Legumele se cuarata si se pun apoi la fiert in apa. Cand sunt aproape fierte se pune si cega sa fiarba. Se scoate apoi din...
Cega cu sos albCalcanul se spala bine si i se inseparteaza pielea dar si sira spinarii Se da apoi prin lapte, faina, ou si pesmet, se...
Calcan prajitCalcanul se pune la oparit in apa fierbinte dupa care i se scoate pielea si se taie bucati. Se fierb legumele curatate si...
Rasol de calcanBucatile de nisetru se asaza intr-un vas, se potrivesc la gust de sare, piper si se adauga peste ele arpagicul taiat,...
Nisetru gratinatPestele se curata de solzi si maruntaie dupa care se spala si se taie bucati. Ciupercile taiate marunt se pun la calit in...
Nisetru cu sos de ciuperciLegumele se curata, se spala si se pun sa fiarba. Cand sunt aproape fierte se adauga cega spalata si curatata in prealabil si...
Rasol de cegaSe face o supa dintr-un litru de apa si legumele curatate, spalate si tocate marunt. Se adauga nisetrul in supa, la fiert si...
Rasol de nisetruPestele se opareste si se rad de pe el solzii, apoi se taie felii, se sareaza si se lasa sa se scurga. Se da apoi prin faina...
Zacusca de nisetruCiupercile se spala si se pun cu o lingura de unt sa fiarba inabusite in apa ce o lasa. Feliile de morun curatate si spalate...
Stufat de morun cu ciuperciMorunul spalat, curatat si fiert se desface in fileuri mici. Sosul alb se prepara dintr-o lingura unt, o lingura faina si...
Mancare de morun cu branzaNisetrul se opareste putin si apoi se curata de solzi si maruntaie si se spala. Legumele se curata, se taie marunt si apoi se...
Nisetru in maionezaNisetrul se curata de solzi si maruntaie, apoi se spala si se taie bucati. Se dau aceste bucati prin faina si se pun la...
Nisetru prajitCeapa, morcovul si telina se curata, se taie si se pun in apa la fiert. cand au fiert, se pun bucatile taiate de stiuca,...
Rasol de stiucaStiuca se curata de solzi si de maruntaie, se spala si se spala. Se pune apoi pe foc mic si se lasa la fiert. Se scoate apoi...
Stiuca cu sos alb si capereStiuca se curata, se spala si se taie bucati. Untul se pun in tigaie la infierbantat si se adauga bucatile de stiuca la...
Stiuca cu vin si ciuperciStiuca se curata de solzi si maruntaie, apoi se spala si se coate pielea, care se pune de o parte. Carnea se scoate de pe...
Stiuca umpluta cu legumeMorunul se curata apoi se spala cu apa fierbinte si se sareaza dupa care se lasa o ora. Intre timp se fierb in apa morcovul,...
Rasol de morunFeliile de morun se ung cu ulei si se lasa pe farfurie 30 minute, apoi se pune la fript pe gratarul fierbinte. Se frig pe...
Morun la gratarSe desface carnea de nisetru in fileuri. Morcovii se rad pe razatoarea mica. Se potriveste de sare si piper pestele dupa care...
Fileuri de nisetru cu morcoviMorunul se curata de solzi si maruntaie, se spala, se taie felii si se adauga peste ele sare si piper. Se aseaza apoi feliile...
Morun cu sos de vinPestele se curata si se spala. Se sareaza apoi si se lasa sa stea jumatate de ora. Intre timp se taie rosiile felii, iar...
Salau cu ciuperciPestele se curata de solzi si maruntaie, se spala si i se scot oasele. Dupa aceea se taie bucati, se sareaza, iar apoi se dau...
Salau prajitSalaul se curata de solzi si maruntaie, apoi se taie bucati, se sareaza si se dau prin faina. S epun la prajit in ulei pe...
Zacusca de salauSalaul se curata si se spala, dupa care se taie in lungime, pe sira spinarii. Oasele se scot cu totul si se desface carnea in...
File de salauCrapul se curata de solzi si intestine, se spala si se taie bucati. Se sareaza si se dau apoi prin faina dupa care se pun la...
Crap marinatCrapul se curata, se spala iar apoi se taie bucati. Se sareaza si se pipereaza si se lasa deoparte. Intre timp se taie ceapa...
Plachie de crapSalaul se curata si se spala. Separat se curata, si se toaca marunt legumele inafara de cartofi si se pun la fiert intr-un...
Rasol de salauCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzUn tort ciocolatos intens cu note subtile de migdale. Reteta de blat am luat-o de pe site-ul...
Tort de ciocolata cu migdale