Untul se bate spuma cu 100 g zahar, 1 lingura de zahar vanilat si sare, se adauga rand pe rand 2 oua, faina si amidonul...
Tort cu mere frantuzescFeliile sareaza si se pipereaza. Se frig in ulei incins pe amandoua partile , numai chiar sa-si schimbe culoarea, se presara...
Friptura de vitaSe scoate pielea de pe pulpa, pulpele se taie in doua si in fiecare bucata se infige cate un cuisor. Bucatile de carne se...
Pulpe de pui cu piersiciIngredientele de baza in afara de apa minerala, se scutura cu toata puterea, in shaker impreuna cu gheata, si se strecoara in...
Cocktail de fructeIngredientele de baza in afara de bautura energizanta, se scutura foarte bine, in shaker impreuna cu gheata, si se strecoara...
Bautura energeticaIngredientele de baza se scutura foarte bine, in shaker impreuna cu gheata sparta, se strecoara in pahare hurrican racite. Se...
Cocktail cu suc de portocale si cocosPunem gheata sparta, in paharul musafirului si punem baututurile in ordinea de mai sus. Amestecam cu o lingura de bar,...
Cocktail de cireseBitterul Angostura si sucul de limete impreuna cu gheata se scutura cu toata forta in shaker si strecuram in pahare racite de...
Bitter digestive curata bine ciolanul, se spala. Se introduce plita de calire in oala cu presiune si se pune ciolanul la fiert in 150ml apa...
Ciolan in coca cu bereCarnea taiata in bucati mici se prajeste in putin ulei, se sareaza, se adauga ceapa taiata in cuburi, se caleste, apoi se pun...
Mancare italianaBranza se zdrobeste bine, se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de lamaie, zeama de lamaie, sare si atata zahar pudra (sau...
Placinte cu cremaCarnea taiata in fasii de cca un deget se prajeste in ulei. Se stinge cu 200 – 300 ml de apa, se potriveste gustul cu...
Friptura in sos cu oreganoSe scoate miezul fructului, se taie felii, se pun in inapoi in coaja, se stropesc cu miere, se condimenteaza, se introduce...
Grepfrut cu miere si busuiocCele doua feluri de ciuperci se curata, palariile si cozile se taie felii. Untul se incinge, se pun ciupercile la prajit...
Piept de pui cu ciuperci prajiteSe freaca galbenusurile cu zahar pana albesc, se amesteca alternativ cu albusurile batute spuma tare si faina. Compozitia se...
Tort de castaneGalbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de zahar, se adauga uleiul, apa si praful de copt amestecat cu faina. Se toarna in...
Prajitura cu piure de castaneCascavalul se rade pe razatoarea cu gauri mari (sau se zdrobeste cu furculita). Se freaca bine cu margarina, smantana si...
Crema de cascaval marmoratSe spala o portocala in apa fierbinte, se sterge bine. Se rade o lingurita de cafea mocca de coaja, se curata de coaja si se...
Spuma de portocale cu jeleuriMargarina se freaca cu zaharul, se adauga biscuitii macinati, pireul de castane si romul. Se amesteca bine, daca compozitia...
Batoane cu castane1.Chifla se inmoaie. Ceapa se curata, se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie marunt. 2.Chifla se stoarce...
Carne tocata la tavaOuale se freaca spuma cu zaharul, se adauga faina cu praful de copt. Apoi se adauga margarina topita si smantana. Se ung si...
Prajitura colorataMargarina se freaca cu sare si piper, se adauga ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si mustarul cu hrean. Parizerul si...
Pasta de parizerCornurile se taie pe lungime, se scoate miezul din ele si se umplu cu crema. Parizerul se macina in masina de carne, se...
Sandvici cald cu parizerSe prepara compozitia de chiftelute, se pune pe folie de aluminiu, se fixeaza prin apasare ouale fierte si maslinele,...
Rulada de carne tocataMerele se taie bucati direct in tava de copt tapetata cu hartie de copt sau unsa, se presara cu scortisoara amestecata cu...
Tort AmericanFaina se freaca cu margarina, se adauga zaharul, galbenusurile de oua si bicarbonatul de sodiu. Se framanta bine. Aluatul se...
Prajitura cu nuca de cocos rasaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniO prajitura ciocolatoasa cu branza si cirese care merge perfect langa cafeaua de dimineata. "Retete de suflet"
Desert negresa cu branza si cirese