Pentru cataiful delicios cu mere se curata merele, se taie felii foarte fine si se pun sa se macereze cu zahar si cu rom..
Cataif delicios cu merePentru placinta cu crema de vanilie se face un aluat frantuzesc din unt, faina, apa, sare si o lingurita de ulei. Se intinde...
Placinta cu crema de vaniliePentru baclava se face un aluat de placinta si se intinde foaia foarte subtire. Dupa ce s-a uscat, se taie in bucati de...
Baclava delicioasa cu nuciPentru tarta cu crema se face un aluat ca pentru tartele cu fructe din faina, ou, unt, apa rece, zahar si sare. Se asaza la...
Tarta delicioasa cu cremaPentru savarina cu pesmet se freaca galbenusurile cu zahar si vanilie pana se albesc si cresc ca o crema. Se adauga pesmetul...
Savarina delicioasa cu pesmetPentru savarina din aluat dospit se cerne faina intr-un vas mai mare. Se face loc la mijloc, se pune drojdia, 1/2 dl lapte...
Savarina din aluat dospitPentru prajiturile cu crema de vanilie se pune sa fiarba intr-o cratita apa cu untul, sarea si zaharul. Se cerne faina pe o...
Prajituri cu crema de vaniliePentru ecler se face aluatul la fel, se pune in cornet si se toarna in forma de bastonase, ca piscoturile. Dupa ce sunt...
Ecler deliciosPentru gogoselele cu frisca se face un aluat ca pentru prajituri cu crema de vanilie. Se pun, fie cu cornetul, fie cu...
Gogosele cu friscaPentru covrigeii de plamadeala se face un aluat din drojdie muiata cu jumatate ceasca de lapte cald, faina, unt, doua oua...
Covrigei de plamadealaPentru madelene se pune intr-o cratita untul proaspat ca sa se topeasca, fara sa fiarba. Se freaca intr-un castron ouale...
Madelene deliciosPentru tarta cu fructe crude se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc si se pune o lingurita rasa de zahar,...
Tarta cu fructe crudePentru aceasta tarta cu fructe crude se face un aluat, din faina, unt, zahar si trei galbenusuri sau un ou intreg si un...
Tarta delicioasa cu fructe crudePentru tarta cu marmelada se face o coca din faina, unt, zahar, oua, praf de copt si sare, se framanta si se lasa o ora la...
Tarta delicioasa cu marmeladaPentru tarta cu prune necojite se face un aluat dintr-o ceasca de caimac, o ceasca de faina si sare. Se intinde foaia...
Tarta cu prune necojiteAceasta reteta de saratele este foarte buna si usor de pregatit. Pentru a prepara saratele, avem nevoie de cateva ingrediente...
Saratele delicioaseAceasta reteta este foarte buna. Pentru alt fel de saratele va trebuie 150 g faina, 150 g cartofi fierti, 1 pachet praf de...
Saratele cu cartofi fiertiSaratelele cu chimen sunt foarte bune. Pentru aceasta reteta de saratele avem nevoie de smantana, faina, unt si lapte.
Saratele delicioase cu chimenAceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aceste saratele avem nevoie de aluat frantuzesc, oua si parmezan. Se...
Saratele din aluat frantuzescAluatul frantuzesc ramas nefolosit de la alta prajitura se aduna la un loc. Pentru ochelari se intinde o foaie potrivit de...
OchelariPentru ca piscoturile sa reuseasca, ouale trebuie sa fie foarte proaspete si zaharul fin cernut. De la inceput se pregateste...
Piscoturi bunePentru covrigeii cu scortisoara si migdale se moaie drojdia cu lapte caldut. Se cerne faina pe masa de aluat sau intr-un...
Covrigei cu scortisoara si migdalePentru pesmetii cu nuci se face un aluat din faina, nuci trecute prin masina, zahar, sare, doua oua intregi si un galbenus,...
Pesmeti cu nuciPentru pesmetii de Nurenberg se opareste zaharul pisat cu 250 g miere clocotita. Se amesteca si dupa ce s-a mai racorit, se...
Pesmeti de NurenbergPentru rulourile cu marmelada se face un aluat din branza de vaca, unt, faina, zahar, sare si bicarbonat. Se framanta bine,...
Rulouri de branza cu marmeladaPentru corabioare se cerne pe masa de aluat faina amestecata cu zahar pisat si vanilat. Se face loc la mijloc si se pun...
Fursecuri corabioarePentru cuiburile de randunele se bat albusurile pe marginea masinii. Cand sunt gata, se pune zaharul pisat si se bat din nou...
Cuiburi de randuneleCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCiocolata albă de casă este un desert delicios și ușor de pregătit. Este o rețetă perfectă pentru a-ți...
Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat