ggaby - Rețete

Cotlete de miel la gratar
Mancaruri cu carne

Cotlete de miel la gratar

Cotletele de la miel se taie si se ung cu unt fierbinte. Se rade apoi cascavalul si apoi se bate oul. Cotletele unse cu unt...

Cotlete de miel la gratar
Pulpa de miel umpluta cu tocatura
Mancaruri cu carne

Pulpa de miel umpluta cu tocatura

Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata...

Pulpa de miel umpluta cu tocatura
Friptura de miel pane
Mancaruri cu carne

Friptura de miel pane

In 3 litri de apa se pun ceapa si varza la fiert. Se adauga carnea de miel si cea de porc, dupa ce varza s-a fiert. Se scoate...

Friptura de miel pane
Friptura de miel
Mancaruri cu carne

Friptura de miel

Mielul se taie in doua pe lungime, se sareaza si se lasa asa 20-30 minute. Se pune apoi intr-o tava, se unge bine cu unt iar...

Friptura de miel
Rinichi cu ceapa la gratar
Mancaruri cu carne

Rinichi cu ceapa la gratar

Se cuata rinichii de grasimi, dupa care se taie in doua si se pun la oparit. Se taie apoi felii, se sareaza, pipereaza si se...

Rinichi cu ceapa la gratar
Rinichi de vaca inabusiti
Mancaruri cu carne

Rinichi de vaca inabusiti

Se spala si se oparesc rinichii, dupa care se scot din apa fierbinte si se spala cu apa rece. Se taie apoi felii si se pun cu...

Rinichi de vaca inabusiti
Rinichi sote cu rosii
Mancaruri cu carne

Rinichi sote cu rosii

Rinichii se curata, se taie in doua si se tin apoi in apa rece cateva ore. Se scot, se sterg si se taie felii subtiri, care...

Rinichi sote cu rosii
Ficat sote
Mancaruri cu carne

Ficat sote

Ficatul se tine timp de o ora in lapte rece, apoi se curata de pielita si se taie felii. Acestea se presara cu piper, se dau...

Ficat sote
Ficat de vitel la gratar
Mancaruri cu carne

Ficat de vitel la gratar

Se taie felii subtiri ficat si se unge cu ulei. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se lasa in repaus cateva minute. Se...

Ficat de vitel la gratar
Rinichi de vaca sote
Mancaruri cu carne

Rinichi de vaca sote

Rinichii se curata bine de grasimi, se spala, dupa care se taie rondele. Acestia se pun cu 25 gr de unt intr-un vas, pe foc,...

Rinichi de vaca sote
Inima cu sos
Mancaruri cu carne

Inima cu sos

Inima se spala, se taie in jumatate si se curata bine, dupa care se spala si se taie bucatele foarte mici. Se pune intr-un...

Inima cu sos
Inima umpluta
Mancaruri cu carne

Inima umpluta

Inima se taie in doua jumatati, se curata, se spala si pune deoparte. Carnea de porc taiata marunt se da prin masina de...

Inima umpluta
Inima sote
Mancaruri cu carne

Inima sote

Se taie in doua bucati inima, se curata de sange si se spala. Se pune apoi impreuna cu ceapa tocata marunt si cu untul...

Inima sote
Rasol de limba cu varza
Mancaruri cu carne

Rasol de limba cu varza

Limba se fierbe si se curata de pielita groasa, apoi se taie felii. Separat se toaca varza si se pune la calit in ulei, se...

Rasol de limba cu varza
Limba cu spanac
Mancaruri cu carne

Limba cu spanac

Slanina se taie feliute si se asaza pe o tava, in care s-a pus initial un strat de ceapa tocata, un strat de morcovi taiati...

Limba cu spanac
Creier cu sos de rosii si pesmet
Mancaruri cu carne

Creier cu sos de rosii si pesmet

Creierul se curata de pielite si se pune sa stea in apa rece. Se taie apoi in 8 felii, care se adauga intr-un vas, impreuna...

Creier cu sos de rosii si pesmet
Limba in sos de vin
Mancaruri cu carne

Limba in sos de vin

Limba se spala si se pune la fiert iar apoi se curata de pileita groasa. Se asaza intr-un vas straturi de slanina taiata...

Limba in sos de vin
Mancare de limba cu masline
Mancaruri cu carne

Mancare de limba cu masline

Limba se pune la fiert aproximativ 45 minute, apoi se scoate din apa si se curata de pielea alba dupa care se taie felii....

Mancare de limba cu masline
Limba cu sos si macaroane
Mancaruri cu carne

Limba cu sos si macaroane

Limba se pune putin la fiert, apoi se curata si se pune intr-un vas peste un strat de slanina feliata, ceata tocata marunt si...

Limba cu sos si macaroane
Limba pane
Aperitive cu carne

Limba pane

Limba se spala, apoi se fierbe si se curata de pielita groasa. Se taie felii si se presara deasupra cu sare si piper. Se dau...

Limba pane
Creier pane
Aperitive cu carne

Creier pane

Creierul se curata si se pune la fiert pentru aproximativ zece minute. Se lasa apoi in apa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit,...

Creier pane
Snitel din carne de vitel
Aperitive cu carne

Snitel din carne de vitel

Carnea se taie felii subtiri, care apoi se bat cu batatorul. Dupa aceea se sareaza, se dau prin faina si prin albus de ou...

Snitel din carne de vitel
Creier in sos alb si verdeata
Mancaruri cu carne

Creier in sos alb si verdeata

Dupa ce s-a tinut in prealabil in apa rece, creierul se curata de pielita. Se pune apoi la fiert aproximativ 10 minute in apa...

Creier in sos alb si verdeata
Escalop dobrogean cu sos de rosii si ciuperci
Mancaruri cu carne

Escalop dobrogean cu sos de rosii si ciuperci

Feliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie....

Escalop dobrogean cu sos de rosii si ciuperci
Ficat de vitel sote
Mancaruri cu carne

Ficat de vitel sote

Ficatul de vitel se taie bucati mici. Se sareaza si se pipereaza dupa care s edau bucatile prin faina. Se asaza apoi intr-un...

Ficat de vitel sote
Tuslama din burta de vitel
Mancaruri cu carne

Tuslama din burta de vitel

Burta se spala bine in mai multe ape cu sare. Se pune apoi la fiert in 3 litri de apa, impreuna cu un morcov curatat si taiat...

Tuslama din burta de vitel
Biftec ardelenesc
Mancaruri cu carne

Biftec ardelenesc

Feliile de carne se bat cu batatorul si se frig pe ambele parti in untura fierbinte. Ceapa taiata foarte subtire, se pune, pe...

Biftec ardelenesc
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Cozonaci Babani
1
Cozonac

Cozonaci Babani

Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...

Cozonaci Babani
Pasca cu smantana
2
Retete de Pasti

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Ciorbă de miel reţetă, reteta video
3
Retete de Pasti

Ciorbă de miel reţetă, reteta video

Ciorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...

Ciorbă de miel reţetă, reteta video
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
4
Prajituri

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone

O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..

Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarpone
Cozonac Rosenkranz
5
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Parteneri
Sushi
Bucataras.RO

Sushi

Trebuie sa recunosc ca sotul a pregatit sushi, eu doar l-am ajutat(mult!!) :) Este prima data cand facem in casa si a fost...

Sushi
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide