Pentru fursecuri macaroane cu migdale se dau prin masina migdale curatite de coaja sau nuci si se freaca bine cu doua...
Fursecuri macaroane cu migdalePentru pesmetii economici se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc si se pune uleiul, zaharul vanilat, doua...
Pesmeti economiciPentru pesmetii Florina se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc si se pun: caimacul, oul, zaharul pisat,...
Pesmeti FlorinaPentru pesmetii deliciosi se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc si se pune untul, care se framanta cu o...
Pesmeti deliciosiPentru pesmetii cu iaurt se bate un pahar de lapte batut sau de iaurt, cu ulei si zahar pana se face ca o crema. Se adauga...
Pesmeti cu iaurtPentru pesmetii cu scortisoara se freaca o ceasca de caimac cu doua oua, unt topit, zahar vanilat, scortisoara, bicarbonat...
Pesmeti cu scortisoaraPentru biscuitii cu vanilie se freaca galbenusunle cu zaharul vanilat pana se albesc. Se adauga faina si cele trei albusuri...
Biscuiti cu vaniliePentru biscuiti simpli cu vanilie se freaca untul pana se face spuma. Se adauga pe rand patru galbenusuri, apoi 200 g zahar...
Biscuiti simpli cu vanilieLimbile de pisica cu vanilie sunt fursecuri delicioase si foarte simple. Se amesteca faina cu zaharul vanilat. Se cern...
Limbi de pisica cu vanilieLimbile de pisica cu frisca sau smantana sunt fursecuri simple si delicioase. Se amesteca faina cernuta cu zahar vanilat si...
Limbi de pisica cu frisca sau smantanaPentru bezele simple se bat albusurile intr-un cazanel sau intr-o oala, pe marginea masinii, se amesteca cu zaharul vanilat...
Bezele simple si rapidePentru prajitura cu caise se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc si se pune untul, zaharul, un ou, sare. Se...
Prajitura delicioasa cu bucati de caisePentru prajitura cu visine se spala si se scot samburii la 1/2 kg visine. Se pun in sita de macaroane si se lasa sa se scurga...
Prajitura delicioasa cu visineScoarta de nuca este o prajitura simpla si delicioasa. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc, se adauga faina,...
Scoarta de nuca simpla si delicioasaPentru biscuitii cu stafide se aleg stafidele, se spala si se pun intr-o ceasca cu trei linguri de rom. Se lasa sa stea cel...
Biscuiti cu stafide si romPentru prajitura delicioasa cu nuca se bat ouale intregi cu zaharul, pe marginea masinii. Se adauga faina, nucile taiate...
Prajitura delicioasa cu nucaPentru checul cu stafide, nuci si coaja de lamaie se bat bine cinci oua intregi cu atat zahar cat cantaresc ouale. Se adauga...
Chec cu stafide, nuci si coaja de lamaiePentru checul cu rahat si nuci se freaca ouale cu zaharul pana ce volumul creste simtitor. Se adauga treptat uleiul si...
Chec cu rahat si nuciPentru checul cu marmelada se freaca marmelada cu doua linguri de lapte (sau de apa) pana se face ca o crema. Se adauga...
Chec cu marmeladaRulada cu marmelada de mere este o prajitura simpla si delicioasa. Se amesteca pe masa de aluat faina cu untul, se face loc...
Rulada cu marmelada de mereRulada cu crema este o prajitura simpla si delicioasa. Se freaca bine intr-un castron galbenusurile cu zaharul, pana se...
Rulada cu crema de untPentru prajitura cu ulei se freaca intr-o cratita mica pe masina mierea cu bicarbonatul, tinandu-se pana ce mierea a devenit...
Prajitura cu uleiPentru turta dulce fara ou se ard intr-o cratita 150 g zahar si se sting cu 1/2 pahar de apa. Se amesteca cu 100 g zahar. Se...
Turta dulce fara ou cu nuci si scortisoaraPentru chec delicios cu coaja de lamaie si scortisoara se freaca galbenusurile cu zaharul si scortisoara pisata. Se adauga...
Chec delicios cu coaja de lamaie si scortisoaraPentru chec simplu cu lapte se freaca spuma untul proaspat, se adauga zaharul pisat sau tos, fin cernut, si galbenusurile...
Chec simplu cu laptePentru pandispan se bat ouale intregi cu zaharul vanilat, bine de tot, pana se fac ca o crema, iar volumul lor a crescut de 2...
Pandispan cu oua intregiPandispanul este foarte pufos si ti se topeste in gura. Facut in forme individuale, servit cu crema de vanilie si fructe de...
Pandispan simplu cu vanilie si fructe de padureCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCiocolata albă de casă este un desert delicios și ușor de pregătit. Este o rețetă perfectă pentru a-ți...
Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat