ggaby - Rețete

Prajitura cu crema
Prajituri

Prajitura cu crema

Faina se amesteca impreuna cu smantana, apoi se adauga trei linguri de unt foarte moale. Se adauga vinul, vanilia, un praf de...

Prajitura cu crema
Prajitura cu crema de cacao si frisca
Prajituri

Prajitura cu crema de cacao si frisca

Untul se freaca spuma impreuna cu un pahar de zahar tos. Se adauga un praf de sare, galbenusurile, apoi albusurile batute...

Prajitura cu crema de cacao si frisca
Prajitura cu cacao
Prajituri

Prajitura cu cacao

Margarina moale se freaca spuma cu zaharul, apoi se incorporeaza cele trei galbenusuri, se pune un praf de sare si se...

Prajitura cu cacao
Prajitura cu marmelada de caise
Prajituri

Prajitura cu marmelada de caise

Untul moale, se freaca bine, se incorporeaza galbenusurile unul cate unul, apoi se adauga zaharul, smantana, albusurile...

Prajitura cu marmelada de caise
Prajitura cu nuci
Prajituri

Prajitura cu nuci

Margarina se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile pe rand. Se amesteca bine si se adauga un praf de copt, stins cu...

Prajitura cu nuci
Pateuri cu branza  si cascaval
Preparate sarate

Pateuri cu branza si cascaval

Aceste pateuri cu branza si cascaval sunt excelente. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de faina, branza, cascaval,...

Pateuri cu branza si cascaval
Pateuri cu ciuperci
Preparate sarate

Pateuri cu ciuperci

Faina se amesteca cu smantana si jumatate din cantitatea de margarina topita. Se adauga un praf de sare, ouale intregi si se...

Pateuri cu ciuperci
Pateu cu carne
Preparate sarate

Pateu cu carne

Jumatate din cantitatea de faina se framanta cu untura si un praf de sare, apoi se lasa la rece. Faina ramasa se amesteca cu...

Pateu cu carne
Biscuiti cu gem si nuci
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Biscuiti cu gem si nuci

Faina se amesteca cu putina sare si o ceasca de apa calda. Se adauga jumatate din cantitatea de unt si se framanta bine...

Biscuiti cu gem si nuci
Prajitura cu gem de prune
Prajituri

Prajitura cu gem de prune

Margarina se freaca spuma cu un praf de sare, apoi se adauga un ou intreg si un galbenus. Se adauga faina, praful de copt...

Prajitura cu gem de prune
Prajitura cu gem de porumbe
Prajituri

Prajitura cu gem de porumbe

Untul se freaca spuma, se adauga smantana, apoi romul si o lingura de zahar. Se adauga faina, in ploaie si se framanta bine...

Prajitura cu gem de porumbe
Fursecuri simple
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri simple

Untul frecat spuma se amesteca impreuna cu zaharul. Se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi faina, cernuta in...

Fursecuri simple
Placinta cu branza si stafide
Preparate dulci

Placinta cu branza si stafide

Untul topit se freaca spuma zece minute. Se adauga apoi smantana si zaharul si se freaca in continuare. Se pun galbenusurile...

Placinta cu branza si stafide
Placinta cu carne
Preparate sarate

Placinta cu carne

Margarina spuma, se amesteca impreuna cu galbenusurile, smantana si se omogenizeaza bine, apoi se adauga faina. Aluatul...

Placinta cu carne
Placinta cu dovleac
Preparate dulci

Placinta cu dovleac

Faina se amesteca impreuna cu sarea, smantan, doua oua si jumatate dinc antitatea de margarina moale. Aluatul obtinut se tine...

Placinta cu dovleac
Placinta cu magiun, mere si nuci
Preparate dulci

Placinta cu magiun, mere si nuci

Se amesteca uleiul cu laptele, se adauga un ou crud si drojdia de bere frecata cu o lingura de zahar. Se pune faina si se...

Placinta cu magiun, mere si nuci
Placinta cu ciuperci si carne
Preparate sarate

Placinta cu ciuperci si carne

Faina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de margarina topita si smantana. Se framanta bine, apoi se...

Placinta cu ciuperci si carne
Pateuri cu branza si smantana
Preparate sarate

Pateuri cu branza si smantana

De pe o masa festiva nu pot lipsi pateurile. Aceasta reteta de pateuri cu branza este delicioasa.

Pateuri cu branza si smantana
Fursecuri ochelari
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri ochelari

Margarina frecata spuma se amesteca impreuna cu zaharul. Se adauga putina sare si faina cernuta, in ploaie. Se pune peste...

Fursecuri ochelari
Fursecuri grile
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri grile

Margarina se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt. se adauga o lingura de otet, zaharul, un praf de sare si se freaca...

Fursecuri grile
Biscuiti evantaie
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Biscuiti evantaie

Margarina se amesteca impreuna cu jumatate din cantitatea de unt. Se adauga apoi o lingura de otet peste amestec, se adauga...

Biscuiti evantaie
Fursecuri glazurate
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri glazurate

Faina se amesteca cu doua galbenusuri, sare, doua linguri de zahar, coaja rasa de lamaie, o lingura de ulei, 1 jumatate de...

Fursecuri glazurate
Fursecuri cu glazura
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri cu glazura

Faina se amesteca cu untul moale, un praf de sare, coaja de lamaie, doua galbenusuri si bicarbonatul stins cu o lingura de...

Fursecuri cu glazura
Fursecuri cu portocale
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri cu portocale

Untul topit se freaca spuma, apoi se adauga galbenusurile, zaharul si cojile de portocala confiate in zahar si alcool. Se...

Fursecuri cu portocale
Fursecuri cu crema de cacao
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri cu crema de cacao

Untul topit se freaca dupa doua ore cu o furculita pana devine spuma. Se adauga zaharul, galbenusurile si coaja de lamaie si...

Fursecuri cu crema de cacao
Fursecuri cu nuci
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri cu nuci

Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul si coaja de lamaie sau vanilia. Se incorporeaza pe rand galbenusurile, iar apoi...

Fursecuri cu nuci
Cornuri cu marmelada
Preparate dulci

Cornuri cu marmelada

Drojdia se amesteca cu o lingura de zahar, putin lapte cald si 50 gr faina si se lasa la crescut. In 100 ml lapte se adauga...

Cornuri cu marmelada
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Cozonaci Babani
1
Cozonac

Cozonaci Babani

Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...

Cozonaci Babani
Pasca cu smantana
2
Retete de Pasti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Ciorbă de miel reţetă, reteta video
3
Retete de Pasti

Ciorbă de miel reţetă, reteta video

Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...

Ciorbă de miel reţetă, reteta video
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
4
Prajituri

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
Cozonac Rosenkranz
5
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Parteneri
Prajitura Duo Chocolat
Bucataras.RO

Prajitura Duo Chocolat

Iubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...

Prajitura Duo Chocolat
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide