Ciupercile se taie julein, patrunjelul se toaca marunt, iar orezul se pune la fiert. Se adauga in supa de oase, ciupercile...
Supa de ciuperci cu orezFasolea se spala si se inmoaie in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se taie marunt si se opareste. Morcovii, telina si usturoiul...
Supa italianaPieptul de pasare se taie felii, care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe...
Piept de pasare cu andiveFasolea se spala si se fierbe. legumele se taiecubulete, iar tarhonul se curata si se taie. Intr-o tigaie se pun la calit...
Ciorba de fasole boabeCarnea se toaca impreuna cu ceapa, morcovul, usturoiul si paine inmuiata si stoarsa in prealabil. Verdeata se toaca marunt....
Parjoale moldovenestiAceasta reteta este foarte buna. Pentru a prepara crochete de cascaval, avem nevoie de doar cateva ingrediente.
Crochete de cascavalSe taie ardeiul in doua jumatati, se curata de samburi, se spala, se usuca, se taie fasii si se caleste putin. Se bat ouale...
Rulada cu sunca si cascavalDaca vrei sa oferi musafirilor tai aperitive gustoase, pregateste ochiuri cu cascaval la capac. Aceasta reteta este foarte...
Ochiuri cu cascaval la capacPaine se curata de coaja si se taia bucuri mari iar sunca se taie felii subtiri. Se pune grisul la fiert in lapte, se adauga...
Rulada din paine si suncaCarnea se portioneaza, legumele se taie cubulete iar orezul ales, se pune la fiert. Tarhonul se opareste si se taie marunt....
Ciorba ardeleneasca cu carne de manzatGelatina se inmoaie in apa rece, gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor iar usturoiul se curata si se...
Piftie din carne de curcanGrisul se fierbe in apa si se lasa la racit apoi. Ceapa se taie marunt, iar maslinele se spala, se curata d samburi si se...
Tartine cu icreMozzarela si rosiile se feliaza. Se asaza pe o farfurie frunzele de salata verde, iar in jurul ei se alterneaza felii de...
Mozzarela alla capreseVinetele se coc, se curata de coaja, se scurg si se toaca. Rosiile se spala, se taie capacul, se scoate miezul si se asaza pe...
Rosii umplute cu vineteMorcovii, telina si pastarnacul se taie bastonase, patrunjelul se taie marunt iar ceapa se cresteaza in patru. Carnea se pune...
Supa de pui cu taiteiCeapa se taie julien, cartofii se taie cuburie si se fierb in apa cu sare iar patrunjelul se taie marunt. Ficateii se dau...
Ficat de pui lionezVarza se curata de cotoare si se fierbe in apa cu sare. Se taie apoi mijlocul verzei foarte fin. Telina, morcovii, ceapa,...
Varza umpluta cu legumeSe pune intr-o tigaie untul la incins si se adauga cascavalul taiat in cubulete. Se lasa la prajit pe o parte, iar apoi se...
Oua ochiuri cu cascavalDaca vrei o mancare consistenta si delicioasa, pregateste coltunasi cu branza telemea si cartofi. Prepararea acestei retete...
Coltunasi cu branza telemea si cartofiFicateii se curata, se spala si se taie felii subtiri. Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se lasa la inabusit...
Omleta cu ficateiVarza se curata, se taie in sferturi si se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare. Se lasa la fiert 10 minute, dupa...
Sufleu de varzaTelina se curata, se spala, apoi se taie in sferturi si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa la racit si se...
Sufleu de telinaDaca iti plac aperitivele delicioase, pregateste budinca de cascaval. Pentru aceasta reteta ai nevoie de cascaval, oua, unt,...
Budinca de cascaval BechamelFaina se amesteca impreuna cu drojdia divolvata in putin lapte, oul si sarea. Se lasa la crescut, iar intre timp se curata,...
Pizza vegetariana cu ciuperciSe amesteca faina cu drojdia dizolvata in putin lapte, ouale, laptele, sarea si chimenul pisat. Se framanta bine aluatul si...
Pogaci cu chimenMalaiul se opareste in laptele fierbinte, cu zahar si putina sare. Dupa ce s-a racit, se adauga drojdia dizolvata in putin...
Placinta din malai cu branza de vaciRosiile se spala, se sterg si se taie un sfert din ele, in partea coditei. Se scoate miezul din fiecare rosie, se lasa la...
Oua cu rosiiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzIubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...
Prajitura Duo Chocolat