Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza cu sare si piper. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea. Se...
Piept de pui cu sos de rosiiSe farima 2 felii de piine prajita. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza, apoi se prajeste in ulei incins. Se...
Friptura de curca pe pat de legumeSe amesteca usturoiul tocat cu carnea si condimentele. Pentru aluat se moaie painea in lapte si se amesteca cu oul si cu...
Galusti din paineDin faina, sare si apa se face un aluat. Se intinde o foaie care se taie patrate potrivite. Cirnatul, resturile de friptura...
Galusti taiate in patruSe toaca ceapa, ardeii se taie cuburi. Se pun impreuna cu ceapa si cu carnea tocata la calit in ulei. Se adauga condimente si...
Carne cu ardei si fetaGaina se spala si se taie bucati. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Legumele se spala bine, se curata si se toaca. Se...
Gaina cu legumeTarhonul si patrunjelul se toaca si se amesteca cu mustarul si condimente(sare, piper, boia, vegeta). Carnea de porc se...
Pulpa de porc cu crusta de mustar si verdeataCarnea se spala ,se usuca si se condimenteaza cu sare si piper. 10-12 frunze mari de varza se spala si se oparesc in apa...
Carne in manta de varzaSe fierbe carnea de gaina curatita si spalata, cu o ceapa, morcov, patrunjel si sare. Se taie bucati si se pune in sosul alb...
Ciulama de gainaPuiul se freaca bine cu sare, piper si boia. Se pune in tava cu ulei sa se rumeneasca putin. Vinul se amesteca cu putin...
Pui fript cu sos de ciuperciCarnea se spala si se sterge apoi se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Simburii de pin se rumenesc intr-o...
Rulada de curcan cu brinzaSe pun bucatile de pui la rumenit intr-o cratita cu ulei, se adauga ceapa si usturoiul tocate, putina apa si se lasa sa...
Pui cu fasole verde pastaiSe spala pulpele de pui, se dezoseaza si se taie in bucatele mici si subtiri. Se taie cepele solzisori si apoi se calesc in...
Tarta de cartofi cu puiChifla se pune la muiat. Patrunjelul se spala si se toaca. Se amesteca carnea tocata su patrunjelul, chifla stoarsa de apa,...
Friptura din carne tocata cu legumeSe spala carnea, se sterge si se cresteaza. Se condimenteaza cu sare, piper, boia pe dinafara si pe interior. Se umple...
Piept de pui umplut cu pruneMuschiul se taie felii gorase, pe care le prajim in putin unt topit pina devin aurii. Se scot feliile pe o farfurie, se...
Muschi in sos albPrunele se pun la muiat 4 ore intr-un vas cu apa calda, acoperit. Bucata de carne se spala, se sterge si se presara cu sare...
Rulada de curcan cu prune uscateSe curata si se goleste gaina cu atentie sa nu se rupa pielea. Se face o tocatura trecind de doua ori prin masina carnea de...
Gaina umplutaSe impaneaza carnea cu slanina si se leaga cu sfoara. Apoi se rumeneste in ulei incins. Se scurge uleiul, se adauga vinul si...
Friptura delicioasaSe dau prin masina resturile de carne si se adauga costita afumata. Se prepara un sos alb cit mai legat, se adauga un ou si...
Pirjoale din resturi de carne sau din rasolSe curata spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi se...
Rulada din muschi de vitaCeapa si usturoiul se toaca si se pun in ulei la calit. Se adauga rosiile taiate bucati si vinul si se lasa sa fiarba...
Tocanita de carne tocataCuptorul se incinge la 200 grade. Se spala carnea, se sterge. Se presara cu amestecul de condimente. Se prajeste pieptul, cu...
Piept de curcan cu garnitura de perePulpele spalate se freaca cu sare, piper si boia. Se amesteca ouale cu laptele. Separat se amesteca faina, busuiocul si...
Copane de pui paneCarnea se spala, se sterge si se prajeste 10 min in ulei pe toate partile. Se scoate, se sareaza, pipereaza si se lasa sa se...
Curcan in crusta de branzaSe curata legumele si se rad. Carnea se toaca si se framanta cu galbenusurile, faina, nucile, legumele rase, sare si piper....
Galuste de pasare cu orezPainea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se...
Chiftelute in sos albCeapa se toaca marunt si se caleste in ulei cu 2 linguri de apa. Cand se ingalbeneste usor se adauga carnea tocata si...
Musaca de cartofi si vineteCarnea se taie fasii iar ceapa se toaca marunt. Se pune carnea la prajit intr-o tigaie de teflon cu ceapa si mazarea. Se...
Tocanita de curcanCoaja de lamaie se amesteca cu uleiul, sare si zahar. Se unge carnea cu acest amestec si se lasa sa stea o ora. Mazarea se...
Piept de pui in manta de suncaCarnea se condimenteaza cu sare si piper apoi se unge cu ricotta si pe fiecare felie se aseaza citeva frunzulita de busuioc....
Rulade de vitel in sos tomatCeapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si...
Ragu de pasareSe spala si se sterg pulpele. Se desprinde pielea de pe carne formandu-se un buzunar. Se rade coaja de lamaie si se stoarce...
Pui cu lamaie si usturoiAnanasul se curata de coaja, se taie felii subtiri si se scoate miezul. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se pune la...
Friptura de curcan cu ananasSe spala puiul, se sterge si se taie in bucati mari. Slaninuta se taie felii, ceapa se toaca mare iar ardeiul se taie felii...
Pui picantSnitele se bat cu ciocanul, se condimenteaza si se ung cu sosul pesto. Pe fiecare snitel se pune o bucata de sunca si se...
Rulade de porc cu dovleceiPipotele se curata, se spala si se pun in apa rece cu otet pentru 1 1/2 ora, dupa care se freaca cu mina pentru a se curata...
Tocanita de pipotePulpele de pui se spala si se sterg cu un servetel de bucatarie. Intr-un castron se amesteca boiaua, sarea, piperul, chimenul...
Pulpe de pui cu sos de mustarCiupercile si ceapa se calesc la foc mic, amestecind din cind in cind. Mustarul, pasta de tomate si concentratul se amesteca...
Carne de vitel cu ciuperciFrunzele se spala si se pun pe un platou. Rosiile se taie jumatati si se pun peste frunze. Carnea se taie fisii, se tavaleste...
Piept de pui cu frunze de salataSe taie puii in bucati mari, se dau prin sare amestecata cu piper, curry si boia. Cartofii se taie cuburi, ardeiul se taie...
Pui cu legume la cuptorSe taie varza rosie, se freaca cu sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita cu ulei, amestecind pina se moaie. Cirnatii...
Cirnati pe varza rosie calitaSe sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc...
Cotlete milanezeSe inabusa in unt bucatile de pui, fara sa se rumeneasca. Se presara faina si se toarna 1/4 litru apa calda. Se adauga ceapa...
Mincarica de puiChifla se moaie, se stoarce si se zdobeste, se amesteca cu carnea tocata, oul, ceapa si usturoiul. Se adauga sare, piper si...
Friptura cu sos de rosiiFileul se taie in bucati potrivite, se dau prin faina si se prajesc usor. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, praf de...
Snitel cu sos tomatPieptul de pui se taie fisii mai mari si se pune intr-o tigaie impreuna cu o lingura de ulei. Se adauga o ceapa tocata,...
Pui mediteraneanSe spala pulpele, se sterg si se condimenteaza. Se storc 2 fructe. Se amesteca sucul cu 2 linguri de vin si se pun pulpele in...
Pulpe de pui cu grapefruitSlanina se taie fisii si se pune la calit cu ceapa si usturoiul tocate marunt si ciupercile taiate in doua. Se toarna supa si...
Pui cu orez si dovleacGaina se taie in bucati, se condimenteaza si se prajeste in ulei pe toate partile. Legumele se taie toate bucati potrivite si...
Tocanita de gaina cu legumeFasolea se curata si se opareste in apa cu sare 5 min. Ceapa se toaca si se se caleste in unt, se adauga usturoiul si se...
Piept de pui cu fasoleCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzLe-am tot vazut pe aceste frumoase pariziene,pe ici,pe colo chiar si pe dincolo,asa ca m-am documentat direct din curtea...
Pariziene cu pere