Cotletele de la miel se taie si se ung cu unt fierbinte. Se rade apoi cascavalul si apoi se bate oul. Cotletele unse cu unt...
Cotlete de miel la gratarSe curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata...
Pulpa de miel umpluta cu tocaturaIn 3 litri de apa se pun ceapa si varza la fiert. Se adauga carnea de miel si cea de porc, dupa ce varza s-a fiert. Se scoate...
Friptura de miel paneMielul se taie in doua pe lungime, se sareaza si se lasa asa 20-30 minute. Se pune apoi intr-o tava, se unge bine cu unt iar...
Friptura de mielSe cuata rinichii de grasimi, dupa care se taie in doua si se pun la oparit. Se taie apoi felii, se sareaza, pipereaza si se...
Rinichi cu ceapa la gratarSe spala si se oparesc rinichii, dupa care se scot din apa fierbinte si se spala cu apa rece. Se taie apoi felii si se pun cu...
Rinichi de vaca inabusitiRinichii se curata, se taie in doua si se tin apoi in apa rece cateva ore. Se scot, se sterg si se taie felii subtiri, care...
Rinichi sote cu rosiiFicatul se tine timp de o ora in lapte rece, apoi se curata de pielita si se taie felii. Acestea se presara cu piper, se dau...
Ficat soteSe taie felii subtiri ficat si se unge cu ulei. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se lasa in repaus cateva minute. Se...
Ficat de vitel la gratarRinichii se curata bine de grasimi, se spala, dupa care se taie rondele. Acestia se pun cu 25 gr de unt intr-un vas, pe foc,...
Rinichi de vaca soteInima se spala, se taie in jumatate si se curata bine, dupa care se spala si se taie bucatele foarte mici. Se pune intr-un...
Inima cu sosInima se taie in doua jumatati, se curata, se spala si pune deoparte. Carnea de porc taiata marunt se da prin masina de...
Inima umplutaSe taie in doua bucati inima, se curata de sange si se spala. Se pune apoi impreuna cu ceapa tocata marunt si cu untul...
Inima soteLimba se fierbe si se curata de pielita groasa, apoi se taie felii. Separat se toaca varza si se pune la calit in ulei, se...
Rasol de limba cu varzaSlanina se taie feliute si se asaza pe o tava, in care s-a pus initial un strat de ceapa tocata, un strat de morcovi taiati...
Limba cu spanacCreierul se curata de pielite si se pune sa stea in apa rece. Se taie apoi in 8 felii, care se adauga intr-un vas, impreuna...
Creier cu sos de rosii si pesmetLimba se spala si se pune la fiert iar apoi se curata de pileita groasa. Se asaza intr-un vas straturi de slanina taiata...
Limba in sos de vinLimba se pune la fiert aproximativ 45 minute, apoi se scoate din apa si se curata de pielea alba dupa care se taie felii....
Mancare de limba cu maslineLimba se pune putin la fiert, apoi se curata si se pune intr-un vas peste un strat de slanina feliata, ceata tocata marunt si...
Limba cu sos si macaroaneLimba se spala, apoi se fierbe si se curata de pielita groasa. Se taie felii si se presara deasupra cu sare si piper. Se dau...
Limba paneCreierul se curata si se pune la fiert pentru aproximativ zece minute. Se lasa apoi in apa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit,...
Creier paneCarnea se taie felii subtiri, care apoi se bat cu batatorul. Dupa aceea se sareaza, se dau prin faina si prin albus de ou...
Snitel din carne de vitelDupa ce s-a tinut in prealabil in apa rece, creierul se curata de pielita. Se pune apoi la fiert aproximativ 10 minute in apa...
Creier in sos alb si verdeataFeliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie....
Escalop dobrogean cu sos de rosii si ciuperciFicatul de vitel se taie bucati mici. Se sareaza si se pipereaza dupa care s edau bucatile prin faina. Se asaza apoi intr-un...
Ficat de vitel soteBurta se spala bine in mai multe ape cu sare. Se pune apoi la fiert in 3 litri de apa, impreuna cu un morcov curatat si taiat...
Tuslama din burta de vitelFeliile de carne se bat cu batatorul si se frig pe ambele parti in untura fierbinte. Ceapa taiata foarte subtire, se pune, pe...
Biftec ardelenescCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzTrebuie sa recunosc ca sotul a pregatit sushi, eu doar l-am ajutat(mult!!) :) Este prima data cand facem in casa si a fost...
Sushi