Ficatul se spala si se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile cu ulei si mustar, apoi se asaza pe gratar. Gratarul se...
Ficat la gratarFicatul se spala, se taie felii potrivit de groase si se tine o ora in lapte dulce. Se scoate, se sterge cu un prosop curat,...
Ficat la tigaieSe spala limba, se pune la fiert in apa rece impreuna cu rasolul de vaca. Dupa ce da in clocot, se adauga zarzavatul curatat...
Limba cu maionezaSe spala inima, se curata de zgirciuri, se pune pe un fund de lemn si se despica in doua. Se scoate singele din mijloc, se...
Inima umplutaSe spala inima, se curata de zgarciuri, se pune la fiert in apa rece cu o ceapa taiata felii, sare si cateva boabe de piper....
Inima cu sos de rosiiSe tine limba in apa rece o ora, dupa care se pune la fiert in apa rece. Se fierbe 20 de minute, apoi se curata de pielita...
Limba la cuptorSe pun limbile sa fiarba in apa rece, iar cand sunt gata se curata de pielita de deasupra si se taie felii groase de 2 cm. Se...
Limba de porc inabusitaSe fierbe creierul, apoi se curata de pielite si se taie felii subtiri. Se lasa pe o farfurie, timp in care se pregatesc...
Creier cu ciuperciCreierul se curata si se fierbe cu apa calda, apoi se scoate si se curata de pielite. Separat se pregateste pe foc mic un sos...
Creier gratinatCreierul se tine o ora in apa rece, apoi se spala si se pune la fiert in apa calda cu putina sare. Se scoate dupa zece...
Creier paneSe spala inima, se curata de zgarciuri, se taie felii groase de 2-3 cm si se asaza in strat subtire cu unt si o ceapa tocata....
Inima cu smantanaSe curata inima, se taie felii groase de 2-3 cm si se pune la fiert in apa rece cu sare. Se scoate cand intra furculita in ea...
Inima cu fasole verdeInima se pune la fiert in apa rece, se scoate cand intra furculita in ea, se taie felii groase de 1 cm, care se trec prin...
Inima sote cu piure de guliiSe pune rasolul la fiert cu apa multa si se fierbe intr-un vas descoperit pana cand carnea se desprinde de pe os, apoi se...
RacituraCarnatii se spala si se usuca intr-un prosop curat, se taie felii lungi de 10 cm si se frig pe gratar. Ceapa se pune sa...
Ceapa umpluta cu carnatiSe spala creierul si se curata de sange, apoi se pune la fiert in apa calda. Se scoate dupa cinci minute, se curata de...
Creier in aluatSe tine creierul in apa rece o ora, dupa care se clocoteste in apa impreuna cu o ceapa si cateva boabe de piper. Se scoate...
Creier cu ciuperciCrema de creier este un aperitiv delicios. Pentru un gust placut adaugam zeama de lamaie si masline.
Crema de creier cu maslineCarnatii se prajesc in ulei fierbinte, se scot pe o farfurie si se servesc cu piure de sfecla pregatit astfel : sfeclele se...
Carnati pe sfecla rosieCarnatii se spala si se usuca intr-un prosop curat, apoi se taie bucati mari care se prajesc in ulei fierbinte. Cand se...
Carnati in sos de vin albSe curata cartofii de coaja, se spala si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Se taie bucati de carnati cat sa incapa in...
Carnati cu cartofiCarnea se trece prin masina de tocat si se amesteca intr-un vas adinc cu o felie de piine inmuiata in apa rece, cu orezul...
Telina umplutaSe spala varza, se toaca subtire, se freaca usor cu sare si se clateste cu apa rece. In felul acesta toxinele din varza sunt...
Varza a la ClujVarza se desface frunza cu frunza, se opareste zece minute in apa cu sare, se scoate si se lasa sa se scurga. Se taie partea...
Varza umplutaSe trece salamul prin masina de tocat, se amesteca tocatura cu o felie de paine inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se...
Chiftele picante din carnafi sau salamCarnatii se sterg sau se spala cu apa calduta, se usuca si se prajesc in ulei fierbinte. Se scot si se pun intr-o forma de...
Carnati la cuptorSe aleg vinete tinere cu putine seminte. Li se inlatura coditele, apoi se spala cu apa rece si se taie felii groase de 3-4...
Musaca de vineteCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzIeri seara venind io acasa de la servici ,m-a intampinat Cleme cu reteta de Eierschecke a Corinutei,desi era 19:30 ora...
Eierschecke-Prajitura Corinutei