Feliile de vinete se trec prin 75 g de faina si se lasa 2-3 min pentru a absorbi faina. Fiecare felie de vanata se asaza...
Vinete pane cu sunca si cascavalFasolea se inabusa in unt, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa si lichidul ramas de la fierberea fasolii. Se continua...
Fasole verde cu unt si smantanaFeliile de paine se prajesc in 50 ml de ulei. Din oua se pregatesc ochiuri cu restul de ulei, iar deasupra de presara sare....
Tartine calde cu oua ochiuri si sardeleBucatile de morun (nisetru) se ung cu ulei, se frig pe ambele parti, la gratar si se aseaza pe un platou. Peste bucatile de...
Morun sau nisetru cu sos de lamaieGuliile se fierb in supa de oase cu sare. Se prepara o compozitie din faina dizolvata in supa rece, ulei, galbenusuri si...
Supa de guliiCeapa se curata, se taie marunt si se caleste in ulei . Se adauga orezul, impreuna cu ciupercile, taiate marunt, se acopera...
Ardei Umpluti cu Ciuperci si VerdeataSe ia o forma de cantitate de cca 20 g de mamaliga, formandu-se un cocolos in care se introduc 80 g de branza in mijloc....
Bulz(cocolos) ciobanesc cu branzaSvaiterul se amesteca cu faina, grisul,ouale si branza de vaci. Pasta obtinuta se taie cu o lingura de masa in bucati, care...
Galuste cu branza de vaciFeliile de vinete se trec prin 75 g de faina si se lasa 2-3 min pentru a absorbi faina. Fiecare felie de vanata se asaza...
Vinete pane cu sunca si cascavalTelina se presara cu 30 g de sare, se stropeste cu sucul de lamaie, se amesteca si se lasa 2-3 ore sa se inmoaie. Apoi se...
Telina cu smantanaCeapa, ardeii si orezul se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga cca 600 ml de apa fiarta, boia, sare, piper si se...
Tocana cu orez si legumeOrezul si ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Se adauga prunele, zahar, sare, apa fiarta si se introduc in cuptor, in...
Pilaf cu prune uscatePesmetul se prajeste in margarina/unt. Conopida se scurge de apa, se asaza pe platou si se presara pesmet prajit deasupra.
Conopida polonezaOrganele se inabusa in ulei cu putina sare, patrunjel si marar. Compozitia formata se portioneaza in 10 bucati de forma...
Drob din maruntaie cu sos tartarCreierul se pipereaza, se trece prin patrunjel verde si se modeleaza in forma de crochete, care se dau prin faina, ou, pesmet...
Crochete din creier cu sos tartarMerele, curatate de coaja, se rad prin razatoarea cu gauri mari; visinele si ciresele se rup in jumatati si se curata de...
BUDINCA CU MERE SAU CU ALTE FRUCTESe fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat spuma,...
Tocana de miel cu cartofiBucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, apoi se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa slanina si ceapa,...
Tocana cu carne de vitel si slaninaBucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in ulei si 150 ml de apa, apoi se scot. Ficatul, ciupercile si mazarea se...
Legume cu cotlet de porcCarnea se fierbe impreuna cu sosul de smantana si sucul de lamaie cca 5 min. Cu aceasta compozitie se umplu...
Vol-au-vent cu carne de gainaCeapa se amesteca cu sare, morcovi, ulei, otet si masline. Se asaza pe platou, iar deasupra se pun bucati de peste asezate...
salata din stavrid cu maslineIntr-un vas in care s-au topit 100 g de margarina se asaza in straturi feliile de varza, adaugand sare si piper. Peste varza...
Varza alba asezataSe fierbe orezul se amesteca rosiile, ceapa verde, stafidele, merele si fisticul cu sare si piper. Se omogenizeaza acest...
Ardei umpluti cu fistic si orezCiupercile si ceapa se inabusa in unt, se adauga sare, piper, vin, faina, dizolvata in 100 ml de apa rerce si se amesteca...
Tarta in foietaj cu ciuperciBucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei si 100 ml de apa. Se adauga baitul si se continua...
Snitel de porc mistretMaioneza se amesteca cu smantana, sare, mustar, marar, patrunjel si ceapa rasa fin, apoi se adauga peste ciupercile bine...
Salata de ciuperci cu maslineBucatile de carne se trec prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti.pofta buna
Snitel cu carne de berbecO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post