Salata se spala si se taie bucati mai mari. Mararul se toaca, rosiile se taie felii. Jumatate din cantitatea de mere se...
Salata de rosii cu mereSe spala salata si se taie in fasii lungi, se feliaza ardeii, castravetii si rosiile. Ceapa se curata si se taie inele. Toate...
Salata greceascaCastravetii se spala si se taie felii subtiri, mararul se toaca, oul se fierbe tare si se separa apoi galbenusul de albus....
Salata de castraveti cu smantanaCartofii se curata, se taie rondele si se fierb pe jumatate. Ceapa se taie pestisori si se opareste, ouale se fierb tari si...
Cartofi frantuzestiCartofii se spala si se pun la fiert in coaja, ceapa se taie julein iar baconul se feliaza si se taie bucatele. Se curata...
Cartofi taranestiSe alesg cartofii de aceeasi marime si de forma lunguiata, se curata, se taie la capete, apoi in felii cat se poate de...
Cartofi cu cascavalCozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie se inabusa in 50 ml...
Ciuperci gratinateCeapa se taie marunt, iar legumele in bucati mici sau cubulete. Carnea se pune intr-un bait. Dupa 12 ore se taie in bucati si...
Placinta cu carne de vanatSe piseaza usturoiul, miezul de paine se inmoaie in lapte si se stoarce bine iar miezul de nuca se macina. Se amesteca...
Sos scordoleaGorgonzola se taie cubulete. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga gorgonzola si se subtiaza cu smantana. Se adauga apoi...
Sos gorgonzolaIntr-o tigaie se topeste untul, se adauga mustarul, condimentele si sarea. Se subtiaza apoi cu smantana, amestecand continuu.
Sos curryRidichile se curata si se taie felii subtiri, ceapa se taie marunt, cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb,...
Salata de ridichi cu maslineOuale se fierb tari, se curata si se taie in sferturi, telemeaua se taie cubulete, patrunjelul si salata se taie, sunca se...
Salata bulgareascaCartofii se spala, se fierb in coaja, se racesc, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se taie julien, patrunjelul se...
Salata de cartofi cu anchoisFile de salau se portioneaza, patrunjel se taie marunt, se extrage sucul din lamaie. Fileurile de salau se sareaza, se trec...
Salau meuniereFile-ul se feliaza subtire, usturoiul se cresteaza in patru, in cinci locuri, morcovii si telina se taie bastonase micute,...
Somon cu feniculCalamarul se spala si se pune la fiert in apa cu sare si foi de dafin. Cand este gata, se scoate, se raceste si se taie...
Calamar paneSe curata, se spala si se portioneaza crapul fara cap. Se sareaza feliile, se ung cu ulei si apoi se pun intr-o tava unsa cu...
Crap la cuptor cu sos scordoleaDin pieptul de caprioara se scot coastele in asa fel incat sa nu se gaureasca carnea. Ceapa se curata si se taie marunt,...
Piept de caprioaraAceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara muschi tocat din carne de cerb avem nevoie de carne, paine, oua, si legume.
Muschi tocat din carne de cerb cu aspicMuschiul de vita se spala si se scoate mijlocul. Carnea de porc se taie bucati si se toaca marunt impreuna cu carnea...
Muschi de vita umplutCarnea de miel se taie in bucati mari, prazul se taie felii, usturoiul se zdrobeste, morcovii se curata si se taie rondele,...
Tocanita de miel in stil rusticAntricotul se taie in 4 bucati, care se bat putin si se sareaza. Ceapa se taie marunt, ardeii se taie fasii, cartofii se taie...
Legume cu antricot de vitaPestele se portioneaza in 8 bucati, orezul se fierbe, se scurge si se clateste cu apa rece. Ceapa ardeiul, morcovii si...
Orez cu pestePestele se taie fasii, late si subtiri, dupa care se ruleaza fiecare in parte si se prind cu o scobitoare. Cartofii se fierb...
Rulada din cod cu salataCarnea se toaca impreuna cu ceapa. Intr-un vas se pun carnea, ceapa, orezul, jumatate din cantitatea de marar tocat, piper si...
Sarmalute in foi de vita cu carne de vitaMuschiul se portioneaza iar gorgonzola se taie cubulete. Muschiul portionat se condimenteaza cu cimbru si sare si se frige pe...
Filetto alla gorgonzolaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzIubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...
Prajitura Duo Chocolat