la fiert in apa sarata. Carnea se spala, se sterge si se cresteaza adinc pe mijloc. Se...
Piept de pui umplut cu cascaval si suncaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAm facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei