In doua tigai se pun cate 25 gr unt si se pun pe foc. Cand untul s-a incalzit, se pune cate o felie de cascaval in fiecare si...
Ochiuri pe cascavalSe fierb ouale tari. Se aleg frunzele de salata verde si se spala. Se asaza intr-o salatiera pentru frunze, se toarna cate o...
Oua cu tarhonOuale se fierb tari, se curata si se taie in doua. Rosiile se spala, se scobesc de miez dar nu prea mult, apoi se asaza cu...
Oua cu branzaSe bat bine albusurile cu telul pana se obtine o spuma tare. Intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt, se toarna spuma de...
Oua moldovenestiSe fierb ouale, dar nu rascoapte si se curata de coaja. Se pune sosul de rosii intr-un vas de sticla incasabila, se asaza in...
Oua in sos de rosiiSe prepara din lapte, sare si malai o mamaliguta moale. Cand este gata se amesteca cu o lingura unt, una cu smantana si se...
Oua pe mamaligutaSe prepara un sos alb din unt, faina si lapte. Se fierb ouale rascoapte si se pun in apa rece, apoi se curata si se toaca. Se...
Crochete de ouaIntr-o tigaie se pun 50 gr unt si se lasa sa se topeasca. Cand incepe sa sfaraie, se sparg ouale deasupra untului, cat mai...
Ochiuri prajiteSe face o maioneza: trei galbenusuri se freaca bine cu un cartof fiert si trecut prin sita sau ras pe razatoarea mica. Se...
Oua umplute cu sunca, pe maionezaSe fierb ouale tari, se curata si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu unt, sare, piper, apoi se...
Oua umplute cu ciuperciSe fierb taiteii, se strecoara, se clatesc si se amesteca cu unt. Se asaza intr-un vas de sticla incasabila, iar deasupra se...
Oua cu taiteiSe fierb ouale rascoapte, se taie in doua pe lungime, se scot galbenusurile, care se freaca cu lingura de lemn pana se fac...
Oua umplute cu castraveti si maionezaSe fierb ouale tari, se decojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile, se freaca cu dosul lingurii de lemn,...
Oua umplute in sosSe fierb ouale tari si se decojesc. Se ia cate un ou si la capatul gros se pune o ridiche curatata, infipta in ou cu o...
Ratuste din ouaOuale fierte se racesc, se decojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se amesteca cu...
Oua umplute cu ficateiSe inmoaie painea in lapte. Se fierb ouale tari. Sardelele se curata de oase. Dupa ce s-au fiert ouala se curata de coaja si...
Oua umplute cu sardeleDaca vrei sa prepari aperitive delicioase, pregateste oua umplute in aspic. Aceasta reteta este foarte buna.
Oua umplute in aspicOuale se fierb rascoapte, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se freaca cu o lingura...
Oua picante umpluteSe fierb ouale tari. Se prepara maioneza, se aranjeaza intr-un vas mai adanc si deasupra se asaza ouale fierte intregi. Se...
Oua fierte cu maionezaSe fierb ouala tari. Intre timp, se pregateste un sote din zbarciogi foarte bine spalati, preparat cu unt, bucatele de rosii,...
Oua ciobanestiSe fierb ouale rascoapte, se decojesc si se preseaza bine cu lingura de lemn, se amesteca cu o lingura de unt, ou patrunjel...
Oua suceveneSe fierb ouale rascoapte, se scot galbenusurile si se toaca. Se pun galbenusurile tocate pe un platou. Peste ele se asaza...
Oua a la russeSe fierb taiteii, se scurg, se clatesc, se amesteca cu unt si se pun la cuptor. Se fierb ouale tari, se taie in felii groase....
Oua italienestiSe fierb ouale tari, se decojesc si se separa albusurile de galbenusuri. Se caleste ceapa tocata in unt, se adauga sare,...
Oua braileneOuale se spala si se fierb tari, apoi se taie in doua pe lungime, prin coaja. Se scobesc si se pastreaza jumatatile de coji....
Oua la cuptorSe fierb ouale rascoapte, se curata de coaja si se rad 5 oua pe razatoarea mare de legume. Se curata si se rade ceapa pe...
Oua pe salata verdeSe pune intr-o oala orezul bine spalat si scurs, apoi se amesteca cu trei linguri de ulei (fara sa se puna pe foc). In alt...
Oua cu rizotoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDe mult pofteam la o prajitura cu visine asa ca mi-am satisfacut pofta cu aceasta bunatate. Cel mai mult imi place sa servesc...
Prajitura duo cu visine