1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul. 2. Intr-un...
Perisoare din piept de pui cu sos de rosiiSe amesteca ingredientele si se fac perisoare. Se pun in tava cartofii, se imprastie ceapa si se toarna paharul de supa. Se...
Chiftelute la cuptorSpala carnea, o curatam de pielite si apoi o scurgem de apa. Taiati morcovii in bastonase. Taiati si ceapa. Cu un cutit cu...
Cotlete de miel impanateSe taie carnea spalata de miel in bucati potrivite si se pune intr-un castron. Puneti intr-un castronas coriandrul,...
Miel la gratarIn prima faza curatam organele de pielite. Le taiam bucati si le tinem 30 min. in apa rece. Se pun la fiert in 4 litri de apa...
Drob de mielSe curata cartofii si se dau prin razatoarea mare. Se rade telemeaua peste ei, se adauga carnea, ouale, condimentele si...
Placinta cu cartofi si mielIntr-o tigaie se incinge 50ml ulei. Punem cotletele si le prajim la foc iute cate 2-3 minute pe fiecare parte. Le scoatem pe...
Miel cu sfecla rosieDupa ce ati curatat leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt. Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea...
Pachetele de miel cu verdeataCuratati pulpa si spalati-o. Ungeti-o cu ulei si presarati-o cu sare, piper, cimbru si coriandru macinat. Se pune int
Pulpa de miel la cuptorTaiati carnea in bucati potrivite,apoi spalati-o bine in multa apa rece. Puneti bucatile de carne de intr-o tig
Friptura de miel cu rosiiSe asezoneaza antricoatele pe ambele parti si se ung cu putin ulei. Prepararea sosului: Se incalzeste uleiul in tigaie. Adaug
Friptura de miel cu sos barbequePreparam mielul: Se pun coastele intr-un recipient nemetalic si se amesteca cu cimbrul, uleiul, coaja de lamaie, usturoiul si...
Miel in crusta de fetaTrei bucati de piept de pui se taie in doua se sareaza si se pipereaza. Le-am asezat apoi intr-o tava de Yena si am pus ulei...
Piept de pui cu cascavalOrezul se fierbe la aburi, sau in apa cu sare, apoi se scurge bine. Se incinge bine uleiul de floarea-soarelui si se caleste...
Piept de pui cu aluneSe portioneaza pieptul de pui, se sareaza putin si se "tavaleste" prin faina. Eu am folosit metoda cu punga. Se pune carnea...
Pui cu sos iute si miereFigaruile de pui cu legume sunt ideale pentru gratar. Frigaruile se pregatesc foarte usor, asigurandu-va si garnitura pentru...
Frigarui de puiPieptul de pui il tai fasii mai late si il inabusi in putin ulei de masline cu apa. Cand s-a albit pe ambele parti pui legume...
Letcho cu piept de pui, orez si sos thaiAm facut bucati puiul si l-am pus peste/ printre cartofi intregi si jumatati, ceva ulei de folarea soarelui, putina apa si...
Pui pe cartofi, la cuptorCarnea de miel inainte de a prepara sosul trebuie sa fie tinuta in frigider. Se pregateste un sos din: usturoi, rozmarin,...
Pulpa de miel cu ienupar si rozmarinPunem maruntaiele la fiert. Se scurg si se taie foarte marunt apoi se calesc cateva minute, de preferat se las pe foc pana se...
Drob de mielPregatim carnea astfel: Pulpa de miel se unge cu ulei de masline, piper, ardei iute si sare, Intr-o tava se pun crengutele de...
Friptura miel la tavaPregatirea fripturii: Facem un sos din mustar, otet si miere. Ungem fileurile de miel cu acest sos si le asezonam bine. Sosul...
Friptura miel cu cartofiSe alege o cratita mare cat sa incapa carnea. Se incinge uleiul si se adauga ceapa si ghimbirul pana cand se inmoaie. Se pune...
Miel cu cartofi si curmaleAm amestecat condimente multe cu 2 linguri de ulei de masline, am pensulat puiul. L-am umplut cu buruieni proaspete, mai...
Pui in pungaCarnea se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper apoi se da usor prin faina; se pune la prajit in unt (eu folosesc...
Escalop cu ciuperciAm taiat un piept de pui cuburi si l-am amestecat cu 2 linguri de sos de soia si jumatate din sucul din conserva. L-am lasat...
Pui cu ananasSe iau cartofii taiati tip chips si se tin in apa timp de 1 h. Se scot pe un servet si se usuca bine. Luam cepele si le taiem...
Miel la cuptorUntul (tinut la congelator cit timp batem carnea) se taie cubulete si se tavaleste prin verdeata amestecata cu usturoiul. Se...
Pui kiev-se spala ardeii, se taie in doua, li se scot cotoarele si semintele si se taie pe lat in fasii groase; -rosiilor, li se taie...
Mancarica de ardei cu carnati afumatiArdeii se coc. Ceapa se taie marunt si se caleste in unt. Se adauga faina si bulionul desfacut intr-o ceasca de apa si dupa 5...
Ardei copti, cu pui si smantanaSe ia pulpa de miel si se cresteaza la distante de 3 cm. In fiecare crestatura se pune cate o felie de usturoi si o crenguta...
Friptura de mielCeapa si usturoiul se toaca si se calesc usor cu un strop de ulei; cand ceapa a devenit sticloasa se adauga carnea tocata, si...
Musaca greco-italiano-ponticaSe spala pieptul de pui si se portioneaza dupa dorinta. Ciupercile se spala foarte bine si se tau felii. Se prajesc bucatile...
Pui cu ciuperci si smantanaSe feliaza carnea, se bate cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi. Felia de carne trebuie sa fie...
Rulada de carneCeapa se caleste pestisori se stinge cu supa de oase si apoi se pune la fiert carnea taiata bucati mici. Se poate si invers:...
Tochitura brasoveanaPulpa se curata de os, se rade cu cutitul pentru ca soriciul sa fie alb si curat si se spala cu apa rece. Se sareaza si se...
Jambon fiert in vinMargarina se pune intr-o tigaie si se topeste, se adauga ceapa taiata marunt, usturoiul, cimbrul, sarea si piperul, se calesc...
Vita usturoiata cu ardei gras verdeJumatatile din piept de pui se taie in jumatate pe lungime, fara a separa cele 2 parti. Inainte de a-l taia, insa,...
Rulouri din piept de pui in vinSe unge o tava cu ulei de masline. Carnea de pui se separa in bucati, se pune aiurea pe tava. Cartofii si ceapa si curata si...
Friptura spaniola de duminicaVanata se taie felii pe lungime (fara a curata coaja), cam de 5 mm grosime. Se sareaza pe ambele parti si se pune la scurs...
Caserola cu vinete si tocaturaSe spala carnea, se taie in bucatele si se pune la prajit in tigaia cu ulei incins. Nu trebuie lasata prea mult, numai cat sa...
Carne de vita cu sos la cuptorPuiul se portioneaza in bucati potrivite care se aseaza intr-un vas termorezistent.Se condimenteaza cu sare si piper.Peste el...
Pui la cuptorSe curata rasolul de vitel de pielite, se spala si se usca un un prosop. Apoi se aseaza intr-o tava. Separat se inmoaie felia...
Rasol de vitel in crusta picantaSe curata bine pulpele de iepure, se pudreaza cu sare si piper, se freaca cu boia si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu...
Pulpa de iepure cu ciuperciSe curata si se zvanta bine curcanul. Se indeparteaza putin pielea de pe piept si se introduce rozmarin, maghiran si salvie....
Curcan la cuptorSe curata copanele de piele si se taie in bucati mai mici. Se clatesc si se zvanta intr-un servet. Se sareaza, se pipereaza,...
Budinca de porumb cu pulpe de puiCarnea se taie in felii subtiri si se bate bine dupa care se pune pe gratar. Usturoiul, capere si maslinele se calesc in...
Scaloppine PizzaiolaBoeuf bourguignon se mai numeste si vita burgundeza si este un preparat frantuzesc traditional. Este un fel de mancare din...
Boeuf bourguignon cu taiteiCarnea se spala si se pune in tava (ideala pentru aceasta friptura este tava de lut). Se sareaza, se pipareaza si se pun...
Friptura cu crusta de verdeataSe taie fasii pipetul de pui, se sareaza, se pipereaza si se inveleste fiecare bucata in bacon. Se fixeaza cu scobitori. Se...
Piept de pui cu bacon si gorgonzolaSe amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat intr-o craticioara, cu exceptia usturoiului si se fierb 5 minute la foc...
Cotlet de miel aromatCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiocolata asta este dedicatie pentru sotul meu, ii place asa de mult...Mai ales ca e facuta de mine. ;;)
Ciocolata de casa