Se foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa fiarba, dupa...
Chiftelute marinate din peste oceanicPestele se curata de solzi si intestine si se aseaza intr-un vas. Se potriveste la gust de sare si piper, se presara cu...
Peste oceanic a la grecPestele se curata, se spala si se da prin masina de tocat carne. Sosul alb se prepara astfel: se pune intr-un vas untul,...
Sufleu de peste oceanicScrumbiile curatate si spalate se pun pe o sita care se aseaza la randul ei pe un vas cu apa cu bicarbonat de sodiu ( 40 gr...
Scrumbii sarateTiparul se curata de solzi si intestine dupa care se spala si se taie bucati. Intr-un vas rezistent la caldura se pune untul,...
Tipar la cuptorPastravii se curata de solzi, se golesc de intestine, apoi se spala si se usuca cu o carpa curata. Se pun in lapte cu putina...
Pastrav prajitPastravii se curata, se spala si se usuca cu un servet. Se ung apoi cu unt, se invelesc in hartie pergament si se pun pe...
Pastrav la gratarSe curata pastravii de solzi, se golesc de intestine, se spala bine, apoi li se taie aripioarele. Ceapa si rosiile se taie...
Pastravi la tavaCodul se feliaza si se pune pentru cateva minute in lapte. Se scot apoi fileurile, se dau prin faina, ou batut si prin...
Fileuri de codLegumele se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun apoi la fiert intr-un litru jumate de apa fiarta. Intre timp se...
Biban fiertBibanul se pune la oparit, apoi se curata de piele si se taie in felii. Acestea se dau prin faina si se prajesc in unt...
Biban cu rosiiPestele se fierbe, apoi se curata de piele si oase si se sfarama cu dosul lingurii de lemn pana devine ca o pasta. Separat...
Crochete de pesteScrumbiile se curata de solzi apoi se taie in lunga de-a lungul burti, se scot maruntaiele, se spala si se sareaza. Se curata...
Rasol de scrumbii de DunareScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarScrumbiile se curata de solzi si oase, se spala si se pun in tava cu ulei, sare, piper, patrunjel verde tocat, un pahar cu...
Scrumbii de Dunare la cuptorBibanul curatat si spalat, se taie in lung, de-a lungul sirii spinarii. Se scot oasele mari si carnea se taie bucati. Se pune...
Biban in saramuraPestele se curata de piele, se spala si se taie in felii. Se sareaza, se dau feliile prin faina si se pun apoi la prajit in...
Biban prajitHeringii se spala, se curata si li se fac mici incizii. Se dau apoi prin faina, ulei si se pun la fript pe gratarul...
Hering la gratarHeringii se curata, se spala si se sareaza. Se dau apoi prin faina si se prajesc in uleiul fierbinte. Separat se face un sos...
Hering cu sos de mustarLegumele, se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun apoi la fiert in apa cu verdeata tocata marunt si se adauga otetul,...
Hering marinatCeapa se toaca marunt si impreuna cu rosiile taiate in sferturi, curatate de pielite si seminte si somnul curatat si spalat...
Somn cu ciuperciCalcanul se curata de solzi si intestine, se spala si se desface apoi in fileuri. Ceapa se taie subtire si se pune intr-un...
Calcan in sos de vinSe spala bine calcanul si se pune apoi sa fiarba cu supa de legume sau in apa fierbinte. Cand pestele s-a fiert se scoate...
Mancare de calcan cu unt si caperePestele se curata se solzi si intestine, se spala si se taie bucati. Intre timp se pun la calit in ulei ceapa si usturoiul...
Peste a la grecSe poate folosi pentru acest fel de macare orice fel de peste. Acesta se curata, se spala si se cresteaza cu un cutit din loc...
Peste la minutLegumele se curata, se spala, se toaca marunt si se pun sa fiarba. Se adauga somnul curatat si spalat, atunci cand legumele...
Rasol de somnCega se curata de solzi, maruntaie si sira spinarii, se spala si se prasara apoi cu sare si piper. Se stropeste apoi cu...
Cega prajitaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzUn tort ciocolatos intens cu note subtile de migdale. Reteta de blat am luat-o de pe site-ul...
Tort de ciocolata cu migdale