Carnea impreuna cu painea muiata si stoarsa, ceapa calita si varerdeata tocata se trec prin masina de tocat carne. Se adauga...
Chiftelute din carne de urs cu sos de ciuperciSe toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza...
Chiftelute marinate din carne de ursCarnea de urs impreuna cu cea de porc se trece prin masina de tocat si se amesteca cu sarea, piperul, usturoiul pisat si...
Carnati din carne de ursSe pune intr-un vas, la fiert vinul alb si 250 mI apa, sare, boabele de piper, enibaharul, foile de dafin, cimbrul,...
Sunca de mistretOuale se bat bine cu un praf de sare. Carnatii, ardeiul si mararul se taie marunt si se adauga la oua. Se unge cu unt o tava...
Mini omleteDaca vrei sa pregatesti pateuri cu branza delicioase, alege aceasta reteta. Pentru a prepara aceste aperitive delicioase,...
Pateuri cu branza telemeaCarnea taiata in bucati, se sareaza, si se tine la rece o zi. Se trece apoi prin masina de tocat si se framanta bine impreuna...
Carnati afumati din carne de mistretSe pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata, sarea si...
Chiftelute din carne de mistretSe trece prin masina de tocat carnea. Se adauga sarea, pierul, boiaua, usturoiul pisat si se framanta bine. Se clatesc intre...
Carnati din mistretSe curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile...
Snitel de caprioaraSe amesteca cascavalul ras cu kaizerul. Separat se amesteca drojdia cu laptele caldut, pana se dizolva complet. Peste lapte...
Briose aperitivSe amesteca drojdia uscata cu faina, apoi se adauga margarina la temperatura camerei, oul, branza si cascavalul dati pe...
Cosuletul brutaruluiSunt mici placintele delicioase din aluat de patiserie, foarte usor de pregatit, putand fi consumate ca gustare sau ca o masa...
TiropitaSe face o maia din drojdie si 2-3 linguri cu apa calda. Intr-un castron se pune faina si se face o gaura la mijloc,unde se...
Painici cu maslineSe pun macaroanele la fiert cu un praf de sare, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg, apoi se pun...
PastisioCozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie se inabusa in 50 ml...
Ciuperci gratinateCalamarul se spala si se pune la fiert in apa cu sare si foi de dafin. Cand este gata, se scoate, se raceste si se taie...
Calamar panePreparam mai intai umplutura de ciuperci: spalam bine ciupercile si le tocam cat mai marunt. Punem intr-o craticioara untul...
Pateuri cu ciuperciChecul cu mezeluri este un aperitiv consistent si delicios. Pentru a pregati chec aperitiv cu mezeluri avem nevoie de faina,...
Chec aperitiv cu mezeluriSe fierb cartofii in coaja, se curata apoi se paseaza ca pentru piure. Se amesteca cu ouale, faina si branza. Se...
Gogosi din cartofiPieptul de pui se dezoseaza si se spala. Carnea se bate putin si se sareaza. untul se intinde ca o alifie, se adauga sare si...
Pui KevskaiaFileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri. Ouale se bat cu sare si jumatate...
Gordon bleuCarnea se toaca impreuna cu ceapa, morcovul, usturoiul si paine inmuiata si stoarsa in prealabil. Verdeata se toaca marunt....
Parjoale moldovenestiAceasta reteta este foarte buna. Pentru a prepara crochete de cascaval, avem nevoie de doar cateva ingrediente.
Crochete de cascavalSe taie ardeiul in doua jumatati, se curata de samburi, se spala, se usuca, se taie fasii si se caleste putin. Se bat ouale...
Rulada cu sunca si cascavalDaca vrei sa oferi musafirilor tai aperitive gustoase, pregateste ochiuri cu cascaval la capac. Aceasta reteta este foarte...
Ochiuri cu cascaval la capacPaine se curata de coaja si se taia bucuri mari iar sunca se taie felii subtiri. Se pune grisul la fiert in lapte, se adauga...
Rulada din paine si suncaGelatina se inmoaie in apa rece, gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor iar usturoiul se curata si se...
Piftie din carne de curcanGrisul se fierbe in apa si se lasa la racit apoi. Ceapa se taie marunt, iar maslinele se spala, se curata d samburi si se...
Tartine cu icreMozzarela si rosiile se feliaza. Se asaza pe o farfurie frunzele de salata verde, iar in jurul ei se alterneaza felii de...
Mozzarela alla capreseVinetele se coc, se curata de coaja, se scurg si se toaca. Rosiile se spala, se taie capacul, se scoate miezul si se asaza pe...
Rosii umplute cu vineteSe pune intr-o tigaie untul la incins si se adauga cascavalul taiat in cubulete. Se lasa la prajit pe o parte, iar apoi se...
Oua ochiuri cu cascavalFicateii se curata, se spala si se taie felii subtiri. Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se lasa la inabusit...
Omleta cu ficateiDaca iti plac aperitivele delicioase, pregateste budinca de cascaval. Pentru aceasta reteta ai nevoie de cascaval, oua, unt,...
Budinca de cascaval BechamelRosiile se spala, se sterg si se taie un sfert din ele, in partea coditei. Se scoate miezul din fiecare rosie, se lasa la...
Oua cu rosiiOuale se fierb tari, apoi se curata de coaja. Se taie in jumatate, pe lungime, se curata de galbenusuri si se umplu apoi...
Oua mimozaOuale se fierb tari, se curata de coaja si se taie in jumatate, pe lungime. Se pun apoi pe un platou, cu galbenusul in sus....
Oua surprizaCeapa maruntita se pune la calit in ulei sau unt fierbinte. Separat, se sparg ouale intr-un alt vas, se sareaza si se...
Jumari cu ceapaSe bat ouale, cu 2 linguri de apa sau lapte si putina sare. Se adauga jumatate din cantitatea de cascaval ras si se pune...
Omleta cu cascavalSalata verde se spala si se taie marunt. Se amesteca apoi cu smantana, zeama de lamaie si verdeata tocata marunt. Felii de...
Cosulete pe pat de salata verdeCarnea se da prin masina de tocat impreuna cu paine inmuiata in apa. Se adauga la amestec ceapa tocata si prajita, verdeata...
Chiftele din carneSe spala vinetele si apoi se taie in felii groase de un centimetru. Se presara cu sare si se lasa deoparte sa se scurga de...
Budinca de vineteVinetele si ardeii se curata de coaja si se rup apoi in fasii. Se toaca marunt ceapa si se pune la calit in ulei, iar rosiile...
Budinca de legumeSe amesteca cantitati egale de unt, branza telemea si branza de vaci, toatei date prin sita, in prealabil. Se freaca bine,...
Aperitiv cu branza dulce si sarataBudinca de dovlecei cu branza de vaci si telemea este una dintre cele mai bune aperitive. Aceasta reteta este foarte usor de...
Budinca de dovlecei cu branza de vaci si telemeaFicatul se curata, se spala si se trece prin masina de tocat carne, impreunac cu cele doua felii de paine inmuiata in apa. Se...
Budinca de ficatOuale fierte tari se taie in sferturi si se asaza pe o farfurie. Untul topit, in prealabil si stins cu putin otet, se toarna...
Oua cu untOuale se fierb tari si se taie apoi in doua, pe lungime. Se scot galbenusurile, se zdrobesc si se amesteca impreuna cu...
Oua fiestaOuale se bat bine cu sarea si piperul si se toarna apoi in untul incins, pe foc mic. Se amesteca cu o furculita pana incep sa...
Jumari cu ficat de pasareOuale se pun in tigaia cu uleiul incins si se amesteca bine pana incep sa se inchege. Separat, se prajesc feliile de paine si...
Jumari cu sosOuale se toaca marunt si se amesteca cu carnea data prin tocator, usturoiul pisat si maioneza. Se formeaza din acest amestec...
Chiftele din carne si ouaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala