Carnea tocata preparata ca pentru carnati, se sareaza si se pipereaza. Carnea intreaga impreuna cu jambonul se taie felii. Se...
Friptura de porc combinataFleica si muschiul se taie bucati mici si se asaza intr-un vas cu putina untura. Se frig pe foc mic, amestecand des pana se...
Tochitura moldoveneascaCarnea se taie in felii subtiri. Acestea se bat cu batatorul de carne, se sareaza, dupa care se dau prin faina, oul batut si...
Snitel de porcCarnea se taie in bucatele mici care se infig in frigare, alternati cu feliile de ceapa. Se pun frigaruile deasupra jarului...
Frigarui de porcMuschiul se curata de pielite, se unge cu putin unt, se sareaza si se lasa asa aproximativ o ora. Se pune apoi intr-o tava cu...
Muschi cu sos de ciuperciJambonul se pune la fiert in supa strecurata de legume, cu boabe de piper si foaie de dafin, timp de o ora. Ceapa taiata...
Jambon cu sos de ciuperciSe curata si se spala purcelul. Se unge apoi cu amestecul de grasimi, rom, zeama de la o lamaie si se sareaza. Se lasa...
Friptura de purcelPurcelul se curata, se spala si se unge cu grasimile. Se infinge apoi intr-o frigare si se asaza deasupra jarului. Se invarte...
Purcel la frigarePieptul afumat se taie in bucatele. Acestea se pun la rumenit intr-un vas, pe foc mic. Jumarile cu ceapa tocata marunt,...
Antricot de porc cu capereUntul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se albeasca,...
Cotlete de porc la gratar cu sos picantSe indeparteaza osul de la cotlete si se taie carnea felii. Se curata de grasimi, se sareaza si se lasa asa o ora. Gratarul...
Cotlete de porc la gratarCotletele se baga fiecare, pe rand in ouale batute, apoi se trec pein pesmet si se pun pe gratarul fierbinte. Se lasa sa se...
Cotlete de porc pane, la gratar50 gr de unt se pun intr-o tigaie iar dupa ce s-a infierbantat se adauga cotletele. Se lasa sa se albeasca pe fiecare parte,...
Cotlete in sosSe pune carnea de berbec la oparit, dupa care se scoate din apa si se pune intr-un alt vas impreuna cu ceapa tocata, 2...
Tocanita de berbecSe spala momitele, dupa care se infig in betele de frigarui. Se pun la fript, pe gratar, invartind vergeaua si ungand...
Frigarui din momite de berbecCarnea se opareste dupa care se taie bucati mici si se pune impreuna cu ceapa taiata solzi, intr-un vas cu ulei, pe foc. Se...
Tas KebapSe taie bucatele mici carnea, se pune la inabusit in ulei, pe foc mic, cu un capac deasupra. Se toarna apa, cand carnea...
Mancare de miel cu spanacCarnea se spala, se taie bucatele, si impreuna cu ceapa maruntita se pune intr-un vas, cu ulei fierbinte, pe foc. Cand incep...
Mancare de miel cu orezCarnea de miel se taie felii mai groase de 2 cm, care se pun intr-un vas, cu ulei, la inabusit, pe foc mic. Se toarna apoi...
Anghemaht de mielCarnea se feliaza, dupa care se bate cu batatorul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se dau apoi feliile prin ou batut,...
Carne de miel paneCarnea de berbec se spala si se curata, dupa care se asaza intr-un vas cu apa clocotita cu sare. Se adauga morcovii, fasolea...
Ghiveci cu carne de berbecCarnea de miel se taie bucatele mici si se pune intr-un vas cu 3 linguri de ulei, la inabusit, pe foc mic. Se intoarce pe...
Stufat de mielSe curata carnea de miel, de pielite, se taie bucatele si se trece prin masina de tocat. Se toaca marunt si ceapa, se pune la...
Sarmalute din carne de miel, invelite in foi de stevieDrob de miel cu ceapa verde este o reteta de drob pentru care se pune mai intai apa cu sare la fiert, iar cand incepe sa dea...
Drob de miel cu ceapa verdeSe taie bucati carnea de miel. Separat se pune la rumenit ceapa tocata marunt, impreuna cu patrunjelul. Felia de paine se...
Chiftelute de mielCarnea taiata bucatele mici se amesteca cu boabe de piper, ceapa tocata, sare si se pune apoi intr-un vas, cu ulei, pe foc...
Mancare din carne de mielCarnea de miel se taie bucati si se pune intr-un vas cu ulei fierbinte si cu cateva cepe mici. Se asaza pe foc mic sa se...
Carne de miel cu mazareCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzTrebuie sa recunosc ca sotul a pregatit sushi, eu doar l-am ajutat(mult!!) :) Este prima data cand facem in casa si a fost...
Sushi