Se oparesc foile de varza in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Se toaca varza ramasa, se amesteca impreuna cu...
Sarmale cu varza dulceSe sareaza si se pipereaza pulpele. Separat,s e toaca marunt ceapa, merele se taie cubulete, telina si morcovii se taie...
Pulpe de gasca cu mere si prune uscateSe cresteaza carnea in forma de romburi, apoi se sareaza si se pipereaza. Se prajesc in unt, pe ambele parti, apoi se asaza...
Piept de gasca cu morcoviSe spala gasca, apoi se sterge si i se taie varfurile aripilor. Se sareaza, se pipereaza, apoi se taie in cubulete 2 mere si...
Gasca umpluta cu varza rosieAmestecati intr-un castron sosul de soia cu vinul de orez si cu o jumatate de lingurita zahar. In acest amestec puneti la...
Pui GongBaoFelia de paine se curata de coaja si se taie cuburi. Se toaca marunt patrunjelul, sardelele si caperele, apoi se framanta cu...
Rulada de vitelPrazul de curata, se separa partea alba de cea verde. Se sareaza carnea, se pipereaza, apoi se unge cu mustar. Se asaza cate...
Rulada cu sunca afumataSe toaca marunt nucile. Se toaca ceapa, se incinge untul si se calesc jumatate din cantitatea de nuci si ceapa. Se adauga...
Rulada de vitaCartofii se curata, apoi se toaca si se fierb in apa cu sare. Se scurg, se lasa la racit, apoi se acopera cu supa si se lasa...
Snitel de vitel cu cartofiSe curata merele si se taie cuburi. Se amesteca impreuna cu 1 lingura de suc de lamaie si coacazele uscate. Se cresteaza in...
Rulada de puiRosiile de taie in jumatati, ciupercile se curata si se taie felii. Se toaca jumatate din ceapa, iar cealalta se taie fasii....
Cotlete in sos de ciuperciSe calesc ceapa si usturoiul in ulei, se adauga carnea taiata cubulete, mirodeniile si se prajesc 5 minute. Se toarna supa,...
Miel cu orezSe stropesc feliile de tofu cu sos de soia si se prajesc apoi in ulei fierbinte. Se prajesc ceapa si patrunjelul. Se adauga...
Steak picant de tofuSe amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte, sare, piper, ceapa tocata fin, putin usturoi, 1 ou crud, marar,...
Rulada de carneSe toaca marunt ceapa, iar legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare...
Tocanita de vacutaSe toaca ceapa si usturoiul, se curata legumele si se taie in cuburi mari. Se sareaza carnea si se pipereaza. Se prajeste...
Friptura de vita in sos de vinSe toaca marunt patrunjelul, ceapa si jumatate din ciuperci. Se amesteca cu crema de branza si cu galbenusul, apoi se...
Piept de pui umplutSe caleste ceapa tocata impreuna cu carnea, orezul, sare, piper, cimbru. Cu acest amestec se formeaza sarmalele in frunze de...
Sarmale in foi de vitaSe taie pieptul in fasii subtiri, apoi se pune la prajit in putin ulei. Cand e gata, se scoate si se pune deoparte, iar in...
Mancare chinezeascaSe curata si se taie ardeiul in bucati mari. Se taie ceapa si costita cubulete si se pun la calit in ulei. Se adauga ardeiul,...
Pui spaniol cu ardei grasSe tocata zarzavatul marunt iar carnea de vitel se portioneaza si se sareaza. Se toaca ceapa marunt, paine se curata de...
Tocana poloneza de vitelSe dezoseaza, se feliaza si se bate usor pieptul. Se condimenteaza cu sare, piper, iar carnea ramasa se toaca marunt si se...
Rulada din piept de puiVerzele murate se desfac in foi. Se ia carnea de porc, se toaca la masina de tocat impreuna cu ceapa, se adauga orezul si se...
Sarmale muntenestiSe calesc ceapa si usturoiul in putin ulei incins. Se adauga apoi carnea taiata in cubulete, se presara cu boia si putina...
Fenjke cu tocanita de vita carasoveneascaSe taie carnea cubulete, apoi se pune la inabusit. Se adauga ardeii tocati marunt, sare si se lasa la fiert in sucul propriu,...
Mancare ardeleneascaSe toaca marunt carnea si ceapa, apoi se condimenteaza sis e pun pe foc, la fiert. Se scurge apoi tocana de sos si grasime si...
Kebab ardelenescSe pune ceapa maruntita la calit. Se adauga apoi carnea si cateva frunze de telina tocate marunt. Se lasa la fiert...
Carne de porc cu sos de pruneSe condimenteaza cu sare si piper ciocanelele, apoi se pun la rumenit intr-o tigaie, dupa care se lasa acoperite. Separat se...
Tocanita de ciuperci cu carneCarnea se spala, apoi se taie, in asa fel incat sa se obtina o foaie de carne de 1 cm grosime/ Se presara cu delikat si...
Rulada de ceafa de porc cu castraveti muratiSe taie carnea si se fierbe in apa cu sare. Se caleste in ulei prazul, telina, morcovii, cartofii si ciupercile, toate taiate...
Tarta de pui cu legumeSe impaneaza pieptul de pui cu usturoi feliat. Se pune carnea intr-un vas, se unge cu unt si se condimenteaza cu sare si...
Piept de pui cu gutuiSe coace sfecla in cuptor. Separat, se toaca carnea, apoi se amesteca impreuna cu orezul, galbenusul, albusul batut spuma si...
Perisoare de carne cu sfeclaSe curata soriciul, se spala bine, apoi se taie in fasii, care se presara cu sare grunjoasa. Se ruleaza fasiile si se prind...
Sorici la gratarSe curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga faina si se rumeneste putin, apoi se toarna o...
Papricas de carnatiSe curata muschiul, se spala si se taie din acesta 2 bucati de 7 cm grosime. Se presara cu sare si piper, dupa care se...
Mancare de vita cu ciuperci si sos de rosiiDin faina, oua, sare si 2 linguri ulei se framanta un aluat tare, care se lasa in repaus 2 ore. Se rade apoi aluatul pe...
Mancare de carnati afumatiSe curata carnea, se spala si se sterge. Se taie apoi in felii pe orizontala, cate un buzunar. Se bat putin, se presara cu...
Cordon bleuSe curata carnea, se spala si se taie felii groase de un deget. Se prajeste carnea in uleiul amestecat cu unt, dupa 15 minute...
Vitel StroganoffSe curata muschiul de pielite, se spala si se unge cu 50 ml ulei. Se frige apoi cateva minute, pe ambele parti, dupa care se...
Muschi de vita in foietajSe intinde aluatul intr-o foaie de 1 cm grosime, apoi se decupeaza din ea forme rotunde de circa 10 cm. Se decupeaza jumatate...
Piept de curcan in foietajSe taie carnea felii subtiri, egale. Se incinge untul, apoi se prajesc bucatile de carne sarate, piperate si trecute prin...
Escalop de vitelSe curata cocosul, apoi se taie in bucati potrivite. Separat, se curata legumele si se taie cubulete. Se pun toate intr-un...
Cocos in vinSe pun carnatii in grill si se prajesc in sucul propriu, cel care se scurge din carnati, lasandu-se sa se rumeneasca bine.
Carnati prajitiUleiul se amesteca intr-un castron cu ketchup-ul, bulionul, boiaua si mierea. Se adauga legumele taiate felii si se insira...
Frigarui de legumePulpele de pui se spala, se zvanta,se sareaza si se pipereaza. Se topeste untul intr-o tigaie, se pun pulpele si se prajesc...
Sote de pui cu sos de vinDai pe razatoare castravetii murati si ii lasi la scurs intr-o strecuratoare. Speli bine ficatul, ii indepartezi pielitele si...
Ficatei cu sos de maionezaPuiul spalat si curatat se freaca cu putin malai. Separat, se amesteca orezul cu piperul, sarea, alunele fierte n prealabil...
Pui umplut, cu alunePieptul de pui se taie in fasii cat mai subtiri si se sareaza si se pipareaza. Ouale se bat bine, cu un praf de sare. Se...
Snitel de puiPuiul manastiresc este o reteta de mancare clasica, cu pui fraged si aromat ce se serveste alaturi de mamaliga.
Pui manastirescSe taie legumele si se pun intr-o tava, iar deasupra se presara putin ulei de masline. Separat, se acopera puiul cu mustar cu...
Pui la cuptor cu mustar iuteDe Sarbatori incearca o reteta noua pentru a da un gust aparte fripturii din carne rosie, fie ca e vorba de porc sau vita....
Friptura din carne rosie cu sos de mustarCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoReteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar O garnitura colorata, numai buna de savurat...
Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar