Ugerul se fierbe cateva ore cu zarzavat pentru supa, apoi se scoate, se taie felii si se pune pe gratar, dupa ce s-a uns...
Supa de carneSe curata fuduliile de pielite, se taie in doua pe lung, se sareaza si se ung cu putin unt. Se pipereaza eventual, dupa gust,...
Fudulii la gratarMaduvioarele se spala, se taie bucati potrivit de mari, se sareaza, se ung cu unt si se pun pe gratar. Se frig putin si se...
Maduvioare la gratarSe curata maduvioarele, se spala si se taie bucati de 4-5 cm. Se clocotesc in apa cu sare zece minute, apoi se scot si se pun...
Maduvioare cu sos albSe curata burta cu lama unui cutit bine ascutit, se spala in mai multe ape reci, se freaca usor cu malai si spala din nou. Se...
Tocana de burtaSe curata burta, si se spala in mai multe ape reci si calde. Se freaca bine cu malai, dupa care se spala din nou si se pune...
Tuslama de burtaSe curata rinichii de grasime, se taie in doua si se oparesc cu apa clocotita. Se tin o ora in apa rece ca sa-si piarda...
Rinichi soteSe curata rinichii, se spala si se lasa in apa rece cu doua linguri de otet. Se scot si se spala cu multa apa rece, dupa care...
Rinichi la gratarSe curata si se oparesc rinichii cu apa clocotita, dupa care se tin in apa rece o ora. intr-o cratita emailata cu peretii...
Rinichi cu sos de legumeSe curata rinichii de grasime, se tin in apa rece cu o lingura de otet o ora, dupa care se spala iar si se taie felii...
Rinichi cu ciuperciSe curata rinichii de pielite si de grasime, dupa care se clocotesc in apa cu sare zece minute. Separat se caleste ceapa...
Rinichi cu smantanaSe spala rinichii dupa ce au stat in apa rece cu otet o ora, apoi se taie in doua. Fiecare parte se unge cu mustar, sare si...
Rinichi cu mustarSe spala si se oparesc rinichii, dupa care se taie in doua si se pun pe frigarui speciale. Se frig la foc iute, unsi cu unt,...
Frigarui de rinichiSe pune o bucata de carne de porc la fiert si se lasa pana cand intra furculita in ea. Atunci se adauga o ceapa taiata in...
Pateu de ficatSe fierbe ficatul in lapte dulce, dupa care se trece prin sita. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile fierte si date...
Pateu de ficat cu untSe curata ceapa, se taie pestisori si se caleste cu o ceasca de ulei si putina apa. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc mic,...
Tocana de ficatRinichii se curata de grasime, se taie pe lung si se oparesc cu apa clocotita. Se lasa pentru o jumatate de ora in apa rece,...
Rinichi la cuptorFicatul se spala, se taie felii groase, care se pun intr-o forma de sticla incasabila cu o cana de supa de zarzavat, sare,...
Ficat cu sos italianFicatul se spala, se curata de pielite, se sterge cu un prosop curat, se taie felii subtiri si se pune in strat subtire...
Ficat cu orezFicatul se spala si se taie felii groase, care se marineaza o jumatate de ora in apa cu otet si sare. Se scot feliile, se...
Ficat impanatSe spala ficatul si se lasa in farfurie. Separat se pregateste o crema din untul frecat spuma in care se adauga miezul de...
Ficat umplutSe sterge ficatul cu un prosop curat, se taie felii potrivit de groase si se prajeste in ulei incins cate trei minute pe...
Ficat cu rosiiSe spala ficatul, se taie felii si se prajeste in unt. Feliile de ficat se scot, se racesc si se trec prin masina de tocat....
Galuste de ficatLimba se spala si se pune la fiert cu apa rece. Dupa jumatate de ora, se curata limba, cat este calda de pielea aspra de...
Limba cu maslineSe spala limba, se pune la fiert in apa rece cu zarzavatul de supa curatat si spalat bine. Se fierbe cu putina sare o ora,...
Limba cu sos dulceSe face un sos alb din doua linguri de unt inmuiate pe foc mic si amestecate cu trei linguri de faina pana devin o pasta...
Limba cu sos albSe spala limba, se pune la fiert cu apa rece, apoi se curata de pielea aspra, se taie bucati mici si se pune intr-o oala cu o...
Limba cu jumari de ouCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCum am vazut aceasta reteta distribuita pe pagina Betei, am vizionat-o, mi-am dat seama ca o sa ne placa si am...
Pui calabrese