• adaugati pulpa de curcan afumat in punga si vidati-o cu ajutorul aparatului de vidare Food Saver impreuna cu crengutele
Pulpa de curcan afumat cu garnitura de grau dur si legume• amestecati intr-un bol mai mare faina cu praful de copt, coaja de lime si de portocala, migdalele macinate fin,
Biscuiti din faina integrala si migdale• taiati castravetii pe lungime, apoi in bucati • taiati ceapa verde in bucati, apoi adaugati-o peste castraveti•
Supa rece de castraveti made by Jamila Cuisine• amestecati intr-un vas drojdia, apa calduta, sarea si zaharul si lasati cca 10 min pana veti vedea ca vor
Paine cu oregano, rozmarin si cimbru• curatati si zdrobiti usturoiul• crestati usor ceafa de porc, introduceti usturoiul zdrobit in crestaturi si apoi...
Ceafa de porc in bere, cu prune uscate si ardei copti• taiati vinetele, rosiile si tofu in rondele de 5 cm• formati sandwich-uri alternand straturile de vinete, rosii si
Sandwich cu vinete• incingeti cuptorul la 200 grade, cu ventilatie ar fi ideal• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de
Biscuiti cu portocale• puneti intr-o oala la fiert 2l de apa, sare si 2 linguri de otet• cand apa incepe sa
Limba de vita cu masline• coaceti ardeii in presa Breville Panini Maker • inveliti-i in folie de plastic si lasati-i 10 minute pentru
11 retete pe care le poti face la Panini Maker• taiati marunt ardeiul iute, usturoiul si salota• adaugati toate ingredientele (cu exceptia painii si a salatei ruccola)...
Turul Europei cu Breville Deep Fill - 12 retete traditionale• curatati cepele de coaja si taiati-le in 4• curatati usturoiul si lasati-l intreg• coaceti usturoiul, cepele si
Vrabioara de vita cu piure de morcovi si cartofi dulci• fasonati carnea de vita daca este nevoie• adaugati toate ingredientele in punga speciala pentru vidat FoodSaver• vidati
Vrabioara de vita cu ulei de trufe albe• puneti bucata de carne intreaga in slow cooker Crock Pot 3.5 L Chrome, adaugati ceapa taiata solzisori, condimentele, cidrul
Cotlet de porc cu mere si ceapa• asezonati pulpa de curcan cu sare, piper si vidati-o cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver, impreuna cu uleiul de
Pulpa de curcan cu penne• tocati marunt patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul• taiati untul cubulete si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot...
Unt cu ierburi aromatePentru paste• bateti ouale intr-un bol mai mare, apoi adaugati un praf de sare, uleiul de masline si faina
Paste cu pui si sos alb made by Jamila Cuisine• dispuneti ingredientele pe uniform pe mijlocul a doua felii de paine si aplicati cate un "capac" cu celelalte doua
Sandwich cu chorizo, rosii sundry si emmentaler fondue• curati si spalati legumele• taiati cartofii in cuburi mari, prazul, tijele de telina si morcovii in rondele, feniculul
Ciorba de legume si grauHumus reţetă. • adaugati toate ingredientele in accesoriul de tocat al blenderului vertical Breville Hand Blender cu...
Humus reţetă de sfecla rosie• taiati morcovii in bucati mari si adaugati-i in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital• spalati si stergeti
Rasol de berbecut made by Adrian Hadean• taiati vinetele si rosiile in cuburi mari si puneti-le in slow cooker Crock Pot 2.4 L Black • adaugati
Tocana de vinete• puneti apa cu sare intr-o oala, pe foc, la fiert• spalati bine conopida si rupeti-o bucatele• cand
Dip de conopida si usturoi verde• taiati ciupercile cubulete si caliti-le timp de 5 minute, pentru a-si pierde din volum, apoi lasati-le la racit•
Sarmale de post made by Jamila Cuisine• lasati cotletul la marinat timp de 2 ore in ulei de masline, vin rosu calitativ si sare• vidati
Cotlet de vita cu mousse de spanac• lasati stafidele la hidratat in crema de whisky si cognac pentru cca 1 ora• lasati branza de vaci
Pasca fara aluat• incingeti cuptorul la 190⁰C• topiti untul la bain-marie, insa nu in totalitate• amestecati-l cu zaharul, folosind un
Biscuiti cu merisoare si stafide• taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt• introduceti-le intr-un castron incapator si adaugati zeama de...
Crema de somon cu tofu pe crouton• curatati si tocati pestele marunt• asezonati-l cu condimentele• adaugati gheata intr-un castron incapator, peste...
Mititei din peste• tocati ardeii kapia cuburi mai mari• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul
Chili con carneClătite pufoase reţetă • amestecati intr-un bol ouale cu untul topit, zaharul, vanilia, coaja de lamaie si laptele...
Clătite pufoase reţetă cu afine• taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm• taiati ardeiul gras in cuburi de
Frigarui asortate• lasati tofu la desarat peste noapte, in apa calduta• schimbati de 2-3 ori apa daca este nevoie, iar
Cheesecake rece - de post• fasonati antricotul de miel si taiati-l fasii• puneti toate bucatile intr-un castron incapator• asezonati mielul cu sare
Stufat de miel cu menta• introduceti rasolul de vita in slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital, apoi turnati peste vinul spumant si vinul de Bordeaux
Rasol de vita made by Chef Adrian Hadean• spalati si curatati morcovii si cartofii si taiati-i cubulete• taiati ardeii grasi cuburi putin mai mari decat cartofii
Curry de legume si naut• spalati orezul in trei ape• spalati, curatati si taiati ciupercile in 4• introduceti orezul si ciupercile in
Risotto cu ciuperci, caju si parmezan• introduceti arahidele in blender Oster Classic Chrome si mixati-le pana cand devin pudra• adaugati uleiul si praful de
Budinca de ciocolata made by Jamila Cuisine• setati slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital pe High pentru 4 ore• introduceti cotletul de porc si legumele in
Friptura de porc made by Chef Adrian Hadean• taiati rubarba rondele • tocati menta • adaugati ienibaharul, rubarba, ienuparul, menta, cimbru, Garrone si
Coulis de rubarba• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C • vidati toate ingredientele intr-o punga
Sos de fructe de padure• taiati merele in 4 si scoateti-le semintele • coaceti-le pe plita sau in cuptor •
Mar copt cu crema de whisky• taiati ardeiul iute rondele (fara seminte) • vidati toate ingredientele intr-o punga, folosind aparatul de vidare
Dulceata picanta de kumquat• vidati toate ingredientele intr-o punga mare (cu exceptia parmezanului si a smantanii dulci), folosind aparatul de vidare
Supa de rosii cu busuioc si parmezan• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconMedalion de somon cu sparanghel, o mancare extrem de gustoasa, gatita usor.
Medalion de somon cu sparanghel• folosind aparatul de vidare FoodSaver, vidati intr-o punga tonul cu caperele si uleiul de trufe – nu
Cotlet de ton rosu in crusta de sare• filetati bibanul si scoateti oasele cu o penseta • asezonati-l cu sare si piper si stropiti-l
File de biban de mare cu guacamole• taiati usturoiul si ceapa rondele • lasati iepurele la marinat peste noapte in ulei de masline,
Iepure invelit in prosciutto• adaugati boabele de ienupar, patrunjelul, uleiul de masline si usturoiul in blender – asezonati cu sare si
Pulpa de cerb• faceti o emulsie in blender din ienibahar, usturoi, ulei de masline, patrunjel, seminte de fenicul, sare si
Pulpa de mistret cu fenicul• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfaceti muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca. 1 cm pana
Rulada curcubeu de muschiulet de porcSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita paneSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor