Fierbem spaghetele in apa fierbinte sarata, le clatim si le strecuram. Calim ceapa taiata marunt in ulei fierbinte, adaugam...
Spaghete cu ficat de pui si crema de ardeiSpalam gaina, o uscam si facem loc pentru umplutura cu degetele. Frecam cu sare, piper atat pe interior cat si pe exterior si...
Supa de gaina umplutaCalim ceapa taiata marunt in untura. Adaugam praful de boia, amestecam si diluam cu putina apa, prajim pana se evapora apa....
Tocanita de vitel cu galuste cu ouIndepartam pielea si dezosam pieptul de pui, batem putin feliile. Pe jumatatile feliilor de carne punem o felie de sunca si o...
Piept de pui in folie de aluminiuIncalzim untura in tigaie. Calim in ea ceapa taiata marunt si adaugam slanina taiata fasii si le calim impreuna 5 minute....
Fasii de piept de puiTaiem carnatul in bucati de 2 cm, slanina in fasii subtiri, iar cartofii in bucati. Batem ceafa, o ungem cu un strat subtire...
Rulada de carnePunem praful de gelatina intr-o craticioara si turnam nectarul de piersici. Incalzim pe foc mic, si amestecam cateva minute,...
Tort de jeleu cu piersiciCuratam pestele, nu taiem capul si coada, aruncam doar maruntaiele. Creastam oblic ambele parti exterioare ale pestelui si il...
Peste prajitSe bate o spuma din 4 galbenusuri de ou, cu 1 ulcica de zahar tos si cu 125 g margarina, apoi adaugam faina, nuca macinata si...
Prajitura gustoasa cu nucaRazuim ciocolata pe razuitoarea mare. Pregatim 2 buc. De suport pentru gheata si 2 folii de marimea suportului pentru gheata....
Cubulete de parfeIn afara de piscoturi, se amesteca toate ingredientele, aprox. 25 minute deasupra aburului. Se pun piscoturile intr-o tavita...
Ciocolata gustoasaUngem cu usturoi slanina afumata impreuna cu pieptul de gasca, presaram cu sare si piper si le punem la frigider o zi. Le...
Piept de gasca in vin rosu cu prune uscateBate spuma albusurile, adauga zaharul, migdalele, sucul de lamaie, scortisoara, bicarbonatul de sodiu si faina. Intinde...
Desert cu scortisoaraDecongeleaza feliile de peste de mare la temperatura camerei. Curata si taie bucati ciupercile, dupa care pune-i peste ceapa...
Felii de peste cu ciuperciPentru a pregati inghetata de branza cu zmeura si coacaze se spala si lasa la scurs coacazele. Pune deoparte 100-100 g de...
Inghetata de branza cu zmeura si coacazeSfarama piscoturile si stropeste-le cu rom si suc de portocale. Lasa-le asa aproxmativ 20 de minute, timp in care le invarti...
Piscoturi cu budincaTaie castanele, pune-le in apa rece si fierbe-le 10 minute dupa ce au inceput sa fiarba. Fierbe laptele impreuna cu zaharul,...
Piure de castaneFramanata ingredientele pentru aluat si coace 3 foi. Fierbe budincile in lapte si cand s-a racit, adauga 200 g de margarina...
Prajitura cu scortisoaraTaiem carnea astfel incat sa obtinem un paralelipiped mare. Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu boia, putina...
Rulada de carne cu usturoiIngredientele de baza in afara de apa minerala, se scutura cu toata puterea, in shaker impreuna cu gheata, si se strecoara in...
Cocktail cu suc de mereIngredientele impreuna cu gheata sparta se amesteca foarte bine in blender. Punem in pahare racite de tip Collins si ornam cu...
Suc mixtIngredientele impreuna cu gheata se scutura foarte bine in shaker si strecunam in pahare sour racite peste cuburi de gheata.
Cocktail cu suc de ananasIngredientele, in afara de Grenadine se scutura in shaker , impreuna cu gheata si strecuram in pahare tip longdrinks racite,...
Cocktail cu friscaBate putin feliile de carne, presara-le cu sare si prajeste-le pe ambele parti in untura incinsa. Toarna putina apa sub ele,...
Cotlet de porc cu sunca si ciuperciBate putin feliile de carne, presara-le cu sare si prajeste-le pe ambele parti in untura incinsa. Toarna putina apa sub ele,...
Cotlet de porc cu sunca si ciuperciPrepara frisca si pune-o in frigider. Curata kiwi si taie-l rondele. Pune deoparte 4 felii si sfarama restul cu o furculita....
Crema de fructe in formaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniO prajitura ciocolatoasa cu branza si cirese care merge perfect langa cafeaua de dimineata. "Retete de suflet"
Desert negresa cu branza si cirese