Cu o zi inainte alegem boabele de fasole si le inmuiem in apa. A doua zi spalam cotletul de miel si indepartam membrana si...
Supa de fasole cu carne de mielAmestecam faina cu praful de copt, zaharul si jumate din coaja de lamaie razuita. Ungem o tava medie cu margarina si presaram...
Prajitura sfaramicioasa cu branzaAmestecam ingredientele. Taiem ¼ din partea superioara a merelor si cu o lingurita scoatem interiorul. Umplem cu amestecul...
Mere prajite cu miere si nucaFierbem laptele cu 4 dkg de zahar, coaja de lamaie nerasa, sarea si batonul de vanilie crestat. Adaugam orezul spalat si...
Orez cu lapte si caiseIngredientele pentru aluat le framantam cu o zi inainte, impartim in 4 parti si le punem la rece, in frigider, peste noapte....
Prajitura cu nuca si miereTaiem cubulete pulpa, cartofii, ceapa si frunzele de telina. Prajim in untura ceapa, adaugam carnea si prajim mai departe....
Carne cu smantana la cuptorAmestecam ingredientele si le turnam intr-o tava unsa cu unt, nivelam la un deget grosime. Punem la cuptor la foc mare, dupa...
Prajitura DominoAmestecam bine ingredientele, impartim aluatul in 2 parti si le condimentam in mod diferit. In jumate putem pune zahar...
Biscuiti macinatiPreparam piscotul in mod obisnuit dar adaugam nuca in aluat. Fierbem un terci din lapte si faina, frecam margarina cu zaharul...
Piscot cu nucaAmestecam bine galbenusul cu zaharul si apa, adaugam nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt si albusul batut...
Prajitura cu nuca si ouaSfaramam margarina in faina si adaugam drojdia, sarea si atata smantana cat sa putem framanta aluatul cu usurinta. Framantam...
Pogaci umplute cu crema de branzaAmestecam faina si terciul de ovaz cu putina sare. Adaugam margarina si 2 linguri de apa cu gheata pentru a obtine un aluat...
Tort de morcovi englezAmestecam praful de budinca cu zaharul vanilat, cacao, lapte si rom. Frecam margarina cu zaharul pudra si adaugam la praful...
Tort cu piscoturi VienezFierbem la abur margarina si ciocolata de menaj. Batem spuma ouale cu zaharul si adaugam ciocolata si margarina topita cu...
Prajiturele cu ciocolataFierbem in lapte 2 plicuri de budinca de vanilie. Amestecam 2 cuburi de margarina cu 40 dkg zahar pudra si adaugam la...
Felii de cappucinoCuratam merele si le taiem in 4. Topim margarina intr-o forma de tort, presaram zaharul si il caramelizam, apoi adaugam...
Tort de mere frantuzescFramantam ingredientele pentru aluat, formam rulouri de lungimea foilor de napolitana si le coacem. Fierbem laptele, faina si...
Prajitura cu napolitana si glazura de cacaoAmestecam ingredientele intr-un vas, astfel incat visinele sa nu se toceasca. Umplem placintele cu crema obtinuta si le...
Placinte flambateAmestecam galbenusurile, zaharul, faina, praful de copt si apa, coacem pentru 25-30 de minute. Fierbem budinca si o adaugam...
Cremes AmericanInmuiem drojdia in lapte, frecam untul cu faina, adaugam zaharul si framantam intregul amestec si il punem la dospit. Cand e...
Rulouri cu fructe confiateInmuiem drojdia in jumate de dl de lapte si putin zahar. Preparam aluatul din galbenusuri, zahar, sare, lapte, stafide,...
Prajitura FerdinandFierbem 4 portii de cafea tare. O racim. Frecam margarina cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zaharul vanilat si galbenusul,...
Felie cu crema ce cafeaPreparam aluatul din faina, margarina, galbenusuri, sare, drojdie, lapte si sare si il dospim in 4 parti. Intindem aluatul,...
Prajitura cu gemTaiem piscotul in doua. Fierbem in sucul de ananas ¾ dl lapte, 2 plicuri de budinca de vailie si 6 linguri de zahar. Dupa...
Tort grilaj cu ananasFormele pentru magdalene le ungem cu margarina si le punem la frigider. Fierbem la abur margarina si ciocolata rupta in...
Magdalene cu ciocolataInmuiem gelatina in apa cel putin 5 minute. Spalam 2 lamai cu apa fierbinte, le stergem si le razuim coaja. Stoarcem zeama de...
Crema de branza cu lamaieInmuiem drojdia cu putin zahar in lapte si adaugam o lingura de faina. Spalam cartofii si ii coacem in cuptor. Ii decojim si...
Pogaci cu cartofiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeSalutare, salutare dragi Bucătărași! Sper că vă mai aduceți aminte de mine? :) Mno, a cam trecut ceva timp de...
Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur