Slanina taiata fasii se frige in untura topita, se caleste ceapa, se adauga carnea si se fierbe inabusit. Se potriveste...
Tocanita de caprioara cu ciuperciPentru blat, se freaca spuma 6 galbenusuri cu zahar, albusurile se bat spuma.Se adauga faina amestecata cu pudra de cacao si...
Prajitura cu nuci si romLaptele se fierbe cu 40 g zahar, se adauga coaja de lamaie, un praf de sare, pastaia de vanilie taiata in doua si cu...
Orez cu caisePeste carnea de porc se toarna apa fierbinte, apoi se pune la fiert in apa rece. Cand carnea devine moale pe jumatate (dupa...
Supa de carne de porc cu taieteiSe taie avocado in 2 bucati, se scoate samburele, iar partea carnoasa se scoate cu ajutorul unei lingurite. Se mixeaza, se...
Supa de avocado cu lamaieSe curata ardeii, se fierb si se separa partea carnoasa de coaja. Se pune intr-un bol partea carnoasa si se amesteca cu ulei,...
Legume crocante cu sos de ardeiSe curata pulpele de piele si se tai in 2 bucati. Se curata ciupercile si se tai felii, se curata ceapa si se taie rondele....
Pulpa de pui cu ciuperciSe taie coaja de la chifle si se lasa la imbibat in lapte. Se freaca untul cu zahar, iar apoi se amesteca galbenusurile de...
Budinca de nucaPreparatele din carne se macina toate impreuna. Slanina se taie in bucatele mici si se face unsoare. Cartilajul se lasa in...
Paste picante cu tocanaSe curata merele si perele, se scoate miezul si se tai cubulete. Fructele si ficatul de pui se adauga peste untul topit, la...
Curcan umplut cu fructeSe pune jumatate de ceapa taiata rondele la calit, se adauga carnea taiata felii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper,...
Varza cu struguriSe curata ciolanul, jumatatea interioara a ciolanului, se sareaza, se ruleaza si se leaga, cum se leaga si sunca de obicei....
Ciolan de porc cu mustSe fierbe ciolanul condimentat cu sare si piper impreuna cu usturoii, ceapa, foaia de dafin. Dupa ce devine moale, se scurge,...
Ciolan prajitSe fierbe malaiul in apa cu sare, intre timp se caleste in ulei varza murata taiata marunt. Malaiul aproape racit se intinde...
Mamaliga cu varzaSe macina bucatile de piept de pui dezosate si curatate de piele. Se amesteca cu albusurile de oua batute spuma, cu frisca...
Piept de pui cu nucsoara si suncaIntr-un vas de 4 litri se incalzeste unsoarea si se adauga ceapa maruntita, usturoiul si faina. Se amesteca constant pana se...
Supa de cartofi cu smantanaSe spala carnea, se taie si se pune intr-o oala, se adauga 2,5 litri de apa. In timpul fierberii se indeparteaza spuma...
Supa de carne de vita cu ficat de puiSe spala fasolea si se sorteaza. Se pun intr-un vas sub presiune (cucta, daca aveti) si se adauga 1,5 litri de apa. Se firbe...
Supa de fasole uscataIntr-un vas jena se pun fasiile de slanina afumata, peste ele se pun bucatile de carne de pui si se sareza. Se amesteca pasta...
Pui in sos picantSe pun pulpele in tigaie, se sareaza si se condimenteaza. Se tai cartofii si se pun langa carne si se presara cu usturoi. Se...
Pulpe de pui cu lamaieSe bat albusurile de oua cu 200 gr zahar pudra. Se amesteca cu nucile macinate si faina si se pun la copt. Intre timp se...
Prajitura cu nuci si budincaSe bat albusurile spuma si se introduc unul cate unul galbenusurile, 100 gr de zahar, faina si margarina topita, dar nu...
Tort cu cafea neagra si visinePieptul de pui se dezoseaza, se curata de piele si se tai fasii lungi. In fiecare bucata de piept de pui se ruleaza cate o...
Rulada din piept de pui cu carnatiSe adauga faina la oua, pana se obtine un aluat bun de framantat. Se intinde aluatul si se tai fasii lungi. In aceste fasii...
Supa cu aluat umplutSe prajesc feliile de slanina, iar in uleiul ramas se caleste ceapa. Se ia de pe foc, se adauga boia, carnea de porc taiata...
Ciolan la ceaunSe prepara aluatul de strudel din faina, faina „O”, otet, sare, galbenusuri si putina apa calduta. Aluatul trebuie sa...
Strudel de casaSe taie varza, se scoate cotorul si se taie felii, se curata si se tai cubulete morcovii si pastarnacul, se taie felii...
Varza cu costitaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzUn tort delicios, inscris cu tot dragul la categoria „ Retete cu dragoste”. Ne plac mult deserturile cu...
Desert tort cu crema de cappuccino si krantz