Se spala carnea, se taie si se pune intr-un vas mare la fiert cu apa, tarhon si sare. Taiem ceapa, punem condimetele, sare,...
Tocanita de miel cu tarhon verdeAm fiert in oala cu presiune doua picioare de porc si o bucata mai mare de carne fara grasime. Am pus piper, boabe si foi de...
Piftie din carne de porcApa se pune pe foc si cand incepe sa clocoteasca se adauga carnea taiata in bucati potrivite si se lasa sa fiarba pana ce...
Pui in sos picant de ciocolataTaiem carnea cuburi, o presaram cu supco si condimente pentru friptura. Stropim cu sucul de lamaie si cu ulei carnea. Pun...
Frigarui de mielIntr-o tigaie mare se pun doua trei linguri de ulei in care se rumenesc ceapa si usturoiul taiate marunt. In cratita in care...
Stufat cu carne de miel sau oaieDeoarece cotletul meu era gros si nu stiam cat de batran a fost porcul , care l-a furnizat, am preferat da-l marinez. L-am...
Cotlet umplut pe pat de legumeSe spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi. Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza...
Friptura de miel la tavaAm fiert un muschi mic de vitel si l-am taiat felii cand s-a mai racit. Intr-un castronel am amestecat 3 linguri zdravene cu...
Carne de vitel cu sos de smantanaCeapa am taiat-o pestisori, nu foarte subtiri, iar merele le-am dat pe razatoarea mare. Puiul l-am sarat pe interior si l-am...
Pui cu mere la cuptorAmestec sarea cu piperul si boiaua. Legumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul tavii. Condimentez carnea si o...
Pulpa de porc la tavaCuratam carnea de pielite, o spalam bine, o saram si apoi o prajim in ulei. In uleiul ramas calim ceapa, curatata si taiata...
Papricas de mielSpalam pulpa o frecam cu lamaie si presaram putina boia dulce. Amestecam frunzele de tarhon, busuioc, tocate marunt cu...
Arpagic cu mielPregatirea aluatului Amestecam toate ingredientele si framntam un aluat potrivit de moale. Il lasam deoparte 1/2 ore. Pentru...
Coroana umpluta cu mielTaiem carnea in 20 bucati. Curatam ceapa si o taiem marunt. Calim carnea impreuna cu ceapaintr-o cratita unsa cu ulei. Peste...
Stufat de mielTaiem carnea de miel in bucati potrivite, o spalam si o lasam sa se scurga de apa. Preparam un sos din3-4 lg de mustar, boia,...
Friptura de mielCuratam pulpa de pielite, o spalam si o scurgem de apa cu un servet. O impanam din loc in loc cu cativa catei de usturoi si...
Pulpa de miel la cuptor cu usturoiMuschiuletul de porc se spala si se taie in bucati mari (3-4 de persoana) care se pun la prajit in ulei incins. Usturoiul se...
Tochitura ca la cramaDupa ce dati un clocot de 10 minute cu puiul portionat,opriti pieptul si eventual pulpele,aruncati apa. Acum ,dupa ce s-a...
Tochitura de puiAmestecam intr-un castron: ustuoi pisat, zeama de lamaie si ulei de masline. Saram si piperam. Punem cotletele intr-o tava de...
Cotlet de miel cu sos mentolatCuratam carnea apoi o taiem cubulete. Punem la incins ulei intr-un vas incapator, adaugam carnea, taiem ceapa, pisam...
Miel grecescCondimenta pieptrul cu sare, piper, cimbru, rozmarin. Maruntaiele de miel le pun la fiert in apa cu sare. Ficatul il punem...
Piept de miel umplutSpalam carnea, o frecam cu otet si o taiem bucati. Curatam prazul si ceapa. Le tocam rondele subtiri. Curatam usturoiul si il...
Miel cu ciuperciPrajim usor burta in ulei de masline pana capata culoare. Fierbem maruntaiele dupa care le tocam marunt. Calim doua fire de...
Drob de miel in stil italianPunem uleiul la incins si frigem repede carnea taiata bucati. Punem ceapa si amestecam pana devine aurie. Adaugam faina,...
Papricas de mielPunem la fiert maruntaiel s radacinoasele in apa cu sare. Luam spunma cand se formeaza. Curatam ceapa si o tocam marunt. Cand...
Drob cu puiCuratam ciupercile si ceapa, le taiem marunt si le punem la calit impreuna cu ficateii curatati si ei. Dam prin masina de...
Drob cu ciuperciDe pune ficatul de miel si cel de pui la fiert in apa cu sare, foi de dafin, si boabe de piper. Se aduna spuma de fiecare...
Drob in crustaIn 2 -3 linguri ulei incins se pune carnea la prajit. Se lasa pana isi schimba putin culoarea, se adauga apoi ceapa si...
Ragu de pui cu ciuperciPulpele de pui se prajesc pe ambele parti apoi se adauga ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa din ele si am tot pus...
Pui cu ciuperci si usturoiCordon Bleu este o mancare delicioasa dar deosebita care se prepara din muschi de porc. Muschiuletul se pregateste ca pentru...
Cordon BleuIntai inmuiem bine ceapa cu usturoiul si iutica. Adaugam carnea si restul de condimente si amestecam cam un minutel. Punem...
Pui cu spanac a la AmarjitAm imbracat bine carnea in zaatar si am lasat la frigider cam o ora. Am fript pe plita pana la o consistenta nici in sange...
Carnea in crusta de zaatarSe spala pulpa de miel, o freci cu lamaie pe ambele parti, apoi o ungi cu unt topit si pe urma cu boia de ardei. Se sareaza Å
Friptura de mielDezosezi pulpa de miel si o acoperi cu fasii de slanina groase de 1 cm. Separat, pui la fiert orezul si adaugi in apa 25 g...
Pulpa de miel umplutaPregatesti aluatul de paine astfel: Se cerne faina si o pui intr-un vas cald impreuna cu maiaua si drojdia inmuiatÄ
Pulpa de miel in aluatSe amesteca untul cu menta verde tocata si pui pasta pe o folie de aluminiu. Se ruleaza ca un salam. Lasi sulul la frigider...
Cotlete de miel cu mereDupa ce e spalata si zvantata iei pulpa de miel si o crestezi cu cutitul si impanezi cu usturoi. In tava pe care o bagi la...
Pulpa de miel impanata, la tavaSe fierbe orezul. Intr-un castron pui carnea, ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat marunt si orezul racit.
Perisoare de miel cu sos de lamaieSe curata ceapa si se fierbe mazarea in cazul in care cumparati congelata. Pui legumele si carnea in cratita, presari sare si m
Berbecut cu legumeSe curata pulpa de pielite si de grasime. Trebuie impanata cu slanina si usturoi. Pui pulpa intr-o cratita cu unturÄ
Pulpa de berbec inabusitaPentru ciulama pregatesti: Tai carnea de miel in bucatele potrivite si le pui la fiert cu II apa rece si un praf de sare. O...
Ciulama de mielSe pun pipotele si inimile la fiert. Se calesti ceapa uscata, taiata felii in uleiul ramas prajesti ficateii, Ã
Drob cu maruntaie si branzaIntr-un castron pui faina si adaugi untul taiat bucatele, uleiul, galbenusul, sare si 3 linguri apa. Se amesteca ingredientele
Tarta cu miel si feniculScoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in- tr-un vas de yena. Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu c
Miel in vin albSe spala carnea, si se condimenteaza cu sare, piper si ierburi de Provence. Daca folosesti rosii uscate, le inmoi mai intai i
Miel provensalSe ia pulpa de miel, se curata, se dezoseaza si se condimenteaza cu sare si pipe. O presaram cu cimbru taiat marunt. O rulam...
Miel cu dovleceiSe pun cartofii la fiert intregi in apa cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg de apa. Puneti pulpa de berbecut intr-o tava u
Friptura de berbecut cu legumeTaiati carnea in bucati potrivite. Spalati-o si lasati-o la scurs. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara
Friptura de miel cu usturoiRulada de carne cu legume la cuptor este un adevarat deliciu. O friptura coapta incet ce va iesi frageda si aromata, se va...
Rulada PittSe spala carnea si se curata Se presara cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere. Puneti cotletele intr-o tava si...
Cotlete de mielCiupercile se curata si se oparesc in apa clocotita su sare. Cand au dat un clocot se scot si se lasa sa se mai raceasca (vor...
Mancare de perisoare si ciuperci cu sos albCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiocolata asta este dedicatie pentru sotul meu, ii place asa de mult...Mai ales ca e facuta de mine. ;;)
Ciocolata de casa