Frecati bine cotletele de porc cu marinata de rozmarin si lasati-le asa, in mod ideal, timp de 1-6 ore, pentru a le permite...
Cotlete de porc la tava cu cartofi, pastarnac si plante aromaticeTaiati rosiilor cate un capacel in partea superioara, apot scobti-le cu grija sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati...
Rosii coapte, umplute cu carne de porcSe prepara sosul din ingrendientele de mai sus. Puiul fiert se aseaza pe un platou impreuna cu pastaile de fasole, iar...
Tocanita de pui cu sosFricasse de pui este un preparat culinar care poate fi cu usurinta pregatit de incepatori. Preincalziti cuptorul la 180 grade...
Fricasse de puiEmpanada este o specialitate culinara de origine spaniola si este un aluat care de obicei se umple cu diverse amestecuri de...
Empanadas cu pui Am luat fiecare felie de carne si am batut-o pana a ajuns la grosimea de jumatate de cm., apoi am presarat sare si...
BracioleSe piseaza usturoiul si se pune peste margarina. Se pun condimentele, se desface pielea de pe pulpe, formand un fel de...
Pulpe de pui la cuptorMai intai facem sosul alb de ciuperci. Am pus ciupercile taiate in tigaie, cu foarte putin ulei. Cand a scazut suficient,...
Cotlet de vitel in crusta de verdeataAvem nevoie de o craticioara cu apa si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos....
Pulpe la capacPentru inceput marinam puiul in amestec de iaurt, ulei de masline, ardei iute uscat si amestec pentru tandoori. Daca nu aveti...
Frigarui de puiMai intai se face picada, punand migdalele, semintele de pin, patrunjelul, usturoiul si sofranul in blender, unde le-am...
Pui inabusit cu migdale si seminte de pinSe ia pieptul de pui, se spala si se taie bucatele. Se presara cu sare si piper, se pune in tigaia cu ulei incins, se pune...
Pui balsamic cu verdeturiPe feliile de carne sarate si piperate se intinde compozitia scoasa din carnat. Se ruleaza in costita si se prind cu...
Mexicani betiCarnea se taie in asa fel incat sa se obtina un dreptunghi cu dimensiunile de aproximativ 25/30 de cm. Se mai bate cu...
Rulada de carne si legumeSe curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se unge cu unt si se sareaza...
Friptura de pui cu sos de mereSe curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati si se prajeste in...
Pui cu sos de rosiiSe spala si se curata puiul, se spala si maruntaiele, se pun cu putina sare sa stea cateva minute, dupa care se auresc in...
Pilaf de puiSe curata puiul, se spala si se aureste impreuna cu maruntaiele intr-o ceasca de ulei. Cand carnea s-a rumenit, se adauga in...
Pui cu mararSe curata carnea, se spala cu apa rece si se aureste in ulei incins impreuna cu maruntaiele de pui. Se scoate carnea pe o...
Tocanita de puiSe curata puiul, se goleste de intestine si maruntaie si se spala in mai multe ape. Se taie bucati care se prajesc in ulei...
Pui sotePuiul se curata, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati care se auresc...
Pui sote cu struguriSe curata puiul, se trece prin flacara, se spala si se goleste. Se spala din nou, se taie bucati si se sareaza usor. Se pune...
Pui la ceaunSe curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie, se spala si se taie in doua, despicandu-se cu lama unui cutit...
Pui la capacSe curata puiul, se parleste pe flacara, apoi se goleste de maruntaie si de intestine. Se spala in mai multe ape reci, apoi...
Pui la cuptorSe curata puiul, se spala, se goleste de intestine si de maruntaie si se despica in doua cu lama unui cutit ascutit....
Pui la gratarSe curata fasolea si se spala in apa rece. Se pune la fiert cu o ceasca de apa care clocoteste. Se acopera oala si se lasa sa...
Pui cu fasole verdeSe pregateste puiul iar cand s-a prajit, se scoate pe o farfurie. Separat se pregateste mazarea: se curata de teci, se spala...
Pui cu mazareSe curata puiul si se goleste de maruntaie si de intestine. Se spala in multe ape reci si se taie bucati, care se sareaza...
Pui cu prune uscateSe curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati si se caleste in...
Pui cu spanacSe curata puiul si se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in mai multe ape reci si se taie bucati. Se sareaza...
Pui cu smantanaSe curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati care se prajesc in...
Friptura de pui cu smantanaPuiul se curata, se feliaza si se prajeste in ulei. Bucatile de carne se scot pe o farfurie, iar in uleiul ramas de la...
Papricas de puiSe curata puiul si se spala, apoi se taie bucati care se prajesc in ulei incins. Se scoate carnea pe o farfurie, iar in...
Pui MarengoGasca se spala, se curata de intestine si de maruntaie, se sareaza putin si se unge cu ulei. Astfel pregatita, carnea se pune...
Friptura de gasca cu sos de rosiiSe spala carnea si se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se fierbe o ora, dupa care se scoate carnea si se curata de...
Gasca cu fideaSe curata puiul de fulgi si pene, se trece peste flacara mare, apoi se freaca usor cu malai. Se goleste de intestine si de...
Pui sote cu cartofiSe curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in multa apa rece. Se taie bucati si se prajeste in...
Pui cu ciuperciSe fierbe conopida in apa cu sare si se scoate dupa zece minute. Se desface in buchete mici si se lasa pe o farfurie. Puiul...
Pui cu conopidaPasarea se curata si se spala in apa rece. Daca a fost tinuta prea mult pe flacara, se freaca usor cu malai, ca sa se...
Gasca cu castraveti acriSe curata pasarea si se pune la fiert cu apa rece. Se inlatura spuma si se lasa carnea sa fiarba pana cand este buna de...
Gasca cu maslineSe spala carnea si se pune la foc impreuna cu maruntaiele curatate si spalate. Carnea se pune intr-o oala mare, cu multa apa....
Pilaf de orez cu carne de gainaSe curata carnea si se spala in apa rece, apoi se aureste in ulei incins. Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se lasa...
Mancare de gutui cu carne de gainaSe curata bamele de codite, se spala cu apa calda si se pun intr-un vas emailat. Se toarna peste ele un litru de bors...
Mancare de bame cu carne de gainaCarnea de gasca este foarte sanatoasa. Pentru a prepara gasca in aspic avem nevoie de carne, zarzavat si gelatina.
Gasca in aspicGaina se curata de fulgi si de pene, se goleste de intestine si de maruntaie dupa care se parleste pe flacara mare. Se freaca...
Gaina cu sos meridionalSe spala carnea, se pune impreuna cu maruntaiele de gaina curatate si spalate in mai multe ape sa fiarba intr-un vas acoperit...
Anghemacht din carne de pasareSe curata pasarea de fulgi si de pene, se trece prin flacara vie, se freaca apoi cu malai si se spala cu apa rece. Se goleste...
Friptura de gainaSe spala carnea si se rumeneste in ulei incins, dupa care se acopera cu apa calda si se fierbe la foc mic o jumatate de ora....
Ostropel din carne de gainaOstropelul de pui moldovenesc este delicios si consistent. Are avantajul ca o parte din supa de pui o puteti pastra pentru...
Ostropel moldovenescCarnea se spala si se rumeneste in ulei incins, apoi se scoate pe o farfurie si se sareaza usor. Separat se pregateste sosul...
Mancare rece de pasareSe scoate carnea de pe oase se toaca marunt cu un cutit ascutit si se pune intr-o farfurie adanca, unde se amesteca cu o...
Sarmale din carne de curcanCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie