Dupa ce s-a tinut in prealabil in apa rece, creierul se curata de pielita. Se pune apoi la fiert aproximativ 10 minute in apa...
Creier in sos alb si verdeataFeliile de carne se pun la rumenit in unt fierbinte. Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, feliile se scot pe o farfurie....
Escalop dobrogean cu sos de rosii si ciuperciFicatul de vitel se taie bucati mici. Se sareaza si se pipereaza dupa care s edau bucatile prin faina. Se asaza apoi intr-un...
Ficat de vitel soteBurta se spala bine in mai multe ape cu sare. Se pune apoi la fiert in 3 litri de apa, impreuna cu un morcov curatat si taiat...
Tuslama din burta de vitelFeliile de carne se bat cu batatorul si se frig pe ambele parti in untura fierbinte. Ceapa taiata foarte subtire, se pune, pe...
Biftec ardelenescCartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura din interior. Carnea se taie...
Vita cu ardei bicolorCarnea se taie in felii subtiri. Acestea se sareaza, se dau prin faina, apoi prin albus de ou batut si pesmet. Se pun la...
Escalop de vitelMacaroanele se pun la fiert. Separat se spala si se pune carnea pe foc impreuna cu ceapa si verdeata tocate marunt. Se fierbe...
Vitel sote cu macaroaneCotletele se asaza intr-un vas, cu ulei fierbinte. Se lasa la foc mic, la prajit, pe ambele parti.Vinetele se taie felii si...
Cotlet de vitel cu smantanaCeapa se taie felii subtiri si se pune intr-un vas cu unt fierbinte, pe foc mic, fara a se lasa sa se rumeneasca. Cotlelele...
Cotlet de vitel cu branza rasaCotletele se sareaza, se pipereaza, dupa care se dau prin faina si apoi prin untul topit. Dupa aceea se asaza pe gratarul...
Cotlet de vitel la gratarCarnea de la piept sau pulpe se taie felii groase. Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie felii...
Friptura de vitelSe taie carnea bucatele mici, care se rumenesc in 3 linguri ulei, apoi se scot si se pun deoparte. in uleiul care a ramas se...
Mancare de carne cu vineteCarnea se taie bucatele mici, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna intr-un vas acoperit, cu 3 linguri ulei, la foc mic,...
Mancare de carne cu ciuperci si cabanosCarnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu ceapa tocata intr-un vas cu ulei si se lasa acoperita sa se prajeasca. Se...
Mancare de carne cu arpagicCarnea taiata bucatele mici se pune cu ulei, la prajit. Se adauga apoi 2 pahare cu ap si se lasa sa fiarba acoperita cu...
Mancare munteneasca de carne cu prazCarnea se taie bucatele si se pune in oala cu apa rece, pe foc, la fiert. Cand incepe sa dea in cloocot, se curata spuma si...
Mancare din carne de vitel cu sos de ciuperciPuiul se proportioneaza.Ceapa se toaca marunt. Intr-un ceaun se pun bucatile de carne in cateva linguri de ulei si se...
Ostropel de puiCarnea se curata de pielite si se taie in bucati. Se pun bucatile intr-un vas cu untura sau ulei sis e lasa pe foc mic, pana...
Tocanita ardeleneasca din carne de vacaCarnea se taie bucati mici si se pune pe foc mic, intr-un vas cu ulei. Se lasa sa fiarba inabusit, cu capac, pana scade apa...
Ghiveci cu carne de vacaCarnea se taie in felii subtiri. Acestea se pun la prajit in putina untura. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe...
Carne de vaca inabusitaCarnea se taie bucatele mici, separat se toaca ceapa, dupa care se adauga impreuna cu carnea si untul la fiert, intr-un vas....
Mancare de carne cu fasole verdeCarnea se taie bucatele mici, se toaca marunt ceapa, dupa care se pun impreuna intr-un vas cu unt, pe foc mic, la rumenit. Se...
Mancare de carne cu morcoviTelinele se curata, se spala, li se taie un capacel si se scobesc. Ceapa se toaca si se pune intr-un vas cu ulei la calit pe...
Telina umpluta cu carnePainea se pune la inmuiat in apa, se stoarce si se amesteca cu carnea, dupa care se dau prin masina de tocat. Ceapa se toaca,...
Chiftelute in sos de rosiiCarnea se taie bucatele si se toaca marunt, la masina. Orezul se spala in mai multe ape si se pune la fiert, intr-un vas cu...
Ardei grasi umpluti cu carneIntinzi pieptul de pui, tai sunca presata si cascavalul cubulete iar ciupercile le tai felii. Amesteci cascavalul cu sunca si...
Rulou de pui cu sos rose si orez cu legumeGuliile se curata si se scobesc. Carnea tocata, in prealabil se amesteca impreuna cu ceapa tocata marunt si calita in putin...
Gulii umplute cu carneCarnea, curatata de pielite, se da la tocat prin masina, impreuna cu felia de paine muiata in apa si stoarsa. Separat se...
Rulada cu carne si sos de ciuperciCeapa tocata se pune intr-un vas impreuna cu 50 gr unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Intre timp, se trece...
Musaca de vinete cu carneCeapa se toaca si se pune intr-un vas impreuna cu unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Carnea se trece prin...
Musaca de carne si cartofiCarnea se da prin masina de tocat, impreuna cu felia de paine muiata si stoarsa. Ceapa tocata se amesteca impreuna cu carne....
Musaca de telina cu carneVinetele se curata de coaja si se feliaza, pe lungime. Se oparesc apoi feliile in apa clocotita, dupa care se sterg si se...
Musaca greceascaVarza se curata si se indeparteaza cotorul. Carnea se toaca prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu cepele tocate. Se...
Varza a la ClujPrazului i se taie partile verzi, se curata de prima foaie si se taie apoi in felii lungi de 7-8 cm. Se pune la oparit si se...
Praz umplut cu carneCarnea se feliaza, se impaneaza cu slanina si se pune la fiert, pe foc foarte mic, in sucul ei. Varza se taie fidelute si se...
Friptura cu varzaCarnea se pune la fiert si se trece apoi prin masina de tocat carne. Se curata si se toaca marunt ceapa si se pune la rumenit...
Tocatura moldoveneasca din carne de vacaCarnea cruda se da prin masina de tocat impreuna cu o felie de paine muiata in apa si stoarsa bine. Se toaca cepele si se pun...
Rulada din tochituraSe amesteca ingredientele pentru marinata, se acopera bucatile de pui si se tin la frigider pana a doua zi. Cartofii se taie...
Pui curry cu aroma de scortisoaraVinetele se taie pe lungime si se scobesc de miez, care se taie cubulete. Se taie si pieptul de pui si se toaca ceapa. Intr-o...
Vinete umplutePieptul de pui se taie pe latime, in fasii de cca 1 cm latime si se freaca cu zeama de lamaie, sare si piper. Ouale se bat cu...
Lemony nuggetsCeapa se toaca marunt, se caleste in putin ulei impreuna cu orezul spalat, pasata, delikatul! Se opreste focul si se adauga...
Ardei umplutSe fierbe pulpa de pui, dupa care se taie putin in cateva locuri. Se amesteca usturoi pisat, patrunjel tocat, ulei si amestec...
Pulpe de pui impanateMuschiul se taie felii mai groase, se presara cu piper, se ung cu ulei pe ambele parti si se lasa sa stea o ora. Se pun apoi...
Muschi de vita soteCarnea se curata de pielite, se taie felii si se bat pe ambele parti cu un batator de carne. Se pun apoi la fript intr-un vas...
Biftec de vita cu ouaAntricoatele se pun la rumenit in ulei sau untura, pe amandoua partile. Se scot apoi si se pun pe o farfurie. in vasul in...
Antricoate de vacuta cu legumeMuschiul se curata de pielite, se sareaza si se pipereaza dupa care se lasa deoparte. Se pune ulei, intr-un vas, se adauga...
Sos de masline si ciuperci cu muschi de vacaCarnea se impaneaza cu fasii subtiri de slanina sau se infasoara in felii de slanina. Se adauga sare si se introduce usturoi...
Friptura din carne de vacaCarnea se taie felii groase si intre timp se infierbanta gratarul si se unge cu ulei. Se asaza apoi feliile de muschi sau...
Friptura din carne de vaca la gratarMuschiul se curata de pielite, se sterge si se taie in lungime astfel incat partea din mijloc sa fie groasa, iar partile...
Muschi de vita ChateaubriandSe pune la fiert in apa fierbinte carnea si se lasa la fiert pana cand devine frageda. Se adauga apoi zarzavatul curatat,...
Friptura dietetica de vacaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...
Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar