Pastarnacul se fierbe in putina apa clocotita cu sare, timp de 15 minute. Dupa ce a fiert, se surge de apa si se zdrobeste....
Farfale de pastarnacSpanacul se fierbe 5 minute in apa clocotita, dupa care se taie marunt. Separat, se amesteca faina, laptele si oul. Se adauga...
Clatite din spanac cu sos de ciuperciSe formeaza un aluat din faina, sare, galbenusul de ou, berea si sosul tabasco. Se lasa 2 ore sa se odihneasca. Intre timp se...
Vinete si dovlecei paneFaina se amesteca cu condimentele si cu putina sare. Se adauga apa si se omogenizeaza pana ce amestecul devine un aluat...
Bhaja cu conopida si brocolliCartofii se curata si se taie in doua. Se pun apoi la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert se lasa la racit si se taie in...
Cartofi cu crema de ciuperciOuale se fierb mari. Li se taie in capac si se scoate galbenusul. Se toaca marunt ciupercile si se amesteca impreuna cu...
Oua cu crema de ciuperciCeapa impreuna cu usturoiul se calesc in putin ulei timp de 2 minute. Se adauga dovleceii rasi si ardeiul taiat fasii subtiri...
Omleta cu ardei si dovleceiUntul topit se amesteca impreuna cu pudra de mustar si faina. Se adauga vermutul si se amesteca continuu pana la ingrosarea...
Oua in sos vermutOuale se bat bine, apoi se amesteca impreuna cu mazarea si ceapa taiata feliute. Se adauga compozitia in untul incins si se...
Omleta cu peste afumatIn untul incins se inabusa prazul cateva minute, pana se fragezeste. Separat, se bat ouale cu patrunjelul verde maruntit,...
Omleta cu praz si maslineSe caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga dovleceii taiati felii subtiri si se tin la calit pana se inmoaie. Separat, se...
Omleta mediteraneeanaCartofii se fierb in apa cu sare timp de 10 minute. Separat, se lasa la inabusit spanacul impreuna cu nucsoara, pe foc mic,...
Omleta cu cartofi si spanacCartofii taiati cubulete se prajesc in ulei incins. Se adauga usturoiul tocat marunt, sarea, piperul, ceapa taiata rondele,...
Omleta cu legumeRosiile se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se pun la calit in putin ulei si se adauga usturoiul strivit. Se...
Omleta in spiralaOuale fierte tari se taie felii. Se pregateste un sos din mustar amestecat cu galbenusurile, zeama de lamaie si ulei. Pe un...
Oua cu sos de mustarRosiile se curata de pielite, apoi se taie in cuburi mari. Se pun la fiert in supa clocotita impreuna cu rondele de ceapa,...
Omleta indianaSe prajeste in ulei kaizerul afumat. Separat, se bat ouale impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste...
Omleta de PragaSmantana se amesteca impreuna cu hreanul. Se introduce in jumatate din acest amestec carnea de vita fiarta in prealabil si...
Oua rusestiCiupercile taiate feliute se calesc in putin unt. Se asaza pe fiecare clatita cate un strat subtire de smantana, ciuperci...
Clatite cu jambon si ciuperciSe dau prin masina de tocat maslinele fara samburi impreuna cu untul si branza. Se adauga sare si piper precum si cateva...
Pasta de masline cu lamaieSe fierbe in apa clocotita cu sare carnea de pui. Dupa ce s-a racit se taie julienne si se amesteca cu grepfruitul, kiwi-ul...
Salata de carne de pui si fructeSe pune cate o felie de cascaval pe fiecare felie de paine, apoi se unge un strat subtire de ketchup. Se asaza din nou cate o...
Sandvici cu oua, sunca si cascavalRosiile se decupeaza, se sareaza si se introduce in ele cate un ou fiert. Se presara din nou sare, piper si se decoreaza cu...
Rosii umplute cu ouaArdeii se pun la copt, apoi dupa ce s-au racit, se curata de coaja, seminte si cotor. Se taie fasii si se calesc in putin...
Omleta cu ardeiArdeii se taie in doua, se curata de seminte si se pun pe tava de la cuptor. Se pune pe fiecare jumatate cate putin unt, apoi...
Barcute din ardei cu ouaSe amesteca ketchupul si sosul, esenta de lamaie, mustarul si sarea. Se omogenizeaza bine si se adauga la final smantana....
Salata cu piept de pui si sosSe amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga margarina, smantana, sarea, zaharul si laptele. Se framanta bine si se lasa...
Cornulete cu carneCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...
Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat