Se bat spuma tare albusurile cu putina sare, apoi se adauga in ploaie zaharul pudra, apoi se incorporeaza nuca, ciocolata...
Bezele cu ciocolataSe amesteca intr-un vas albusurile cu esenta de cafea, zaharul pudra, untul si putina sare. Se bate compozitia cu un tel timp...
Bezele cu cafeaAlbusurile se amesteca impreuna cu zaharul pudra si otetul pe baie de aburi pana cand compozitia capata consistenta. Se...
Bezele cu nucaSe prepara aluatul din margarina, zaharul pudra, un ou, faina, alunele si putina sare. Se intinde o foaie din care se...
IslereSe amesteca bine untul cu faina, zaharul, migdalele pisate marunt, galbenusurile fierte, oul intreg, coaja de la o lamaie si...
CovrigeiMierea incalzita putin, se amesteca bine cu zaharul, galbenusurile si uleiul. Se adauga apoi faina cat cuprinde si albusurile...
Turta dulceZaharul, caramelizat in prealabil, se stinge cu apa si se lasa la topit, iar mai apoi la racit. Se adauga apoi 3 linguri de...
Turta dulce economicaOuale se bat cu zaharul, se adauga faina si se amesteca bine. Se adauga apoi untul topit, putina sare si coaja rasa de...
MadleneZaharul se amesteca impreuna cu zaharul vanilat, cu ouale si se lasa la ingrosat putin. Se da amestecul deoparte, de pe foc...
Madlene cu stafideSmantana se amesteca impreuna cu zaharul, se adauga albusurile, batute spuma, sarea si faina. Se ia cu lingurita din...
TigareteUntul se freaca impreuna cu zaharul, se adauga zaharul vanilat, coaja de lamaie si se incorporeaza treptat, ouale batute...
Fursecuri cu nucaAlbusurile se bat spuma impreuna cu 80 gr de zahar si foarte putina sare. Se adayga apoi pe rand mierea, uleiul, nuca...
Fursecuri cu miere si lamaieFaina se amesteca impreuna cu margarina, zaharul pudra si ouale fierte si zdrobite. Se adaugaa apoi ciocolata topita, unul...
Fursecuri englezestiSe amesteca faina, untul, galbenusul si zaharul. Se incorporeaza apoi un albus batut spuma cu putina sare. Din aluatul format...
BiscuitiZaharul se freaca impreuna cu ciocolata rasa, albusul si foarte putina sare. Se pune apoi aluatul pe o planseta presarata cu...
Biscuiti surprizaOul se bate spuma impreuna cu zaharul, se adauga faina si praful de copt, apoi untul si sarea. Aluatul se framanta si se lasa...
Biscuiti cu dulceataUntul topit, se amesteca impreuna cu biscuitii si ciocolata maruntita. Se toarna compozitia intr-un vas, se preseaza usor si...
Prajitura cu bananeSe amesteca intr-un vas zaharul, ouale si praful de copt. Dupa ce s-a dizolvat zaharul se toarna uleiul, se adauga faina si...
Prajitura cu fructeSe amesteca bine toate ingredientele pentru blat, cu exceptia albusurilor. Se adauga apoi albusurile batute spuma cu putina...
Prajitura cu suc de kiwiPandispanul este in general o prajitura foarte iubita de copii, daca ii mai adaugi si niste fructe, cirese in cazul nostru,...
Pandispan cu cireseSe amesteca galbenusurile cu zaharul. Albusurile se bat, separat, spuma cu putina sare si se amesteca apoi cu galbenusurile....
Rulada cu jeleu si afinaMargarina se freaca impreuna cu zaharul, dupa care se adauga galbenusurile, praful de copt, apoi faina si putina sare. Se...
Fursecuri cu nucaMerele se dau pe razatoare, apoi se amesteca cu 50 gr zahar, strugurii, nuca, migdalele si mierea. Se unge cu unt o forma si...
Prajitura cu mere, struguri si nucaAlbusurile se separa de galbenusuri. Se bat spuma albusurile impreuna cu zaharul, adaugat treptat. Se omogenizeaza separat,...
Prajitura cu ananasMargarina se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile si se amesteca. Se adauga coaja de...
Felii de capsuneSe bat albusurile spuma tare cu telul. Treptat, se adauga cate doua linguri de zahar si se bat bine. Se amesteca impreuna cu...
Prajitura cu crema de capsuneSe cerne faina impreuna cu praful de copt, bicarbonatul, sarea si zaharul. Compozitia se amesteca impreuna cu untul, se...
Prajitura pralinata cu piersiciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiocolata asta este dedicatie pentru sotul meu, ii place asa de mult...Mai ales ca e facuta de mine. ;;)
Ciocolata de casa