Intr-o tigaie, se incalzeste 3 linguri de ulei, se pune pieptul de curcan si se rumeneste pe toate partile. Se sareaza si se...
Piept de curcan cu legumese incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisCu o seara inainte de a gati, se pune fasolea la inmuiat in apa rece. Pulpa de purcel se spala, se sareaza, se pipereaza si...
Pulpa de purcel in vin rosu cu fasole boabeCarnea de miel se sareaza, se pipereaza. Se amesteca mustarul cu pesmet si se unge carnea de miel. Se incing 4 linguri de...
Muschi de miel cu crusta de mustarSe curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge bine de apa, se sterge cu un prosop de bucatarie si se taie in...
Escalop de vitel in sos de lamaieSe taie un buzunar in pieptul de vitel. Se pun stafidele la inmuiat in rom. Se inmoaie miezul de paine in putina apa. Se pune...
Piept de vitel umplutSe curata guliile si se pun la fiert in apa sarata timp de 5 minute. Se scurg de apa, se toarna peste ele uleiul si mierea...
Rata cu otet de mereSe taie carnea fasi subtiri, se taie ceapa pestisor dar fina, se caleste ceapa, se puna carnea, se calesc bine, cam 20 minute...
ShaormaSe feliaza carnea de vitel in asa fel incat sa obtinem 6 felii, pe care le batem putin cu batatorul de carne. In 3 linguri de...
Rulouri de vitel cu ceapa verdeCarnea de fazan se va pune intr-o baita de iaurt cu cel putin o zi inainte de a-l gati. A doua zi, foile de vita se oparesc....
Fazan in frunza de vita de vieSe curata pulpa de grasime, se spala , se sterge cu un prosop si se sareaza. Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja,...
Pulpa de porc cu ragoutSe bate fiecare bucata de carne, se pun pe 3 bucati de staniol si se fac rulouri astfel: carnea de vita se umple cu mugur de...
Casa Grande LazariniiSe toaca nucile de Cajou (se gasesc in supermarket), nu foarte mici, se amesteca impreuna cu crema de branza. Se bat putin...
Rulada de curcan cu fasole verdeSe pune carnea într-o tava. Se curata morcovii, ceapa, usturoiul si se taie bucati/felii. Rosiile, se spala si se taie...
Friptura de vitel cu sos si cartofi naturFeliile de carne, se bat, se sareaza si se pipereaza pe ambele parti. Pe partea interioara, se unge felia de carne cu un...
Rulade de porcPieptul de pui se spala, se sterge si se taie in bucatele. Se amesteca cu uleiul si cu condimentele. Dintr-o bucata folie de...
Piept de pui la cuptorOuale se spala, se dezinfecteaza, se clatesc cu apa rece; un ou se separa albusul de galbenus. Trufele uscate se hidrateaza...
AranciniSe taie extremitatile aripioarelor, se spala si se scurg. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Din sos de soia,...
Aripioare prajite in stil chinezescCotletele se spala si se usuca pe prosop curat. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si...
Cotlet de porc cu masline verziCarnea si ceapa tocata se calesc impreuna in ulei, se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface in buchete, se...
Musaca de conopidaSe spala foarte bine pipotele, se pun intr-o cratita peste ulei si se calesc putin peste care se pune ceapa tocata marunt si...
Mancare de cartofi cu pipotePieptul de pui se spala, se zvanta si se taie in 10 felii. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Menta proaspata se...
Pui cu cuscusCrevetele se fierb si se decorticheaza. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Pieptul de pui si fileul de porc...
Pui cu migdaleVinetele se spala, se taie felii cu grosimea de 1 cm, care se dau cu un praf de sare si se lasa la scurs pe un tocator din...
Gratar de porc cu vinete coapteCarnea se spala, se taie bucati. Ceapa se curata, se spala,se taie felii. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala si...
Parjoale moldovenestiAmestecul pentru ciorba de burta se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata, jumate din cantitate se piseaza cu...
TuslamaSe curata porumbeii, se impaneaza cu bucati de sardele de Lisa, spalate si curatate de oase. Se pun intr-o cratita cu unt, si...
Porumbei inabusiti cu sardele de LisaBucatile de pui si ceapa se inabusa in 75g unt cu 100ml apa. Separat, in 75g unt se adauga faina dizolvata in 100ml lapte...
Pui sote cu conopida si smintinaSe fierb toate ingredientele apoi se pune carnea in bait si se va tine la frigider sa se fezandeze 6 ore. Apoi o scoateti la...
Saramura de puiSe fierb toate ingredientele apoi se pune carnea in bait si se va tine la frigider sa se fezandeze 6 ore. Apoi o scoateti la...
Saramura de puiPuiul se taie fasii subtiri de 1 cm/0,5 cm. Ardeiul gras se despica julien iar ardeiul iute se feliaza. Intr-o tigaie, in...
POLLO ALLA DIAVOLACarnea se taie fasii. Se curata ceapa si usturoiul.Se taie ceapa julien. Se curata ciupercile si se taie in doua sau in...
SOTE DE VITEL CU CIUPERCISe spala carnea, se taie in 8 felii, se bate fiecare felie, se sareaza si se pipereaza. Ciupercile se curata, se spala si se...
ESCALOP DE PORC CU CIUPERCICarne de gaina se fierbe o ora jumatate cu ceapa si sare, dupa care se scoate separat intr-un vas (platou ). Legumele se...
GAINA RASOL CU LEGUME SI HREANCarnea se unge cu ulei si se aseaza in tava la cuptor, cu apa si sare circa 50 minute si se unge cu jiul format din cind in...
CURCAN CU SOS DE CIUPERCISpaghetele se fierb 10 min, se strecoara, si se clatesc cu apa rece. sunca si ciuprcile se taie julien si se calesc la foc...
SPAGHETE MILANEZEFierbeti spaghetele 10min, clatitile cu apa rece. Carnea se caleste cu ulei 5 -7 minute, adaugatii rosiile, sare, piper,...
SPAGHETE BOLOGNEZEPulpele se spala, se curata si se taie in doua. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete. Usturoiul se curata si...
OSTROPEL DE PUICascavalul si sunca se taie felii. Pieptul de pui se frige pe gratar, se sareaza si se pipereaza. Pe fiecare portie se pune o...
Piept de pui SavoyardeCarnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul si ceapa verde se...
STUFAT DE VITELCreierul se spala, se curata de pielite, intr-un vas cu apa rece se spala si se tine 20 minute in apa rece cu sare, pentru...
CROCHETE DIN CREIER CU SOS TARTARLimba de vita se curata, se spala, se opareste, se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala...
LIMBA CU MARARLimba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala...
LIMBA CU SOS MADERALimba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou. Telina, morcovii si ceapa se curata, se spala si se...
LIMBA CU SOS PICANTPulpa de miel se spala si se zvanta pe prosop curat. Oasele se spala si se oparesc. Usturoiul se curata, se spala, 1/3 se...
GIGOT DE MIEL CU USTUROICarnea se spala, se zvanta si se taie cuburi cu latura de circa 3 cm. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cuburile...
Muschi de vita flamandPieptul de pui se spala, se usuca pe prosop curat si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile...
GRATIN DE PUI CU ARDEIPieptul de pui se spala, se usuca pe prosop curat si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile...
Gratind e pui cu ardeiCarnea se spala, se zvanta pe prosop curat, se taie in bucati mici si se marineaza in marinada de apa cu otet, legume si...
POTEE DE BATAL CU LEGUMECarnea se taie bucati si se caleste pina ce se patrunde, apoi adaugati ficateii, cabanosul, vinul alb, sare, piper, usturoiul...
TochituraPulpele se sareaza. Merele se feliaza iar nuca se taie la cutit. Intr-o tigaie feliile de mere se prajesc in unt. Pulpele se...
Pui cu mere si suncaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDoritori de musaca sunt??? Daca va plac dovleceii cu siguranta o sa va placa si aceasta musaca.
Musaca cu dovlecei