Reţetă de preparare a papanaşilor • lasati branza de vaci la scurs pentru cca 2-3 ore• montati vasul de inox al...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de capsuni• separati albusurile de galbenusuri – lasati albusurile peste noapte in frigider• macinati migdalele crude (fara...
Macarons cu ciocolata• amestecati ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului multifunctional Ankarsrum pana obtineti un aluat ferm si...
Quiche cu dovlecei• spalati caisele, scoateti samburii si taiati-le felii• amestecati intr-un castron faina, zaharul, praful de copt,...
Prajitura cu ricotta si caise• mixati albusurile cu un praf de sare, in vasul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, cu ajutorul paletelor...
Prajitura tavalita• puneti in vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum ingredientele pentru blat si mixati cu ajutorul paletei...
Tarte cu rubarba si prune• spalati stafidele, apoi opariti-le cu apa clocotita. Scurgeti apa si adaugati peste ele esenta de rom si crema de
Pandispan cu migdale, stafide si ciocolata• separati ouale si bateti albusurile cu un praf de sare, in vasul de plastic al robotului multifunctional Ankarsrum, folosind
Chec cu fructe de padure• curatati mai intai cartofii, taiatii cubulete si puneti-i la fiert• montati masina de tocat la robotul multifunctional...
Chiftelute de pui cu piure de cartofi• tocati cuburi mici slanina• carnea de mistret o tocati cu ajutorul masinii de tocat atasata la robotul multifunctional
Carnati vanatoresti• taiati fleica de porc cuburi• introduceti atat bucatile de fleica, cat si cateii de usturoi curatati de coaja,
Carnati de porc cu cartofi taranesti• spalati dovlecelul si taiati capetele, apoi dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici, cu tot cu coaja• puneti in
Paine impletita cu dovlecei si parmezan• dizolvati drojdia in apa si adaugati 2 linguri de ulei de masline• lasati-o circa 15 minute la cald
Paine cu rosii uscate, pancetta si busuioc• dizolvati drojdia de bere in bere nefiltrata• lasati-o circa 15 minute sa "lucreze" (veti observa mici bule deasupra)
Paine cu bere nefiltrata si ierburi de Provence• topiti untul si amestecati-l cu laptele incalzit putin in prealabil• zdrobiti drojdia si dizolvati-o in laptele cu unt
Paine alba• puneti in vasul de inox al robotului mutifunctioanal Ankarsrum faina, sarea, untul topit, apa calduta si drojdia frecata cu
Chifle pufoase• pentru crema de mure, pasati murele cu blenderul vertical Breville Hand Blender, adaugati apoi peste ele crema de branza,
Desert cremos la pahar cu mure si piersici• mixati la bain-marie ouale cu un praf de sare si zaharul, pana se umfla si se albesc, aproximativ 8
Rulada cu crema de mure• separati ouale si mixati albusurile cu un praf de sare pana obtineti o bezea tare, folosind telul de la
Prajitura sandwich cu crema de branza si caise• puneti in vasul de la slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital morcovul si tijele de telina taiate rondele,
Supa de somon cu legume• puneti carnea tocata intr-un bol mai mare, apoi adaugati ceapa tocata marunt, morcovul taiat cubulete, orezul, jumatate...
Ardei umpluti cu carne de pui made by Jamila Cuisine• puneti migdalale lasate la inmuit peste noapte in blenderul performant Oster Reversible, iar apoi adaugati apa• puneti...
Inghetata de fructe made by Jamila Cuisine• curatati si taiati muschiuletul de pui (partea superioara a pieptului de pui)• amestecati intr-un castron toate...
Frigarui din muschiulet de pui• pregatiti mai intai crema, amestecati cu ajutorul telului de la Breville Hand Blender galbenusurile cu zaharul si...
Rulada cu crema de capsuni• in mini tocatorul Breville Hand Blender, maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit• puneti biscuitii...
Cheesecake rece cu cirese• curatati legumele si taiati-le cuburi• spalati lintea in mai multe ape si lasati-o la inmuiat in apa rece
Supa crema de linte cu afumatura• puneti la fiert 1,5 l apa cu putina sare• adaugati mazarea congelata si prazul taiat rondele si lasati
Supa crema de mazare• taiati in cuburi dovleceii cu tot cu coaja si puneti-i in blenderul performant Oster Reversible, impreuna cu iaurtul,...
Negresa cu dovlecei, ciocolata si migdale• taiati rosiile cherry in 4• curatati sparanghelul cu un cutit economic (peeler) pe fiecare parte, o singura data
File de somon cu sparanghel si rosii cherry• introduceti carnea tocata intr-un bol• dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea• tocati mararul si patrunjelul
Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata• zdrobiti condimentele (piper negru, piper roz, patrunjel, marar, busuioc, rozmarin si salvie) intr-un mojar• ungeti...
Rack de porc cu cartofi noi• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vita• curatati ceapa, usturoiul si morcovul si taiati capetele de la fasolea galbena• taiati ceapa si usturoiul marunt•
Ghiveci de legume• curatati pieptul de curcan si taiati-l cuburi potrivite• puneti o lingura de ulei de masline deasupra si condimentati-le
Tocanita cu piept de curcan• taiati inotatoarele pestilor cu ajutorul unei foarfece• daca folositi pesti precum bibanul (cu solzi foarte duri),...
Bors vietnamez de peste• zdrobiti bobitele de ienibahar si piper intr-un mojar• ungeti pulpele de iepure cu 2 linguri de ulei de
Pulpe de iepure cu ciuperci la gratar• curatati cartoful si taiati-l cuburi• indepartati cotoarele de la dovlecel si taiati-l cuburi, cu tot cu coaja•
Supa crema de dovlecei cu chorizo• adaugati ceapa, ardeiul gras, rosiile si morcovii in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital, apoi amestecati putin•
Pulpe de pui cu naut made by Jamila Cuisine• ungeti o tava de tarta (diametru 24 cm) cu unt• taiati pepenele galben si nectarinele in cubulete si
Clafoutis cu fructe de vara• puneti intr-un bol faina, zaharul brun, nucile macinate, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si nucsoara rasa•...
Prajitura cu morcovi• am folosit pipote de rata tamponate bine cu un servet din hartie. Le-am pus in vasul slow cooker Crock
Pipote de rata made by Adrian Hadean• ungeti bine ciolanul cu ulei de masline si asezonati-l cu amestec Texas Barbecue• vidati-l cu ajutorul aparatului de
Ciolan afumat cu garnitura de orez salbatic cu linte si fidea• indepartati excesul de grasime de pe pulpa de rata• tocati coaja de lime marunt• asezonati pulpa de
Pulpa de rata cu coaja de lime si ghimbir• spalati, curatati, taiati morcovii si puneti-i la fiert• odata fierti, lasati-i la scurs si implicit la racit, apoi
Ravioli cu morcov, umpluti cu mousse de somon si marar• taiati dovleceii rondele, ceapa, telina si cartofii in cuburi si puneti legumele la fiert in 2 litri de apa
Supa crema de dovlecei si rosii• eliminati excesul de grasime al ratei• asezonati-o bine cu sare si piper• tocati marunt ceapa si usturoiul
Pulpa de rata cu fasole galbena• tocati varza de dimensiune potrivita• amestecati sarea, piperul, ghimbirul macinat si boiaua afumata intr-un castron si...
Pulpa de gasca cu varza si boia afumata• amestecati carnea tocata de vita cu uleiul cu infuzie de trufe, zeama de portocala, sosul de soia si piperul
Hamburgeri• cu ajutorul telului Breville Hand Blender, bateti albusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, pana obtineti o bezea•
Tort cu mousse de capsuni si ciocolataSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeLegumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt....
Salata de Boeuf fara carne si castravetiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita paneSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor