Carnea se taie fasii de grosimea unui deget. Se pune ulei la incins si se prajeste carnea pana devine alba. Se adauga sare,...
Piept de curcan cu nuciSe toarna putin ulei intr-o tigaie cu pereti grosi si se sparg ouale cu grija ca sa ramana galbenusurulie intregi. (Pentru ca...
Oua ochiuriIntr-o tigaie se prajeste susanul, fara a adauga ulei sau untura. Intr-o oala se amesteca frisca, untul, zaharul si faina si...
Prajitura crocantaLegumele se taie in jumatati, se scoate mijlocul cu semintele si se razuiesc. O ceapa se taie marunt, se caleste intr-o...
Mancare de zucchiniFileurile de piept de pui se tai fasii si cu un morcov taiat marunt, se prajesc in ulei de masline. Se adauga ardeii...
Pui Oriental cu paste prajiteSe fierb cartofii, dupa care se curata si se zdrobesc. Se taie marunt ceapa si se caleste in putin ulei, se adauga boia si se...
Macaroane cu cartofiSpala bine 250 g de ciuperci si taie-le felii. Adauga o ceapa rosie tocata marunt si pune-le la fiert in 2 linguri de ulei....
Salata suedeza de ciuperciSe taie ceapa marunt, iar ficateii in bucatele potrivite. Se pune ceapa la calit in putin ulei. Imediat ce incepe sa prinda...
Ciuperci umplute cu ficateiSe taie carnea, curatata si spalata in prealabil, in bucatele, care se sareaza. Se incinge putin ulei si se rumeneste carnea,...
Carne de porc cu sos iuteRinichiul se taie in doua, pe lungime, se curata si se opareste, apoi se taie in bucati mici si se pune in tigaia cu ulei...
Sote din organe de porcMuschiul de porc se spala, se curata si se taie in bucati. Ceapa se taie solzisori si se caleste in putin ulei incins,...
Muschi de porc iuteCotletele de porc se spala, se zvanta si se sareaza. Se rumenesc pe ambele parti in ulei incins, timp de zece minute. Se...
Cotlet de porc in sos acrisorCarnea de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se sareaza, se pipereaza si se unge cu miere. Se asaza apoi intr-un...
Pulpa de porc in sos de pesteCarnea se spala, se curata si se taie in bucati. Se sareaza si se pune intr-un vas cu ulei, care se introduce la cuptor....
Pulpa de porc in sos dulce cu ciuperci paneMuschiul de porc se spala, se curata si se taie in cubulete. Acestea se prajesc in ulei, adaugand ceapa taiata solzisori,...
Porc cu pere si sos dulceSe taie pulpa de porc in bucatele, care se prajesc in ulei incins, rumenindu-se pe toate partile, apoi se scot. Se curata...
Pulpa de porc cu piersici si orezCarnea de porc se taie in bucati si se prajeste in ulei incins. Se adauga apa si se lasa sa se inabuse. Pentru sos: faina se...
Pulpa de porc cu portocaleSe taie carnea in cubulete si se presara cu sare, apoi se rumeneste in doua linguri de ulei. Cand e gata, se scoate si se...
Porc cu sos de smantana si nucaSe taie carnea de porc, se sareaza si se prajeste in ulei. Spanacul, curatat si spalat, se fierbe in apa clocotita si cand se...
Pulpa de porc cu spanacCarnea se spala, se sareaza si se taie in bucati. Se incing doua linguri de ulei si se prajesc bucatile de carne. Se adauga...
Pulpa de porc cu ananasSe taie carnea in felii, care se bat bine cu ciocanul pentru fragezit, se sareaza si se pipereaza. Se frig pe gratarul uns cu...
Friptura de porc cu frisca si aluneSe curata ceapa si se taie solzisori. Morcovul se curata, se da prin razatoare si se caleste, impreuna cu ceapa, in ulei...
Musaca de vinete cu carne de porcSe curata muschiuletul si se taie in felii. Se sareaza, se unge gratarul cu putin ulei si se frige carnea. Carnatii se taie...
Platou cu aperitiveFicateii se spala, se curata si se taie in bucati de cate doi centimetri grosime. Se caleste ceapa taiata soizisori in ulei...
Ficat de porc cu ceapa si sos de smantanaSe spala carnea, se curata si se taie in cubulete. Se da apoi prin masina de tocat. Ceapa se taie solzisori si se caleste in...
Chiftelute de porc cu usturoiSe taie carnea de porc in cubulete si se sareaza. Se rumeneste in ulei incins si se scoate pe o farfurie. Se taie toba,...
Ptatou receFierbem in apa cu sare cartofii curatati, dupa care ii asezam intr-o forma unsa cu ulei. Carofii mai mari ii taiem in 3 sau...
Cartofi la cuptor cu smantanaPrajim carnea tocata in ulei incins, adaugam ceapa taiata cubulete, mai prajim putin, presaram praful de chili, sare, piper...
Mancare mexicanaGusa si cascavalul se prajesc putin in ulei, apoi se adauga maduva de pasare.Se lasa sa se prajeaca impreuna pana se imbina...
Gusa de vita cu cascavalSpala si sterge feliile de peste. Prajeste usturoiul curatat si pisat in 3 linguri de ulei, dupa care scoate-l din ulei....
Ton cu fasoleCernem faina prin sita, apoi se prelucreaza cu 1,5 dl apa calduta, ulei, putina sare si unt. Formam un pantof din aluat,...
Strudel vienez cu mereCeapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins, apoi se adauga carnea, taiata in cubulete mici, lasandu-se sa se...
Tocanita de mielSe taie pastrama in felii si se presara cu un amestec de piper, boia si cimbru. Se unge gratarul cu ulei si se frige carnea....
Pastrama cu legume soteSe curata ciupercile, ceapa, se taie in rondele subtiri, apoi se calesc intr-o cratita cu doua linguri de ulei incins, se...
Carne de miel si ochiuri romanestiSe spala pulpele de curcan si se impung cu fasiile subtiri de slanina. Ceapa se taie rondele si se distuie in ulei. Se adauga...
Pulpe de curcan imbatateCarnea de pui dezosata se toaca. Painea uscata se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Ceapa se taie marunt si se caleste in...
Chiftea din carne de puiSe curata si se spala cartofii si se taie in rondele de ½ cm. Rosiile, ardeiul si ceapa se taie de asemenea in rondele....
Pui la cuptorFaina se amesteca cu praf de copt si bicarbonat de sodiu. Ananasul se taie bucati marunte. Oul se bate cu zahar, ulei si...
Mouffin cu ananas si ciocolataMuschiul de porc se bate sub o folie, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei. In uleiul ramas, se caleste...
Muschi de porc cu sos de marar si gogosi de cartofiCarnea se spala. Se amesteca condimentele in ulei si se freaca feliile de carne. Daca exista posibilitatea se lasa putin in...
Piept de pui cu cascavalCeapa tocata marunt se caleste in ulei fierbinte. Se adauga continutul conservelor si se adauga pasta de tomate. Se...
Fasole scazutaVinetele, zucchini, ceapa, rosiile, ardeii si usturoiul taiate, se calesc in ulei de masline ca un ghiveci. Se potriveste...
GhiveciPatru oua intregi se amesteca cu un praf de sare si 4 linguri de zahar, se adauga 200 g faina si un litru de lapte. Apoi se...
Placinte cu lapte si gemSe taie pieptul de pui fileuri subtiri, se frige in ulei cu usturoi, se adauga merele taiate cubulete si prunele inmuiate in...
Piept de pui cu pruneTine somnii pitici in apa de 40-50 de grade, care contine 1-2 linguri de sare si 100 ml de otet. Curata-i si toarna putin...
Somn pitic prajitSomnul: Indeparteaza pielea si oasele pestelui si lasa sa stea feliile presarate cu sare. Sosul: Caleste ceapa in ulei, ia-o...
Somn cu portocaleCuratam morcovii si ceapa, apoi ii taiem rondele. Ptrungelul il clatim, apoi il taiem marunt. Incingem uleiul, calim ceapa in...
Supa de mazare verde cu oua fierte in apaPregatim o saramura din ulei si condimente in care punem carnea, pe care o tinem la frigider timp de o zi. A doua zi scoatem...
Carne de porc cu cascavalCuratam guliile, le taiem in cubulete cu grosime de aprox. 0,5 cm si le prajim cateva minute cu 1 lingura de ulei, sare si...
Tocanita gustoasa