Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul, apoi se adauga o lingura de anason pisat, un praf de sare si faina. Se framanta...
Prajitura cu anasonGalbenusurile se bat spuma cu o ceasca de apa rece. Se adauga in amestc zaharul si se bate in continuare. Se toarna apoi...
Pandispan cu jumatati de pruneGalbenusurile se bat spuma tare cu o ceasca de apa si zahar. Se toarna apoi faina si sarea si la final, se incorporeaza...
Pandispan cu jumatati de caiseGalbenusurile se freaca spuma cu cinci linguri de zahar, apoi se adauga pesmetul, sare si un plic de zahar vanilat. In...
Savarina cu pesmetDrojdia se amesteca cu o lingura de zahar si cu putina faina dupa care se lasa cateva minute la dospit. Faina se admesteca cu...
Savarina din aluat de drojdieSe bat spuma galbenusurile si albusurile. Cele din urma se bat impreuna cu 100 gr zahar. Restul de zahar se amesteca cu...
Piscoturi de sampanieAlbusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga un plic se zahar vanilat si se omogenizeaza. Se unge o tava...
BezeleAlbusurile se bat impreuna cu zaharul, spuma tare. Se adauga in compozitie zaharul vanilat, faina, in ploaie si miezul de...
Roseuri cu nucaGalbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga peste...
Pandispan cu mereGalbenusurile se bat bine, cu zaharul, Se adauga putina sare, zaharul vanilat si faina proaspat cernuta, in ploaie. Se adauga...
Pandispan cu mere si ouaGutuile curatate de seminte si de miezul tare si taiate felii subtiri se pun la inmuiat pe foc mic. Se adauga peste ele...
Pandispan cu gutuiSe separa galbenusurile si se bat spuma cu un pahar de apa. Se adauga putina sare, un plic de zahar vanilat, faina, iar la...
Pandispan cu visineGalbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga treptat uleiul, putin sare, rom si la final, faina in ploaie. Se...
FursecuriUntul moale, se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile, putina sare si rom sau coniac. Se...
Fursecuri cu stafideMargarina frecata spuma, se amesteca impreuna cu smantana si galbenusurile adaugate pe rand. Se toarna zaharul, coniacul si...
Fursecuri cu nuciNu ai nevoie de mai mult de 30 de minute pentru a prepara aceste delicioase pricomigdale, potrivite si pentru cei mici.
Pricomigdale rapideFrisca se bate impreuna cu zaharul, apoi se adauga faina in ploaie sis e amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma tare...
Fursecuri limbi de pisicaAlbusurile batute spuma tare cu zaharul se amesteca cu un plic de zahar vanilat, un praf de sare, faina in ploaie si nucile...
Fursecuri cu nuciZaharul se amesteca impreuna cu nucile macinate si albusurile, la cald. Dupa ce amestecul s-a racit, se adauga o lingura de...
Fursecuri cu nuci spritateSe freaca galbenusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga albusurile batute spuma, stafidele, nucile tocate, rahatul taiat...
Chec cu stafide si rahatGalbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul si untul topit. Se toarna laptele cald peste compozitie si se amesteca...
Chec economicOul se freaca impreuna cu zaharul si se toarna apoi treptat uleiul. Se adauga sare, praf de copt, coaja si zeama de la o...
Chec coloratMierea se freaca impreuna cu galbenusurile si cu zaharul. Se adauga apoi nucile tocate marunt, stafidele si untul topit....
Chec cu miere si stafideGalbenusurile se separa de albusuri si se freaca bine cu uleiul. Se adauga apoi albusurile batute spuma tare cu zaharul si...
Chec cu nucaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeDe sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci