Faina se amesteca impreuna cu smantana, apoi se adauga trei linguri de unt foarte moale. Se adauga vinul, vanilia, un praf de...
Prajitura cu cremaUntul se freaca spuma impreuna cu un pahar de zahar tos. Se adauga un praf de sare, galbenusurile, apoi albusurile batute...
Prajitura cu crema de cacao si friscaMargarina moale se freaca spuma cu zaharul, apoi se incorporeaza cele trei galbenusuri, se pune un praf de sare si se...
Prajitura cu cacaoUntul moale, se freaca bine, se incorporeaza galbenusurile unul cate unul, apoi se adauga zaharul, smantana, albusurile...
Prajitura cu marmelada de caiseMargarina se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile pe rand. Se amesteca bine si se adauga un praf de copt, stins cu...
Prajitura cu nuciAceste pateuri cu branza si cascaval sunt excelente. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de faina, branza, cascaval,...
Pateuri cu branza si cascavalFaina se amesteca cu smantana si jumatate din cantitatea de margarina topita. Se adauga un praf de sare, ouale intregi si se...
Pateuri cu ciuperciJumatate din cantitatea de faina se framanta cu untura si un praf de sare, apoi se lasa la rece. Faina ramasa se amesteca cu...
Pateu cu carneFaina se amesteca cu putina sare si o ceasca de apa calda. Se adauga jumatate din cantitatea de unt si se framanta bine...
Biscuiti cu gem si nuciMargarina se freaca spuma cu un praf de sare, apoi se adauga un ou intreg si un galbenus. Se adauga faina, praful de copt...
Prajitura cu gem de pruneUntul se freaca spuma, se adauga smantana, apoi romul si o lingura de zahar. Se adauga faina, in ploaie si se framanta bine...
Prajitura cu gem de porumbeUntul frecat spuma se amesteca impreuna cu zaharul. Se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi faina, cernuta in...
Fursecuri simpleUntul topit se freaca spuma zece minute. Se adauga apoi smantana si zaharul si se freaca in continuare. Se pun galbenusurile...
Placinta cu branza si stafideMargarina spuma, se amesteca impreuna cu galbenusurile, smantana si se omogenizeaza bine, apoi se adauga faina. Aluatul...
Placinta cu carneFaina se amesteca impreuna cu sarea, smantan, doua oua si jumatate dinc antitatea de margarina moale. Aluatul obtinut se tine...
Placinta cu dovleacSe amesteca uleiul cu laptele, se adauga un ou crud si drojdia de bere frecata cu o lingura de zahar. Se pune faina si se...
Placinta cu magiun, mere si nuciFaina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de margarina topita si smantana. Se framanta bine, apoi se...
Placinta cu ciuperci si carneDe pe o masa festiva nu pot lipsi pateurile. Aceasta reteta de pateuri cu branza este delicioasa.
Pateuri cu branza si smantanaMargarina frecata spuma se amesteca impreuna cu zaharul. Se adauga putina sare si faina cernuta, in ploaie. Se pune peste...
Fursecuri ochelariMargarina se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt. se adauga o lingura de otet, zaharul, un praf de sare si se freaca...
Fursecuri grileMargarina se amesteca impreuna cu jumatate din cantitatea de unt. Se adauga apoi o lingura de otet peste amestec, se adauga...
Biscuiti evantaieFaina se amesteca cu doua galbenusuri, sare, doua linguri de zahar, coaja rasa de lamaie, o lingura de ulei, 1 jumatate de...
Fursecuri glazurateFaina se amesteca cu untul moale, un praf de sare, coaja de lamaie, doua galbenusuri si bicarbonatul stins cu o lingura de...
Fursecuri cu glazuraUntul topit se freaca spuma, apoi se adauga galbenusurile, zaharul si cojile de portocala confiate in zahar si alcool. Se...
Fursecuri cu portocaleUntul topit se freaca dupa doua ore cu o furculita pana devine spuma. Se adauga zaharul, galbenusurile si coaja de lamaie si...
Fursecuri cu crema de cacaoUntul se freaca spuma impreuna cu zaharul si coaja de lamaie sau vanilia. Se incorporeaza pe rand galbenusurile, iar apoi...
Fursecuri cu nuciDrojdia se amesteca cu o lingura de zahar, putin lapte cald si 50 gr faina si se lasa la crescut. In 100 ml lapte se adauga...
Cornuri cu marmeladaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzIubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...
Prajitura Duo Chocolat