Se bate carnea ca pentru paneuri, se taie fasii ardeiul si branza feta. Se condimenteaza in functie de preferinte cu sare,...
Rulouri de pui pane la cuptor1. In wok se incalzeste ulei si si se caleste arpagicul 2. Se adauga curry si se amesteca rapid, sa nu se arda, cam 5 minute....
Curry de pui si cartofiCeapa, usturoiul si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei, un minut, la foc mic; se adauga carnea taiata in bucati mici...
Tocanita cu carne de vitel1. piersicile se oparesc si se cojesc 2. caisele se curata de coaja si ambele sa toaca marunt 3. se amesteca cu zaharul si se...
Costite la gratar in sos1. se amesteca ketchup cu sosul barbecue,mierea si cognacul 2. se preseaza usturoiul si se adauga 3. se condimenteaza cu...
Costite pe gratar1. Se topeste untul intr-o tigaie, se zdrobeste usturoiul cu latul lamei unui cutit si se caleste putin pt aroma, 2. se...
Sos pentru carne de pui pregatita la gratar1. Sarati si piperati carnea de miel si puneti-o intr-un bol. 2. Adaugati usturoiul tocat si uleiul. 3. Acoperiti bolul si...
Medalion de miel cu sataras de legume1. Curatati carnea de pielite, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Taiati morcovii in bastonase, apoi in segmente de circa 3...
Cotlete impanate1. Curatati carnea de pielite si tendoane, taiati-o in 4 felii mai groase, spalati-o si scurgeti-o de apa. 2. Stergeti-o cu...
Miel la cuptor cu cartofi noi1.Scoateti cu grija carnea de pe coaste, in asa fel incat sa ramana in bucata intreaga. 2. Trebuie sa obtineti "o foaie" de...
Rulada de miel cu chimen si miere1. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o si stergeti-o de apa. 2. Presarati-o cu sare si piper, apoi...
Cotlete mediteraneene1. Carnea trebuie sa fie trecuta de 2 ori prin masina de tocat pe sita cea mai mica. 2. Puneti carnea intr-un castron,...
Frigarui arabesti1. Curatati organele de pielite, taiati-le in bucati, si dupa ce le-ati tinut 30 minute in apa rece, puneti-le la fiert in 4...
Drob de miel1. Curatati pulpa de pielite, dezosati-o, condimentati-o cu sare si piper, presarati-o cu cimbru taiat marunt si rulati-o...
Pulpa de miel cu dovlecei1. Taiati carnea in bucati potrivite, apoi spalati-o bine in multa apa rece. 2. Incingeti intr-o cratita mare uleiul si...
Stufat de miel1. Incingeti intr-o tigaie 50 ml de ulei si prajiti la foc iute cotletele cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi scoateti-le...
Miel pe pat de sfecla rosieSe pune cate un piept de pui pe cate o foaie de aluminiu. Se presara cu cimbru si piper, sau alte mirodenii dupa gust. Se...
Papiote din pui1. Am despicat bucata de piept in doua,deoarece am facut 2 fripturi umplute. Fiecare bucata,am taiat-o pe jumatate,dar nu de...
Piept de curca umplut cu ciuperci si BergkäsePentru inceput incalzim laptele si dizolvam inauntru drojdia si o lingurita miere. Lasam intr-un loc caldut 15min.adaugam...
Tarta cu praz si sunca1. Mai intai am facut supa, pe care am lasat-o deoparte. 2. Apoi, am pus intr-o tigaie untul, cele 2 linguri de ulei de...
Iepure cu ciuperci si smantanaSparanghelul se curata usor de partea lemnoasa, se taie circa 2cm din baza si se curata de coaja vreo 6-7cm. Se unge o tava...
Sparanghel cu sunca1. Se taie puiul bucati se condimenteaza, sareaza si se trage putin in tigaie, de preferabil in tigaia de teflon, fara ulei....
Piept de pui gratinatSe curata aripile si se condimenteaza,slanina se prajeste cubulete cu ceapa tocata si morcovul taiat bucatele. Se adauga...
Curcan vanatorescPuiul se spala foarte bine. Se ia lamaia, se spala si ea bine si se ruleaza apasand nu foarte tare pentru a se inmuia. Dupa...
Pui portughezFriptura la gratar in stil corean este o reteta culinara deosebita. Invata cum sa o prepari cu ingredintele: carne, fructe,...
Friptura la gratar in stil coreanA. SALATA 1. Se pregatesc salata , rosile, castravetii ,real bacon (slanituta prajita bine pina devine usor uscata si foarte...
Salad cu piept de puiRagu de taur este o mancare delicioasa, o reteta deosebita pe care o puteti cu usurinta pregati. Daca va doriti o masa...
My job - Ragu de taurSaram si piperam carnea pe ambele parti. Incingem uleiul cu ramura de rozmarin si cateii de usturoi. Cand uleiul este incins...
Roast beef a la JamieMazarea cu sunca si mozzarella este o mancare delicioasa, deloc greu de pregatit. Daca nu mai stiti ce sa gatiti, aceasta...
Mazare cu prosciutto cotto si mozarrella1. Se curata si se taie in cuburi 2 mere. 2. Se presara cu un amestec de :cuisoare, piper,sare groasa si scortisoara; 3. Cu...
Rata cu mere la cuptorMod de preparare: 1.Se caleste ceapa,se adauga si un catel de usturoi tocat ; 2. Se adauga bucatile de carne si se pun doua...
Papricas de pui picant cu maslineVinete umplute cu carne tocata este o delicioasa reteta pentru care aveti nevoie de 2 vinete mari si carne tocata. In plus...
Vinete umplute cu carne tocata1. La 3 bucati piept de pui (mari.. sa fi fost vreo 2,5 Kg) eu am pus: -2 ½ linguri cu sare -1 lingura piper -3-4 linguri...
Piept de pui in crustaa) Preparare carne: 1. Curatam ciolanul, il saram si piperam bine. 2. Punem in ceaun (cratita) untul, usturoiul. Prajim...
Ciolan cu bere si garnitura de cartofia) Preparare: 1. Se foloseste un recipient care sa fie inalt, asa incat saramura sa acopere curcanul. Se lasa cu o seara...
Curcan intreg la cuptor, fezandat in saramuraa) Chifle: 1. Se amesteca ingredientele pentru chifla, dizolvati inainte drojdia in apa calduta. 2. Bila rezultata se da la...
Pljecavica1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu...
Pulpe la capacFeliile de vinete se trec prin 75 g de faina si se lasa 2-3 min pentru a absorbi faina. Fiecare felie de vanata se asaza...
Vinete pane cu sunca si cascavalPulpe de rata in sos de vin rosu este o friptura excelenta pentru un meniu de sarbatoare. Pentru reteta ingredientele sunt:...
Pulpe de rata in sos de vin rosu- Mai intii frigem ardeii in tigaie fara grasime (ii coacem); - Cind sint gata, punem sare pe ei si ii lasam sa se inmoaie....
Tocanita cu ardei copti si puiPreparare: Am fiert chiciorutzele (ceva mai mult , decit aburit) si le-am pus astazi in cuptor la rumenit. Pe linga am...
Ciolan de porc cu legumeFeliile de vinete se trec prin 75 g de faina si se lasa 2-3 min pentru a absorbi faina. Fiecare felie de vanata se asaza...
Vinete pane cu sunca si cascavalMod de preparare: - Rosiile le spalam, le taiem in doua si le punem in tava alaturi de usturoiul necuratat. Le dam la cuptor...
Rulouri de carne cu garnitura de couscousOrganele se inabusa in ulei cu putina sare, patrunjel si marar. Compozitia formata se portioneaza in 10 bucati de forma...
Drob din maruntaie cu sos tartarCreierul se pipereaza, se trece prin patrunjel verde si se modeleaza in forma de crochete, care se dau prin faina, ou, pesmet...
Crochete din creier cu sos tartar- se piseaza usturoiul si se pune peste margarina; - se pun condimentele; - se desface pielea de pe pulpe (formand un fel de...
Pulpe la cuptorBucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, apoi se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa slanina si ceapa,...
Tocana cu carne de vitel si slaninaCarnea se fierbe impreuna cu sosul de smantana si sucul de lamaie cca 5 min. Cu aceasta compozitie se umplu...
Vol-au-vent cu carne de gainaBucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei si 100 ml de apa. Se adauga baitul si se continua...
Snitel de porc mistretBucatile de carne se trec prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti.pofta buna
Snitel cu carne de berbecSe prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc in ulei...
Verdeturi cu carne de mielCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm vazut aceasta reteta la un bucataras dragalas - Mihaela63 si am zis ca trebuie incercata neaparat. Ne plac snitelele tare...
Snitele de porc in crusta de cartofi