Se amesteca carnea tocata cu smantana, oul, pesmetul, sarea si piperul. Din pasta obtinuta se ‘intind’ 3 foi...
Snitel din carne tocataBucatile de cotlet se cresteaza usor pe langa oase. Se curata usturoiul, se presara cu sare si se zdrobeste. Se pune ulei la...
Friptura de vita cu legume aburiteSe amesteca uleiul cu piperul si se unge bine carnea cu el. Se lasa sa stea putin la temperatura camerei. Frigarile se asaza...
FrigaruiSe freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie razuita si margarina. Se adaga faina, praful de copt,...
GofriSe amesteca praful de copt cu faina, dupa care se framanta cu margarina. Drojdia inmuiata in lapte se toarna peste faina, si,...
Prajitura cu nuci si gem de caiseSe taie puiul bucatele. Se amesteca putin ulei cu usturoi zdrobit. Bucatile de carne se ung cu acest ulei, se condimenteaza,...
Pui prajit la cuptorSe incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Se topeste ciocolata pe aburi. Piureul de castane se amesteca cu untul,...
Briose cu castaneSe feliaza ficatii (aprox. 1 cm grosime). Se cresteaza, se dau prin pesmet, si se prajesc pana devin maronii. In partea...
Ficatei cu cartofiAlbusurile de oua cu 250 g zahar se bat spuma. Se adauga 250 g castane fierte si zdobite si 2 linguri de faina. Se toarna...
Tort de castanePrunele taiate se dau prin zahar, se condimenteaza cu putin piper si se prajesc pana se caramelizeaza. Se fragezesc feliile...
Rulada cu prune si baconCarnea curatata de pielita se lasa o zi in saramura cu legume. Ceapa si morcovii taiati rondele se calesc in putin ulei,...
Carne de vanatSe fierbe laptele. Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga albusurile batute spuma si faina. Se...
Crema de vanilieSe amesteca toate ingredientele si aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Aluatul se poate decora cu...
Prajitura cu ghimbirSe condimenteaza carnea cu sare si piper. Se curata ceapa si legumele, si se tai marunt. Se pune untura la incins si,...
Friptura cu capereSe freaca untul cu zaharul. Praful de copt se amesteca cu faina. La crema obtinuta din unt si zahar se adauga ouale batute si...
Cozonac cu vin rosuAmestecam ingredientele pentru prajitura si jumatate din coca o razuim cu razatoarea de mere pe fundul unei tavi, apoi punem...
Prajitura cu branza si cacaoPulpele de gasca se cresteaza cu cutitul si se condimenteaza cu sare si piper. Feliem marunt o ceapa, telina si morcovul pe...
Pulpe de gasca cu varza rosieAmesteca oul cu untura, lapte si miere. Adauga faina, zahar pudra si bicarbonat de sodiu. Framanta bine aluatul si intinde 3...
Prajitura cu romTaiem slanina in cuburi mici si o punem la prajit . In untura rezultata punem ceapa taiata marunt , zarzavatul de supa taiat...
Tocana de vita cu ciuperciAluatul fraged se pune in forma de torta, se impunge alocuri cu furculita si se coace 15 minute. 100 ml de frisca se dizolva...
Tort cu crema de macBlatul de piscota se coace normal si se lasa sa se raceasca. Se taie in doua pentru ca intre ele va veni crema de branza....
Tort cu branzaUmplutura: Slanina se taie in cubulete, se topeste si prajeste ceapa rosie tocata marunt. Adauga ardeii verzi si rosia...
Pulpe de pui umplute cu ciuperciDecojeste cartofii si taie-i rondele subtiri. Tapeteaza un vas termorezistent cu fasii de slanina si aseaza un strat de felii...
Musaca de cartofiTaie ficatul fasii de grosimea unui deget si prajeste-l in 3 linguri de ulei amestecand continuu si condimenteaza-l cu putin...
Ficat cu ciuperciDezoseaza cotletul si taie-i interiorul in lungime cu un cutit ascutit. Scoate o cantitate suficienta de carne, incat sa...
Friptura umplutaIngredientele se amesteca bine si aluatul obtinut se imparte in doua parti. Se poate aroma in mai multe feluri. Intr-o parte...
Biscuiti cu diferite aromeRatele se curata, se infige in ele bucati de slanina, se sareaza pe dinauntru si dinafara. Gutuile feliate se aseaza in...
Rata salbatica umpluta cu gutuiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala