elizeea - Rețete

Tort cu mere frantuzesc
Torturi

Tort cu mere frantuzesc

Untul se bate spuma cu 100 g zahar, 1 lingura de zahar vanilat si sare, se adauga rand pe rand 2 oua, faina si amidonul...

Tort cu mere frantuzesc
Friptura de vita
Mancaruri cu carne

Friptura de vita

Feliile sareaza si se pipereaza. Se frig in ulei incins pe amandoua partile , numai chiar sa-si schimbe culoarea, se presara...

Friptura de vita
Rafaello
Prajituri

Rafaello

Apa si zaharul se fierb sirop, se amesteca cu margarina, se adauga laptele praf si nuca de cocos, se amesteca bine, se lasa 2...

Rafaello
Pulpe de pui cu piersici
Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu piersici

Se scoate pielea de pe pulpa, pulpele se taie in doua si in fiecare bucata se infige cate un cuisor. Bucatile de carne se...

Pulpe de pui cu piersici
Cocktail de fructe
Cocktail-uri

Cocktail de fructe

Ingredientele de baza in afara de apa minerala, se scutura cu toata puterea, in shaker impreuna cu gheata, si se strecoara in...

Cocktail de fructe
Bautura energetica
Cocktail-uri

Bautura energetica

Ingredientele de baza in afara de bautura energizanta, se scutura foarte bine, in shaker impreuna cu gheata, si se strecoara...

Bautura energetica
Cocktail cu suc de portocale si cocos
Cocktail-uri

Cocktail cu suc de portocale si cocos

Ingredientele de baza se scutura foarte bine, in shaker impreuna cu gheata sparta, se strecoara in pahare hurrican racite. Se...

Cocktail cu suc de portocale si cocos
Cocktail de cirese
Cocktail-uri

Cocktail de cirese

Punem gheata sparta, in paharul musafirului si punem baututurile in ordinea de mai sus. Amestecam cu o lingura de bar,...

Cocktail de cirese
Bitter digestiv
Ceaiuri

Bitter digestiv

Bitterul Angostura si sucul de limete impreuna cu gheata se scutura cu toata forta in shaker si strecuram in pahare racite de...

Bitter digestiv
Ciolan in coca cu bere
Mancaruri cu carne

Ciolan in coca cu bere

e curata bine ciolanul, se spala. Se introduce plita de calire in oala cu presiune si se pune ciolanul la fiert in 150ml apa...

Ciolan in coca cu bere
Mancare italiana
Mancaruri cu carne

Mancare italiana

Carnea taiata in bucati mici se prajeste in putin ulei, se sareaza, se adauga ceapa taiata in cuburi, se caleste, apoi se pun...

Mancare italiana
Placinte cu crema
Prajituri

Placinte cu crema

Branza se zdrobeste bine, se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de lamaie, zeama de lamaie, sare si atata zahar pudra (sau...

Placinte cu crema
Friptura in sos cu oregano
Mancaruri cu carne

Friptura in sos cu oregano

Carnea taiata in fasii de cca un deget se prajeste in ulei. Se stinge cu 200 – 300 ml de apa, se potriveste gustul cu...

Friptura in sos cu oregano
Grepfrut cu miere si busuioc
Aperitive cu fructe

Grepfrut cu miere si busuioc

Se scoate miezul fructului, se taie felii, se pun in inapoi in coaja, se stropesc cu miere, se condimenteaza, se introduce...

Grepfrut cu miere si busuioc
Piept de pui cu ciuperci prajite
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu ciuperci prajite

Cele doua feluri de ciuperci se curata, palariile si cozile se taie felii. Untul se incinge, se pun ciupercile la prajit...

Piept de pui cu ciuperci prajite
Tort de castane
Torturi

Tort de castane

Se freaca galbenusurile cu zahar pana albesc, se amesteca alternativ cu albusurile batute spuma tare si faina. Compozitia se...

Tort de castane
Prajitura cu piure de castane
Prajituri

Prajitura cu piure de castane

Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de zahar, se adauga uleiul, apa si praful de copt amestecat cu faina. Se toarna in...

Prajitura cu piure de castane
Crema de cascaval marmorat
Aperitive cu branza

Crema de cascaval marmorat

Cascavalul se rade pe razatoarea cu gauri mari (sau se zdrobeste cu furculita). Se freaca bine cu margarina, smantana si...

Crema de cascaval marmorat
Spuma de portocale cu jeleuri
Spume

Spuma de portocale cu jeleuri

Se spala o portocala in apa fierbinte, se sterge bine. Se rade o lingurita de cafea mocca de coaja, se curata de coaja si se...

Spuma de portocale cu jeleuri
Batoane cu castane
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Batoane cu castane

Margarina se freaca cu zaharul, se adauga biscuitii macinati, pireul de castane si romul. Se amesteca bine, daca compozitia...

Batoane cu castane
Carne tocata la tava
Mancaruri cu carne

Carne tocata la tava

1.Chifla se inmoaie. Ceapa se curata, se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie marunt. 2.Chifla se stoarce...

Carne tocata la tava
Prajitura colorata
Prajituri

Prajitura colorata

Ouale se freaca spuma cu zaharul, se adauga faina cu praful de copt. Apoi se adauga margarina topita si smantana. Se ung si...

Prajitura colorata
Pasta de parizer
Aperitive cu carne

Pasta de parizer

Margarina se freaca cu sare si piper, se adauga ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si mustarul cu hrean. Parizerul si...

Pasta de parizer
Sandvici cald cu parizer
Aperitive cu carne

Sandvici cald cu parizer

Cornurile se taie pe lungime, se scoate miezul din ele si se umplu cu crema. Parizerul se macina in masina de carne, se...

Sandvici cald cu parizer
Rulada de carne tocata
Aperitive cu carne

Rulada de carne tocata

Se prepara compozitia de chiftelute, se pune pe folie de aluminiu, se fixeaza prin apasare ouale fierte si maslinele,...

Rulada de carne tocata
Tort American
Torturi

Tort American

Merele se taie bucati direct in tava de copt tapetata cu hartie de copt sau unsa, se presara cu scortisoara amestecata cu...

Tort American
Prajitura cu nuca de cocos rasa
Prajituri

Prajitura cu nuca de cocos rasa

Faina se freaca cu margarina, se adauga zaharul, galbenusurile de oua si bicarbonatul de sodiu. Se framanta bine. Aluatul se...

Prajitura cu nuca de cocos rasa
Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella
1
Mancaruri cu cartofi

Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella

Niste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.

Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella
Desert prajitura cu capsuni
2
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Prajitura cu cirese
3
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
4
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
5
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia