Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga apoi nucile macinate, doua pachetele de zahar vanilat, putina sare...
Piscoturi cu vanilieFaina se amesteca impreuna cu untul moale, smantana, un ou intreg si un praf de sare. Se face un sirop dintr-un pahar de...
Prajitura cu crema de ciocolataUntul moale se freaca impreuna cu zaharul farin, apoi se adauga smantana, putina sare, un ou intreh si faina. Aluatul obtinut...
Prajitura cu crema de lamaieSe adauga zaharul vanilat si zaharul in laptele fiert. Se separa albusurile de galbenusuri si se bat separat fiecare. Se...
Prajitura cu crema de lapteSe separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul tos, apoi se adauga untul si 2 linguri de...
Prajitura FulgerMargarina se freaca spuma impreuna cu zaharul, si cele 3 galbenusuri. Se adauga zeama de la o lamaie, un praf de sare si...
Chec cu branzaSe separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga zaharul peste albusuri, apoi faina, rahatul, romul, un pic de...
Chec cu rahatGalbenusurile se freaca impreuna cu untul moale, zaharul si putina sare. Se adauga apoi nucile tocate, rahatul taiat cuburi...
Chec cu nuca si rahatUntul se freaca spuma impreuna cu zaharul si un ou intreg. Se adauga apoi cacaua, coaja de lamaie si un praf de sare. Se...
Biscuiti cu cacaoUntul se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga apoi putina sare si un ou intreg si se amesteca in continuare. Se pun...
Piscoturi cu nuciGalbenusurile se freaca impreuna cu uleiul, apoi se adauga zaharul, un praf de sare, zahar vanilat si faina, in ploaie. Se...
Piscoturi simpleUntul se freaca spuma impreuna cu zaharul tos. Se adauga coaja rasa de la o jumatate de lamiie si amoniac stins in zeama de...
Piscoturi cu marmeladaFaina se amesteca impreuna cu untul frecat spuma cu zaharul tos si patru galbenusuri. Se adauga putina sare, albusurile...
Piscoturi cu gemUntura se freaca impreuna cu zaharul si galbenusurile incorporate pe rand. Se adauga coaja rasa de lamaie, se stoarce zeama...
Piscoturi cu lamaieUntul moale se freaca spuma impreuna cu zaharul si sare. Se adauga apoi o lingura de rom, nucile macinate si faina in ploaie....
Cornulete cu nucaFaina se amesteca impreuna cu laptele clocotit, sarea, drojdia de bere, coaja de lamaie si untura topita. Aluatul se framanta...
Cornulete cu magiun de pruneMargarina se freaca spuma, apoi se adauga untura, un praf de sare si borsul, amestecand continuu. Peste crema obtinuta se...
Cornulete cu bors si rahatUntura moale se freaca spuma, apoi se adauga uleiul, laptele si drojdia de bere amesteca cu zahar. Se stinge praful de copt...
Cornulete cu gem de caiseUntura se freaca spuma cu smantana. Se adauga apoi doua linguri de coniac, un praf de sare, faina cernuta si se framanta un...
Cornulete cu smantana si nuciFaina se amesteca impreuna cu galbenusurile fierte si zdrobite, sarea, untul topit si zaharul dizolvat in 50 ml apa si coaja...
BiscuitiUntul se freaca spuma cu zaharul si 4 galbenusuri. Separat, se bat albusurile spuma tare si se adauga peste crema. Se adauga...
Biscuiti simpliFaina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de unt si 100 ml cu vin alb. Aluatul se framanta bine si se...
Prajitura simpla cu untUntul se freaca impreuna cu ouale intregi si zaharul. Se adauga apoi in crema coaja de lamaie, sarea si faina, in ploaie....
Gogosi vieneze cu nuci si stafideUntul se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza ouale pe rand, smantana, sarea si drojdia de bere. Se omogenizeaza...
Prajitura Greta GarboSe bate smintina cu telul, se adauga uleiul trsptat, apoi S2 adauga cite o lingura de zahar, continuind operatia. Se amesteca
Prajitura cu smantanaSe freaca untul spuma impreuna cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile, albusurile batute spuma si prafuld e copt,...
Prajitura cu nuci si curmaleMargarina moale, se freaca spuma. Se adauga apoi apa clocotita cu sare, o lingura de zeama de lamaie, sare si se amesteca...
Cornulete cu margarinaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeDe sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci