Se pune pieptul de pui la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la racit si se taie fasii subtiri. Andivele maruntite...
Pipet de pui cu andiveSe asaza pe fiecare clatita cate o felie de jambon, pun apoi clatitele intr-un vas incasabil, se toarne sucul de rosii cat sa...
Clatite cu jambonOuale fierte tari se taie pe lung, li se scot galbenusurile si se amesteca cu 2 linguri maioneza, pana ce se formeaza o pasta...
Barcute cu sunca si zacuscaSe pune ceapa la calit, apoi se adauga ciupercile taiate fasii si se lasa 15-20 minute la foc potrivit. Se adauga sare si...
Clatite cu ciuperciUntul se amesteca impreuna cu bulionul, busuiocul tocat marunt si usturoiul strivit. Se lasa la frigider aproximativ o ora,...
Sandivici cu rosiiIntr-o tava se pun ardeii si dovleceii taiati fasii, se adauga 2 linguri de ulei si se lasa la cuptor, 30 de minute. Painea...
Paine prajita cu sunca si legumeFaina se amesteca impreuna cu boiaua, cu untul topit si omogenizat cu apa. Se amesteca totul repede pana ce se formeaza un...
Placinta cu cascavalCiupercile se taie marunt si se pun in tigaie cu uleiul. Se acopera si se lasa la foc mic pana se inmoaie, apoi se adauga o...
Ciuperci in sos de mararDaca astepti musafiri, pregateste crochete de cascaval cu cartofi. Pentru acest aperitiv ai nevoie de cascaval, cartofi,...
Crochete de cascaval cu cartofiChiflele se taie in doua si se inmoaie in lapte. Branza se amesteca impreuna cu oul, sarea, piperul si mararul. Peste fiecare...
Chifle cu branzaGhimbirul se taie impreuna cu usturoiul rondele si se pun la calit, pe foc mic. Se adauga apoi cotletele de rechin, mierea si...
Cotlet de rechinCrabii se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare pana se desprinde carnea. Carnea de porc se taie felii subtiri, ceapa...
Crab umplut cu carne de porcCrabii se fierb in apa cu sare, ardeiul tocata marunt si cativa catei de usturoi. Cand se desprinde carnea, se ia si se...
Crabi pe paineDovleceii se curata de coaja si apoi se dau pe razatoare. Se amesteca cu crabii si se lasa compozitia la frigider o ora....
Crabi cu grepfruit si dovleceiCrabii se fierb in apa cu sare, usturoiul pisat si radacina de ghimbir. Se adauga in apa canda, arediul iute maruntit si vin....
Salata de crabi cu ciuperciCeapa se taie rondele si se caleste in ulei impreuna cu curry-ul. Se adauga apoi ceapa verde maruntita, prazul feliat, sucul...
Mancare de creveti cu curryCeapa se caleste in putin unt incins. Se adauga peste ea faina, sarea si pierul, se amesteca bine si se transfera totul peste...
Supa de ceapaSe curata si se dau pe razatoare morcovul, ceapa si telina. Separat, se pune la fiert fasolea in apa rece cu sare. Se adauga...
Supa de fasoleRosiile se curata de pielite si se taie cubulete mici, apoi se pun la fiert in apa rece, impreuna cu ceapa taiata marunt,...
Supa de rosii cu scortisoaraSe pun rosiile curatate de pielite si seminte la fiert in 2 l de apa cu sare. Se adauga cartofii curatati si taiati cubulete...
Supa de rosii cu usturoiCartofii se curata si se taie cubulete, apoi se pun la fiert in 2 litri de apa, impreuna cu morcovii dati pe razatoare si...
Supa de usturoiPuiul spalat si curatat se freaca cu putin malai. Separat, se amesteca orezul cu piperul, sarea, alunele fierte n prealabil...
Pui umplut, cu aluneUsturoiul se curata si se pune la fiert in 2 l de apa cu sare. Se adauga cuisoare, salvie, foi de dafin, patrunjelul si...
Ciorba de cartofi cu usturoiCarne se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata si calita in ulei. Se adauga orez, albusurile, patrunjelul...
Ciorba de dovleceiFasolea se fierbe in mai multe ape cu sare. Se adauga morcovii, ceapa si usturoiul, taiate rondele, iar la final cimbrul,...
Ciorba de fasole albaSe toaca in masina de tocat rosiile, ceapa, castraveciorii si ardeii. usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare, piper si...
Supa andaluzaCeapa se curata si se taie in sferturi si se pune impreuna cu chimenul la fiert in 2,5 l de apa. Se scoate apoi ceapa si se...
Supa de chimenCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeSalutare, salutare dragi Bucătărași! Sper că vă mai aduceți aminte de mine? :) Mno, a cam trecut ceva timp de...
Reteta de pulpe de pui cu legume chinezesti si bulgur