Se taie pieptul bucati mici si se prajeste in ulei 10 minute. Apoi se adauga prazul taiat pestisor, ardeiul si rosiile taiate...
Piept de pui cu cascavalSe pun intr-o tava pulpele (fara pic de ulei), se sareaza, se pipereaza, se presara stafidele si se adauga sticla de bere. Se...
Pulpe de pui cu stafide si bere neagraSe taie pieptul de pui in bucati medii si se prajeste in ulei; separat se calesc cepele in putin ulei, se adauga ciupercile...
Piept de pui cu smantana si ciuperciSe fierbe orezul in apa clocotita cu sare, se scurge si se spala. Taiati carnea cubulete si caliti-o impreuna cu doua cepe...
Romburi cu carne de vitaSe taie puiul in bucati si se prajeste circa 3-4 minute intr-o tigaie cu ulei de masline impreuna cu cei 4 catei de usturoi(...
Pui cu lapte si lamaieSpeli carnea de vitel, o tai in asa fel incat sa ai o bucata feliata care sa infasoare la final compozitia(cca220 g). Restul...
AlinofagFileul din piept de pui se unge cu mustar, peste care se intinde apoi cu un cutit un triunghi de branza topita.Deasupra se...
Rulou de puiPulpa de vita se pune la oala de presiune impreuna cu celelalte ingrediente, mai putin pasta de tomate, se acopera cu apa si...
Pulpa de vita la cuptorSe incinge cuptorul, inmuiati o felie de paine si apoi stoarceti-o, curatati si tocati ceapa, puneti porumbul la scurs....
Rulada din carne tocataPuiul se taie bucati :pulpe,aripioare,pieptul(sa fie cam 10 bucati),intr-o cratita se pune ulei de masline si apoi se...
Pui cu lapte si lamaieCartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se...
Friptura "a la Taka"Muschiul file se desface cu un cutit ascutit ca si cum ar fi un rulou, se bate cu ciocanul de snitele , se sareaza si se...
Muschi file umplutCarnea se taie in bucati si se rumeneste in ulei ,dupa care se scoate intr-un alt vas. In uleiul ramas se calesc faina,ceapa...
Ostropel din carne de vitaSpalati portocalele cu apa fiarta, apoi stergeti-le cu un prosop de bucatarie.Radeti coaja de la una dintre ele si stoarceti...
Piept de rata cu portocaleSe curata cepele, se taie cubulete, cateii de usturoi se crapa pe lungime, si se pun in uleiul incins, se calesc. Cand ceapa...
Carne alla pizzaiolaFicateii se spala si se pun la scurs, se unge cu putin ulei o tava, kaiserul se taie in felii potrivite. Pe fiecare felie...
Ficatei de pui la tavaSe sectioneaza rinichi si se elimina centrul de culoare alba. Se taie in 8 parti relativ egale si se pun intrun bol cu apa cu...
Rinichi sote cu legumeSe pun pe fundul unei cratite cateva feliute de slanina, deasupra carnea, si se frige pe o parte si pe alta timp de 20 de...
Friptura inabusita nemteascaBudinca de creier este o mancare foarte delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta avem nevoie de creier, smantana, oua si...
Budinca de creierSe curata porumbeii, se umplu cu o compozitie din carne de vitel, miez de paine muiat in lapte, si ficatul de porumbel, toate...
Porumbei umplutiSe pune untul sau margarina la topit intr-o cratita, cand aproape s-a topit se adauga ceapa tocata marunt, se acopera cu un...
Pui caffeSe taie biftecul intr-o bucata de 4-5 cm grosime, se curata de pielite si grasime. Se turteste cu lama unui cutit, pentru a i...
ChateaubriantSe fac 500 ml de supa din cubul de vegeta si apa. Carnea se taie fasii de 1 x 4 cm si se prajesc pt 5 minute in margarina,...
Friptura cu bananeSe alege un ficat frumos, proaspat si alb. Se curata si se tine 2 ore in apa putin sarata. Se sterge usor cu o carpa si se...
Ficat de gasca naturSe spala si se usuca carnea. Cu o sforicica de bucatarie se leaga cei doi ardei iuti proaspeti de carne. Carnea se pune...
Friptura picanta cu ardeiSe toaca marunt ceapa si se pune in tigaie la calit. Se taie bucati mici pieptul de pui si se pune in tigaie dupa ce s-a...
Pui cu rosii si ciuperciSe toarna ulei intr-o tava, se asterne un strat de ceapa taiata rondele, se asaza deasupra puiul in prealabil sarat si...
Pui la cuptorSe pune in tigaie la prajit carnea, cirnatii, sunca, intre timp se face si o mamaliguta potrivita nici prea moale nici tare,...
Tochitura BucovineanaSe curata muschiul de pielite. Se despica muschiul in doua in lungime, dar nu de tot. Se scoate o fasie de carne din mijloc,...
Muschi de vaca umplutSe rumenesc bucatile de rata cu o jumatate lingura de untura. Se adauga cate putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Se...
Rata cu maslineMuschiul intreg se sareaza pipereaza se pune in tava. Se unge cu un strat gros de mustar, se presara piper mult, se pune...
Muschi in crustaMorcovul si telina se curata si se taie bastonase - pai, subtiri de 0.5 cm. Ardeii se taie cuburi mari, ceapa - julien....
Piept de pui "Minimum de calorii"Se taie aripile in 1/2 si se prajesc. Se prepara un sos din restul ingredientelor, ce se va fierbe cateva minute. Se...
Aripi de pui cu sos de hreanCotletele se tin in lapte 1 h, se scurg, se taie pe lung, se ung in interior cu unt, se sareaza, pipereaza. Se introduce in...
Cotlete de porc la cuptorDupa ce se dezgheata puiul si se spala bine si in interior (aveti grija sa nu mai ramana nimic inauntru), se condimenteaza cu...
Pui pe sticlaPuiul taiat bucati e pus sa fiarba in apa cu o ceapa si putina sare. Apa trebuie sa acopere puiul, si se tine sa fiarba la...
Pilaf de puiSe curata foarte bine capul de vitel si se pune sa stea cateva ore in apa rece, schimband apa de e nevoie, pana nu mai ramane...
Cap de vitel cu maionezaCarnea se sareaza, pipereaza, aromeaza dupa gust si se frige pe gratar. 0,7 kg rosii se coc pe gratar. Ardeii grasi se coc pe...
Ceafa gratinata cu sos specialSe face o tocatura din carne de porc si slanina proaspata. Se trece de 2 ori prin masina de tocat. Se adauga un ou, sare, un...
Curcan umplut cu castaneSe taie 1 kg. de carne in bucatele potrivite. Se pun la fiert cu un litru de apa rece, si sare. Apa trebuie in orice caz sa...
Ciulama de vitelSe fierbe o limba de vitel. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un rantas din o jumatate lingura de unt si...
Risotto cu limbaSe prepara o marinata din: 1 catel usturoi pisat frecat cu sare si piper, o foaie dafin, zeama de la o lamiie, putina apa....
Pui de balta deliciosiSe taie vinetele jumatati in lung. Intr-o cratita se pune ulei si se prajesc jumatatile de vinete cu miezul in jos pana se...
Vinete umpluteSe curata conopida dupa care se pune la fiert in apa cu sare, pana aceasta se fierbe curatam ceapa care se va taia marunt si...
Conopida cu carne la cuptorSe fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu legumele si se calesc in putin ulei pana...
Pui in sos dulce-acrisorCornurilor li se taie un capacel si se scoate din ele miezul. Acesta se inmoaie cu putin lapte (2-3 linguri). In acelasi bol...
Cornuri umpluteSe tavaleste carnea prin sare si se pune intr-un vas incapator la racoare (de preferina intr-o camera rece, nu la frigider si...
JambonSe trec de doua-trei ori prin masina de tocat carne grasa de la gatul porcului, pulpa si muschi in parti egale. Se adauga...
CarnatiCarnea si ficatul se pun la fiert in apa cu sare. Cand ficatul s-a albit, se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece de...
LebertwurstInainte de a fi puse la fiert, toate bucatile de carne si soricul se spala foarte bine; daca e nevoie, se tin putin in apa...
TobaSe fierb maruntaiele in apa rece cu sare. Intre timp, se spala orezul si se pune la fiert atata cat sa se inmoaie, fara sa...
CaltabosiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDoritori de musaca sunt??? Daca va plac dovleceii cu siguranta o sa va placa si aceasta musaca.
Musaca cu dovlecei