Pasta de ficat se amesteca cu untul, galbenusurile trecute prin sita, mararul verde tocat marunt, sare si piper.
Pasta de ficatAceasta reteta este foarte buna. Daca vrem sa pregatim ficat de gasca in aspic, avem nevoie de 500 gr ficat de gasca si aspic.
Ficat de gasca in aspicAmestecati faina cu sarea, scortisoara, oul batut si laptele, pana cand obtineti o compozitie omogena. Din aceasta compozitie...
Clatite cu struguriPuneti apa cu sare la fiert si cand incepe sa clocoteasca adaugati "in ploaie" malaiul amestecat cu gris. Lasati sa...
Budinca de malai cu nucis si stafideTaiati ceapa marunt si puneti-o intr-un vas cu laptele, buchetul aromat, sare si piper, dupa gust. Bateti cotletele cu...
Cotlete de vitelCarnea condimentata prajiti-o la gratar. Cand o intoarceti, aruncati pe carbunii incinsi 1 lingura amestec de condimente si...
Vitel cu sos de toamnaCerneti faina intr-un castron, adaugati pe rand ouale batute, sarea, laptele si uleiul. Amestecati compozitia pana cand...
Clatite cu ciuperci si ceapa rosieCuratati ceapa si ciupercile, taiati-le in bucati mai mari si puneti-le la fiert cu apa cat sa le acopere. Adaugati putina...
Crema de ciuperci cu mazareCuratati zarzavaturile si ciupercile si puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat, scoateti-le din apa in care au...
Crema de ciuperci cu tarhonPresarati fileurile de crap cu sare si piper, dupa care treceti-le prin faina. Prajiti-le in 100 ml ulei incins. Dupa ce s-au...
File de crap cu rosii si ciuperciFierbeti pastele in apa cu sare, circa 10 minute. Prajiti fileul de cod in 50 ml ulei, la foc mic, circa 20 de minute, apoi...
Cod cu rosii si pasteCuratati vineciorii de frunze si pamant, spalati-i si lasati-i la scurs pe un servet. Prajiti-i intregi in ulei, pe toate...
Bureti cu sos de usturoiDin ingredientele pentru aluat framantati un aluat si lasati-l la dospit circa 30-40 de minute. Amestecati intr-un castron...
Poale-n brauAlegeti spanacul, spalati-l si puneti-l la fiert cand apa clocoteste. Prajiti usor faina in unt si stingeti cu apa in care a...
Supa de spanacCuratati si spalati ficateii, dati-i prin faina, apoi prajiti-i in ulei, la foc mic, pana se rumenesc bine pe toate partile....
Ficatei de pui cu mereSpalati graul si puneti-l la fiert cu un pahar de apa, apoi adaugati laptele. Cand e bine fiert si consistent ca cel de...
Turta de grau cu fructeCuratati pestele, spalati-l si presarati-l cu sare si piper. Prajiti-l in ulei, la foc potrivit spre mic, pana se rumeneste...
Pastrav in sosAmestecati pe foc, zaharul cu margarina, cacaua, mierea si esenta de rom. Cand s-a omogenizat compozitia adaugati fulgii de...
Prajitura cu fulgi de orezTaiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Cand incepe sa dea in...
Ciorbita de porcRumeniti bucatile de carne in ulei si apoi scoateti-le intr-o tava. In uleiul ramas caliti ceapa taiata marunt. Adaugati...
Pui cu rosii si mararAmestecati malaiul, faina, sarea, 100 gr zahar si praful de copt. Bateti ouale cu esenta de vanilie, apoi turnati-le peste...
Budinca de malaiCoaceti vinetele, curatati-le si asezati-le pe un fund inclinat, sa se scurga. Tocati-le si amestecati-le cu oale, sarea,...
Chiftele din vinete cu sos de rosiiCuratati merele de coaja, dati-le pe razatoarea mica si amestecati-le bine cu zaharul, margarina, faina, scortisoara, zeama...
Prajitura de postPortionati rata si puneti-o la fiert. Eliminati spuma. Curatati zarzavatul. Taiati ceapa marunt, gulia si cartofii in...
Ciorba de rataRumeniti intr-o oala bucatile de carne, ceapa taiata julienne si morcovii taiati rondele. Dupa ce se soteaza putin, presarati...
Tocana de oaie cu berePuneti pastele la fiert in 3 l apa si 1 lingurita sare. Separat, puneti la fiert pentru 5-6 minute conopida desfacuta in...
Paste cu conopida si ciolanFrecati spuma untul cu zaharul, adaugati romul, un varf de cutit, sare, coaja de lamaie rasa, apoi nucile amestecate cu...
Fursecuri cu nuciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci Babani