Crapul se curata de solzi si maruntaie. Se apala iar apoi se taie in doua, de-a lungul sirii spinarii. Se sareaza si se...
Crap la protapCrapul se curata de solzi si maruntaie, dupa care se spala, se sareaza si se pipereaza. Se asaza apoi intr-o tava, se...
Crap in sos de vinCrapul se curata, se spala si se taie bucati. Arpagicul se curata si se introduce in bucatile de arpagic. Se pune pestele...
Crap inabusitPestele se curata de solzi si maruntaie, se taie bucati, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Legumele se curata si se...
Crap cu ghiveci de legumeCrapul se curata de solz, de oase si de maruntaie, dupa care se taie bucati. Se presara apoi cu sare si se pun bucatile de...
Crap in saramuraCrapul se curata de solzi si se spala, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Ciupercile se taie marunt si se pun la...
Crap umplut cu ciuperciCeapa, morcovul, arpagicul se curata, se spala si se toata marunt. Se pun apoi la fiert cu vinul, otetul sarea, piperul,...
Crap in saramuraCrapul se curata, se taie bucati mici si se fac incizii in fiecare bucata. Bucatile se dau prin faina si se pun la prajit in...
Crap la gratarCrapul se curata de solzi si maruntaie si apoi se taie bucati. Se dau bucatile de peste prin faina si se pun la prajit in...
Crap cu capereCrapul se curata de solzi si se goleste de maruntaie. Se taie apoi in bucati si se pun intr-un vas dreptunghiular. Se...
Crap la cuptor cu rosiiPerele se curata, se spala, se taie in jumatate si se curata de samburi. Se pun apoi la rumenit in unt, la cuptor. Se toarna...
Mancare de perePestele se curata de solzi, si se taie felii. acestae se inmoaie in lapte, apoi se dau prin faina si se prajesc in ulei...
Crap prajitMorcovul, patrunjelul, ceapa si cartofii se curata, se spala si se taie. Se pun apoi la fiert. Dupa ce sunt aproape fierte,...
Rasol de crapOrezul se pune la inmuiat in apa rece. Intre timp se pun si prunele la inmuiat, dar in apa calda. Se scot apoi si se spala...
Mancare de orez cu pruneAceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aspic avem nevoie de carne, zarzavat si condimente.
AspicGutuile, spalate, taiate si curatate de seminte se pun impreuna cu ceapa tocata marunt in unt, pe foc. Se lasa sa se inmoaie...
Mancare de gutuiDupa ce prunele au fost tinute la inmuiat in apa calduta se spala bine. Intre timp se toaca marunt ceapa si se caleste pe foc...
Mancare de prune uscateCeapa se curata si se toaca marunt, dupa care se pune la calit in ulei. Smochinele, dupa ce au fost tinute in prealabil in...
Mancare de smochinePrunele se spala, se rup in jumatati si li se scot samburii. Se pun apoi intr-un vas un rand de prune, unul de zahar si unul...
Mancare de prune cu smantanaPatrunjelul, morcovul si telina se curata, se spala si se da pe razatoarea mare. S epune apoi la fiert in 2 l de apa. Carnea...
Ciorba de dovlecei umplutiLegumele, in afara de cartofi se curata, se spala si se taie marunt. Se pune untul intr-o tigaie si se adauga legumele la...
Ciorba de legume cu zeama de varzaCeapa si verdeat se taie marunt si se pun la fiert in apa cu sare si doua linguri de ulei. Dupa ce au fiert s edauga salata...
Ciorba de salata verdeCarnea si osul se pun la fiert, in 2 litri de apa, la foc mic. Dupa 4-5 ore de fiert, se ia supa de pe foc si se inlatura...
Bulion albRasolul alb se pune in apa rece, la fiert. Legumele se curata, se spala si se toaca marunt si se adauga langa rasol, la...
Consomme din carneCarnea de vitel se portioneaza bucati mici, care se pun apoi la fiert. Cand face spuma, aceasta se indeparteaza. Morcovii,...
Ciorba de vitelBurta bine spalata se pune la fiert impreuna cu osul de vitel. Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul, ceapa si...
Ciorba de burtaPestele mic care poate fi albisoara, rosioara, caracuda sau obleti, se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se...
Ciorba de peste cu crutoaneCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzMai mereu fac compot de cirese si de visine dar separat, insa acum am ales sa le combin. M-am gandit eu asa: cirese coapte si...
Compot de cirese cu visine