Tortul diplomat Pusa se face din 350 ml lapte, 250 g zahar, 5 oua, un praf de budinca, vanilie.
Tort Diplomat PusaPentru tortul Doina aveti nevoie de 2 pachete de piscoturi, 300 g unt, 2 tablete de ciocolata. Este foarte bun.
Tort DoinaTortul ecler va fi cu siguranta pe placul oricui, in primul rand din cauza aspectului neobisnuit.
Tort EclerInainte de a-l servi, tortul espresso de frisca se orneaza cu fulgi de ciocolata mocca si cafea expresso.
Tort espresso de friscaPentru placinta simpla cu mere faina se pune intr-un castron. Se adauga untul si zaharul, apoi galbenusurile pe rand. Se lasa...
Placintica simpla cu mereTortul delicios fara ou se umple cu crema iar pentru acesta va trebuie 2 cani de gris, 2 cani de nuca macinata.
Tort delicios fara ouTortul la metru este foarte bun si usor de facut. Aveti nevoie de 12 oua, 600 g zahar, 150 ml ulei.
Tort la metruTortul lintzer se serveste pudrat cu zahar pudra. Este farte bun si aveti nevoie de 8 oua.
Tort lintzerCa sa fie mai gustos, tortul de nuci la rece se face cu doua zile inainte si se tine la frigider.
Tort de nuci la recePentru acest tort de post cu fructe si frisca aveti nevoie de 1 kg frisca Hulala, 2 cani de zahar, 2 pachetele zahar vanilat.
Tort de post cu fructe si friscaPentru tortul de post cu cacao, crema se face din 4 linguri de margarina, 4 linguri de zahar pudra si 2 linguri de nes.
Tort de post cu cacaoTortul dimplomat se rastoarna pe un platou si se serveste ornat cu frisca si ciocolata. Este un desert delicios.
Tort Diplomat cu ananasTortul Diplomat cu jeleu se orneaza cu trandafiri sau frisca. Se face simplu si este foarte bun.
Tort Diplomat cu jeleuTortul Diplomat cu lapte praf se face din 500 g zahar, o cana de apa, 250 g lapte praf, o cutie compot de ananas.
Tort Diplomat cu lapte prafTortul diplomat este un desert foarte cunoscut si apreciat, de care va puteti bucura si in perioada postului. Tortul se...
Tort Diplomat de postTortul pufos cu mere este foarte bun si usor de pregatit. Intr-o cratita de 3 litri punem 100 g zahar si caramelizam.
Tort pufos cu merePentru blatul tortului cu nuci aveti nevoie de 8 albusuri, 400 g zahar pudra, 5 lingurite cacao, 250 g nuci macinate.
Tort cu nuciTortul rapid cu nuci este un desert foarte bun. Acesta poate fi servit umplut cu orice fel de crema.
Tort rapid cu nuciDeasupra tortului cu nuci si crema, turnam o glazura facuta din 320 g zahar, 3 linguri de apa si zeama de la o lamaie.
Tort cu nuci si cremaTortul cu portocale se umple cu crema Finetti sau cu frisca. Este foarte bun si usor de pregatit.
Tort cu portocaleBlatul tortului cu praf de inghetata se face din 5 oua, 5 linguri de apa, 5 linguri de zahar, arome si o cana de faina.
Tort cu praf de inghetataAceasta este o reteta de post, iar pentru tortul cu suc de portocale va trebuie o cana de zahar, o cana de ulei.
Tort cu suc de portocale (de post)Tortul cu fructe din compot, pe margine il barotam cu alune prajite. Este un desert delicios, usor de facut.
Tort cu fructe din compotTortul de post cu fructe este foarte bun si va trebuie 2 kg frisca Hulala, 500 g zahar, 6 portocale, 4 mandarine.
Tort de post cu fructeDeasupra, tortul de fructe si gelatina, il ornam cu desen floral din fructe crude peste care punem un strat din suc aromat cu...
Tort cu fructe si gelatinaTortul cu gem si fructe este usor de facut. Aveti nevoie de 7 oua, 300 gr. de zahar, o cana de faina.
Tort cu gem si fructeTortul cu mandarine si bomboane este delicios si aveti nevoie de 4 oua, 200 g zahar, 1 pachetel de zahar vanilat.
Tort cu mandarine si bomboanePentru tortul cu mere si crema aveti nevoie de 6 oua, o cana de zahar, o cana de faina, 2 linguri de ulei.
Tort cu mere si cremaTortul cu banane este un desert delicios pentru care aveti nevoie de 1 blat de tort, 5 banane, 1 plic gelatina.
Tort cu bananeTortul cu branza de vaci se serveste decorat cu frisca si fructe colorate -kiwi, portocale sau caise.
Tort cu branza de vaciTortul cu cacao se face simplu si va trebuie 4 oua, 10 linguri de apa, o cana de zahar, 6 linguri de faina.
Tort cu cacaoCrema pentru tortul cu capsuni se face din 1 kg branza de vaci, 150 g zahar, sucul si coaja de la o lamaie.
Tort cu capsuniTortul delicios cu ciocolata se serveste cu crema de ciocolata, apoi se pot adauga la crema si albusurile batute spuma.
Tort delicios cu ciocolataCrema de la acest tort, se poate folosi si la tort din piscoturi ornat cu frisca si dulceata de capsuni.
Tort cu ciocolata si cremaPeste blatul tortului cu fanta punem o crema din 1 l de fanta, 3 budinci de vanilie, 150 g zahar.
Tort cu fantaTortul cu nuci prajite este delicios si simplu de facut. Aveti nevoie de 60-70 nuci prajite si macinate apoi oparite.
Tort cu nuci prajiteTortul bezea se serveste decorat cu frisca sau ciocolata topita. Este un desert foarte bun.
Tort bezeaTortul buturuga cu crema se serveste cu nuca macinata, cocos sau bomboane pentru decor, deasupra.
Tort buturuga cu cremaPentru tortul cremos cu ciocolata aveti nevoie de 175 g margarina, 150 g zahar, 3 plicuri zahar vanilat.
Tort cremos cu ciocolataTortul cu ananas si frisca este foarte bun. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 3 oua, 200 g zahar.
Tort cu ananas si friscaPentru tarta delicioasa cu fructe aveti nevoie de 3 oua, 300 g zahar, 300 g smantana, 300 g faina.
Tarta delicioasa cu fructeTarta cu tot felul de fructe este un desert delicios care se serveste cu zahar pudra deasupra.
Tarta cu tot felul de fructeAceasta tarta cu fructe este un desert usor, sanatos, ce poate fi ornat in diferite feluri si reinventat de fiecare data...
Alt fel de tarta cu fructeTarta aromata cu mere se face in tava rotunda si este foarte buna si usor de pregatit. Va trebuie 125 g margarina.
Tarta aromata cu merePentru aceasta reteta va trebuie 30 drojdie, 100 ml lapte caldut. Tarta delicioasa cju prune este un desert simplu.
Tarta delicioasa cu pruneTartele pentru umplut se servesc cu spuma, sarlota sau frisca. sunt usor d efacut si sunt foarte bune.
Tarte pentru umplutPentru Tiramisu reţetă reinterpretata fara cuptor va trebuie 200 g biscuiti macinati, amestecati cu 200 g zahar pudra.
Tiramisu reţetă reinterpretataTortul delicios se serveste ornat deasupra cu frisca si fructe. Este usor de pregatit si aveti nevoie de 7 oua.
Tort deliciosDeasupra foilor Mandica se presara nuca macinata. Sunt delicioase si se fac usor. Va trebuie 500 g de faina.
Foi MandicaFoile pentru cremschnitt se servesc taiate fasii late, care se umplu cu gem, rahat sau mere.
Foi pentru cremschnittCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzde trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)
Paste cu branza la cuptor