Ouale se amesteca impreuna cu zaharul si laptele, pe foc mic. Cand incep sa fiarba se adauga gelatina inmuiata in apa rece,...
Tort diplomatSe pune zaharul la fiert impreuna cu apa. Dupa ce s-a dizolvat zaharul, se adauga glucoza sau otetul, se curata siropul de...
Serbet pentru creme si glazuriSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema pe baza de fondantSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de aluneGalbenusurile frecate cu 2 treimi din zahar se freaca bine si se amesteca apoi cu albusurile batute separat, spuma cu restul...
Blat de cacao cu nuciGalbenusurile se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, se adauga apoi apa, uleiul si se freaca bine. Dupa 10-15...
Blat de tort cu samburi de caiseSe amesteca faina cu zaharul pudra, galbenusurile, smantana, sarea, coaja rasa de lamaie, bicarbonatul si untul moale. Se...
Foi crocante pentru tortAlbusurile batute spuma tare cu zaharul, zeama de lamaie si putina sare, se amesteca cu galbenusurile, faina si coaja de...
Foi de rulada albe pentru tortAlbusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar. Se amesteca apoi si se introduc in galbenusuri, iar apoi se adauga...
Foi pentru tort DobosSe bat albusurile spuma tare cu zaharul tos caldut, adaugat putin cate putin. La urma se adauga zeama de lamaie si faina si...
Foi pentru tort merengDin ingredientele pentru blat se prepara blat de tort cu cacao. Pentru crema se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, apoi...
Tort de cacaoSe prepara un blat alb. Pentru crema se freaca untul moale impreuna cu coaja de lamaie rasa si zeama de lamaie. Se dizolva...
Tort cu crema de lamaieSe bat galbenusurile impreuna cu zaharul, laptele, zaharul vanilat, la cald. Se adauga apoi gelatina, inmuiata in apa rece si...
Bavareza de vanilieSe bat galbenusurile la cald, impreuna cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de cafea. Se adauga apoi gelatina,...
Bavareza de cafeaSe bat ouale cu zaharul, apoi se pune compozitia pe foc. Se adauga ciocolata inmuiata in lapte caldut, gelatina inmuiata in...
Bavareza de ciocolataSe freaca galbenusurile cu 2 treimi din cantitatea de zahar, pana devin o crema spumoasa. Separat se bat albusurile cu restul...
Blat alb de tortBlatul de tort este piesa principala atunci cand vrei sa gatesti un desert deosebit. Poate sa-ti iasa sau poate se lasa, dar...
Blat de tort cu ciocolataSe pune la fiert laptele cu putin zahar si zaharul vanilat. Separat, se bat albusurile spuma, se adauga jumatate de zahar si...
Lapte de pasareSe pun 200 gr zahar pe foc, sa se caramelizeze. Se amesteca bine, apoi se ia vasul de pe foc si se tapeteaza intregul vas cu...
Crema caramelSe pune untul la topit, apoi se adauga grisul cernut, se amesteca la cald, pana incepe sa se rumeneasca. Se toarna apoi...
Halva de grisSe pune zaharul intr-o tigaie, se amesteca pana se caramelizeaza, apoi se adauga miezul de nuca, taiat in bucatele mai mari...
Nuci glasateCaisele se dau prin sita, apoi se pun la fiert cu zaharul, pana se obtine o marmelada, in care se adauga gelatina, inmuiata...
Bavareza de caiseSe da zmeura prin sita, apoi se pune la fiert impreuna cu zaharul. Se ia de pe foc marmelada obtinuta si se adauga in ea...
Bavareza de zmeuraNapolitanele cu miere si nuci este o reteta rapida si delicioasa cu foi de napolitane. Se prepara rapid si pofta de dulce...
Napolitane cu miere si nuciSe bat albusurile spuma tare cu 100 gr zahar. Separat, se fierbe restul de zahar, impreuna cu glucoza sau mierea in 100 ml...
Nuga cu nuciMiezul de nuca macinat, se amesteca impreuna cu zaharul, albusurile si se pune compozitia pe foc, amestecand continuu. Se...
Pricomigdale cu nuciO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post