Ouale se bat cu zaharul si se pun apoi pe foc mic, pana devin o pasta spumoasa. Se cerne faina in ploaie si unul moale. Se ia...
Prajitura simpla, pentru ceaiFaina se framanta cu untul moale,apoi se adauga celelalte ingrediente precum si nuca taiata. Se framanta aluatul binr ci se...
Prajitura cu nuca pentru ceaiUntul se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, sare, faina si se framanta bine aluatul format. Se pune apoi la...
Prajituri uscateGrisul se fierbe in lapte cu zahar. Se ia de pe foc si se amesteca in compozitie gelatina dizolvata in putina apa calda. Se...
Prajitura din gris cu gelatinaGrisul se fierbe cu zahar vanilat si lapte. Se bat ouale si galbenusul cu zaharul, pana se dizolva totul bine, apoi se...
Prajitura din gris cu zahar arsSe prepara cu aluat bine framantat din toate ingredientele, mai putin crema si glazura. Se intinde o foaie si se taie cu...
Rondele cu cremaMerele se spala si se curata. Se pune apa intr-un vas si cand e fierbinte, se adauga cojile de mere. Se scot apoi cojile si...
Sufleu de mereCastanele se curata si se pun la fiert in apa fierbinte. Miezul fiert, se trece printr-o sita si se amesteca piureul cu 100...
Prajitura cu castaneSe bat cu lingura 3 galbenusuri, zaharul, migdalele curatate si un ou intreg. Se adauga ciocolata moale, faina si malaiul,...
Prajitura cu ciocolata glasataFaina se amesteca cu untul, apoi cu restul de ingrediente. Se framanta bine aluatul si se intinde o foaie intr-o tava. Se...
Prajitura rapida cu ciocolataSe pun la topit margarina, laptele, zaharul si cacaua si se amesteca bine intr-un vas pe foc mic. Cand amestecul este omogen,...
Prajitura cu cacaoOul se pune intr-un vas impreuna cu un galbenus, zaharul si se bate tare pana ce creste amestecul si se albeste. Se adauga...
Batoane pentru ceai150 gr faina se amesteca cu uleiul, otetul si apa cu sare. Se amesteca apoi restul de faina cu margarina pana devine ca o...
Prajitura rulata, cu mereSe amesteca faina cu untul, un galbenus, zaharul, vinul, smantana si sare. Se framanta aluatul bine si se intind apoi doua...
Prajitura cu mere si albusPentru glazura se bat ouale spuma tare cu zaharul, apoi se adauga nuca si se amesteca bine. Dupa se trece la pregatirea...
Prajitura glazurataGalbenusurile se freaca spuma tare cu zaharul, se adauga apoi incompozitie smantana, faina si albusurile. Se amesteca bine si...
Prajitura cu caiseSe freaca bine cu zaharul untul si margarina, apoi se adauga ouale batute, smantana, praful de copt si la final faina....
Prajitura cu mere, visine si pruneGalbenusurile se fraca cu un pahar de zahar, se adauga apoi untul si se freaca din nou, dupa care se adauga si faina. Se unge...
Prajitura cu mereUntul se freaca cu 70 gr de zahar, se adauga apoi smantana si faina si se framnata bine aluatul. Se imparte apoi in doua si...
Prajitura cu mereAlbusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si apoi pe rand galbenusurile. Se bate compozitia bine cu telul, pana se...
Compozitie pentru trei feluri de prajituriSe amesteca intr-un castron galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate bine compozitia pana ce creste si se...
Prajitura cu nuca, fara untSe freaca untul cu o lingura de zahar, se adauga 4 oua si 150 ml lapte cu drojdie dizolvata in el. Se amesteca bine si se...
Prajitura rulata, cu nucaUntul se freaca cu zaharul si cu zaharul vanilat, iar apoi se adauga pe rand cate un galbenus,. Se freaca bine, in...
Prajitura cu nucaSe amesteca faina cu untul, cele 3 galbenusuri, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamaie si 3 linguri de zahar. Se framanta...
Prajitura cu crema de nucaUntul se freaca cu zaharul si se freaca pana devine ca o crema. Se adauga cate un ou si se bate tare dupa fiecare cate 2-3...
Prajitura cu fructe zaharisiteSe bat 7 albusuri spuma tare impreuna cu zaharul. Se adauga apoi galbenusurile pe rand si se bate spuma in continuare. Se...
Prajitura delicioasaAlbusurile se bat spuma tare cu zaharul pudra. Se arde zaharul, se stinge cu o lingurita cu apa si se pune intr-o forma. Se...
Prajitura desertCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzLe-am tot vazut pe aceste frumoase pariziene,pe ici,pe colo chiar si pe dincolo,asa ca m-am documentat direct din curtea...
Pariziene cu pere