ggaby - Rețete

Filetto Vorvonoff si curry
Mancaruri cu carne

Filetto Vorvonoff si curry

Muschiul se portioneaza, se condimenteaza cu cimbru si sare. Se pune apoi la fript, pe ambele parti, pe gratarul incins....

Filetto Vorvonoff si curry
Muschi de vita Wellington
Mancaruri cu carne

Muschi de vita Wellington

Ciupercile, ceapa si patrunjelul se taie marunt, iar oul se bate. Muschiul se sareaza, se unge cu jumatate din cantitatea de...

Muschi de vita Wellington
Musaca din cartofi si carne
Mancaruri cu carne

Musaca din cartofi si carne

Cartofii se taie rondele, ceapa se taie marunt iar cascavalul si morcovii se rad. Rondelele de cartofi se inabusa la cuptor...

Musaca din cartofi si carne
Pui Kevskaia
Aperitive cu carne

Pui Kevskaia

Pieptul de pui se dezoseaza si se spala. Carnea se bate putin si se sareaza. untul se intinde ca o alifie, se adauga sare si...

Pui Kevskaia
Gordon bleu
Aperitive cu carne

Gordon bleu

Fileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri. Ouale se bat cu sare si jumatate...

Gordon bleu
Ficat de porc meuniere
Mancaruri cu carne

Ficat de porc meuniere

Ficatul de porc se spala si se portioneaza. O lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete. Cealalta se spala si se taie...

Ficat de porc meuniere
Popiete din carne de porc
Mancaruri cu carne

Popiete din carne de porc

Carnea se spala, se taie felii subtiri, care se bat putin si se sareaza. Costita se taie felii in lungime. Castravetii murati...

Popiete din carne de porc
Muschi de porc impanat
Mancaruri cu carne

Muschi de porc impanat

Morcovii se curata, usturoiul se taie jumatati, fileurile de porc se curata de pielita si se gauresc de la un capat la altul...

Muschi de porc impanat
Friptura umpluta
Mancaruri cu carne

Friptura umpluta

Se spala carnea, se curata de oase si pielite, se bate ca sa se subtieze si se intinde pe un fund de lemn. Se sareaza putin...

Friptura umpluta
Limba de vita cu caise
Mancaruri cu carne

Limba de vita cu caise

Limba de vita se fierbe aproximativ 2 ore in apa cu sare si foi de dafin, apoi se curata si se taie felii de 6-7 mm grosime....

Limba de vita cu caise
Ficatei picanti
Mancaruri cu carne

Ficatei picanti

Ficateii se taie bucati si se toaca usturoiul marunt. Intr-un vas cu apa clocotita cu sare si adauga fideaua de orez si se...

Ficatei picanti
Blanchet de pui
Mancaruri cu carne

Blanchet de pui

Puiul se spala, se curata si se pune la oparit, dupa care se trece din nou pe sub jetul de apa si se pune la fiert cu...

Blanchet de pui
Pui cu lamaie si cartofi
Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie si cartofi

Puiul se spala si se usuca, cartofii se curata, ceapa de taie pe lungime, iar lamaile se spala si se taie in 8. Puiul se pune...

Pui cu lamaie si cartofi
Varza umpluta cu carne de porc
Mancaruri cu carne

Varza umpluta cu carne de porc

Carnea se toaca marunt, orezul se fierbe iar ceapa se taie marunt. Se aleg foile pentru varza, umpluta iar restul de varza se...

Varza umpluta cu carne de porc
Rulou din carne de porc cu ciuperci
Mancaruri cu carne

Rulou din carne de porc cu ciuperci

Carnea se taie in 10 bucati si se bate ca pentru snitele. Ceapa se taie marunt, ciupercile se taie julien, iar patrunjelul se...

Rulou din carne de porc cu ciuperci
Sarmale in foi de varza cu carne de porc
Mancaruri cu carne

Sarmale in foi de varza cu carne de porc

Intr-o tigaie se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul fiert, bulion, cimbrul, piperul si sarea. Dupa ce s-a racit se...

Sarmale in foi de varza cu carne de porc
Aripioare cu varza de Brussels, unt si lamaie
Mancaruri cu carne

Aripioare cu varza de Brussels, unt si lamaie

Varza de Brussels se opareste 5-6 minute in apa clocotita cu sare, dupa care se scurge. Intr-o tigaie se topeste untul, se...

Aripioare cu varza de Brussels, unt si lamaie
Pui italian
Mancaruri cu carne

Pui italian

Carnea se taie ca pentru snitele si se bate foarte subtire. Ciupercile si patrunjelul se toaca marunt, iar cascavalul se rade...

Pui italian
Tocana de pui
Mancaruri cu carne

Tocana de pui

Carnea de pui se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se toaca amrunt, ardeii se taie fasii subtiri, iar rosiile...

Tocana de pui
Frigarui cu ciuperci
Mancaruri cu carne

Frigarui cu ciuperci

Carnea si ardeiul se taie cubulete cam de 2 cm. Se insira alternativ pe betisoare ciupercile, ardeiul si carnea. Se...

Frigarui cu ciuperci
Pui cu ciuperci si masline
Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si masline

Ceapa impreuna cu morcovii se toaca marunt, cartofii se taie felii subtiri, rosiile oparite se decojesc si se taie sferturi,...

Pui cu ciuperci si masline
Pui cu mere si nuca
Mancaruri cu carne

Pui cu mere si nuca

Pulpele sarate se pun intr-o tava cu putina apa si se introduc in cuptorul incins, pentru 35-45 de minute, pana se rumenesc....

Pui cu mere si nuca
Sote de curcan in sos de bere
Mancaruri cu carne

Sote de curcan in sos de bere

Pieptul de curcan se spala, se usuca si se taie fasii. ceapa se taie julien, rosiile se decojesc si se taie cubulete, fasolea...

Sote de curcan in sos de bere
Supa crema de ciuperci
Supe de legume

Supa crema de ciuperci

Ceapa si telina se taie in patru. Se pun la calit intr-o oala, apoi se adauga putina apa, se pun ciupercile si se mai lasa...

Supa crema de ciuperci
Bors pescaresc
Borsuri

Bors pescaresc

Capetele si cozile de peste se curata si se spala. Morcovii, patrunjelul, pastarnacul, telina si ceapa se taie marunt. Borsul...

Bors pescaresc
Bors moldovenesc de pasare cu taitei.
Borsuri

Bors moldovenesc de pasare cu taitei.

Carnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in continuare....

Bors moldovenesc de pasare cu taitei.
Ciorba cu perisoare
Ciorbe

Ciorba cu perisoare

Ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul se taie marunt, ardeiul se taie buculete iar rosiile oparite se decojesc...

Ciorba cu perisoare
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Cozonaci Babani
1
Cozonac

Cozonaci Babani

Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...

Cozonaci Babani
Pasca cu smantana
2
Retete de Pasti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Ciorbă de miel reţetă, reteta video
3
Retete de Pasti

Ciorbă de miel reţetă, reteta video

Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...

Ciorbă de miel reţetă, reteta video
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
4
Prajituri

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
Cozonac Rosenkranz
5
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Parteneri
Prajitura Duo Chocolat
Bucataras.RO

Prajitura Duo Chocolat

Iubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...

Prajitura Duo Chocolat
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide