Pentru pricomigdalele delicioase aveti nevoie de 4 albusuri, 250 g zahar tos, 300 g nuca, zeama si coaja de lamaie.
Pricomigdale delicioasePentru pricomigdale se amesteca nuca cu zaharul si albusurile, dupa care se pune cratita pe plita la incalzit si se amesteca...
PricomigdalePentru prajitura Rafaello, 50 g apa se fierb cu o cana de zahar, iar cand se ingroasa putin se adauga 300 g lapte praf, 100 g...
Prajitura Rafaello cu nuca de cocosPentru prajitura Rafaello se amesteca 200 g unt, 200 g lapte praf, 150 g zahar pudra, 1 pachet de vanilie.
Prajitura RafaelloPentru aceste piscoturi delicioase de sampanie va trebuie 5 oua care se se bat spuma cu 300 g zahar.
Piscoturi delicioase de sampaniePiscoturile se servesc cu sampanie, la ocazii speciale. Sunt delicioase si usor de facut. Va trebuie oua, unt, faina.
Piscoturi de sampaniePiscoturile deliciose se pot servi la ceai sau cafea. Acestea se fac din faina, zahar, o lingura de unt.
Piscoturi deliciosePentru pesmetii de turta se freaca untul bine pana devine spumos. Se adauga zaharul, vanilia si ouale.
Pesmeti de turtaPesmetii deliciosi de Nurrenberg se fac din zahar, miere, faina, oua, nuci macinate, o lingura de cuisoare.
Pesmeti deliciosi de NurrenbergPesmetii aromati cu scortisoara se fac din o ceasca de caimac, 2 oua, 3 linguri de unt topit, 3 linguri de zahar.
Pesmeti aromati cu scortisoaraPesmetii aromati cu nuci sunt usor de facut. Aveti nevoie de faina, nuci, zahar si 2 oua intregi.
Pesmeti aromati cu nuciDupa ce s-a pregatit, compozitia pentru ochii de elefant se tine la rece timp de 24 de ore. Este un desert delicios.
Ochi de elefantPentru ochelarii cu crema se freaca untul cu zaharul, ouale, smantana, apoi se adauga faina.
Ochelari cu cremaPentru inelusele spaniole se freaca untul spuma, se amesteca cu zaharul si sarea, dupa care se adauga celelalte ingrediente.
Ineluse spaniolePentru gogosile pripite cu iaurt aveti nevoie de 4 oua frecate cu o cana de zahar, o cana de iaurt, sare.
Gogosi pripite cu iaurtPentru gogosii deliciosi aveti nevoie de faina, lapte, oua, zahar, ulei, esenta de rom, coaja de lamaie.
Gogosi deliciosiPentru gogoselele cu zmeura aveti nevoie de albusuri batute bezea, galbenusuri batute cu 3 linguri de zahar.
Gogosele cu zmeuraGogoselele cu portocale se servesc reci si pudrate cu zahar si sirop de fructe. Sunt delicioase.
Gogosele cu portocaleTarta cu capsune si ananas este o reteta de prajitura foarte gustoasa si sanatoasa. Pentru a pregati aceasta reteta trebuie...
Tarta cu capsune si ananasPentru pita cu bunda se amesteca bine ouale cu laptele, zaharul, zaharul vanilat, laptele si un varf de sare. Se pun feliile...
Pita cu bunda - Bundas KenyerMuffins de post este o reteta simpla si gustoasa. Pentru a pregati aceste briose aveti nevoie de faina, zahar, bicarbonat de...
Muffins de postPentru fursecurile scoici se face un aluat care se imparte in 5 parti egale. Acestea se servesc umplute cu crema.
Fursecuri scoiciFursecurile Gura Maicutei sunt foarte usor de facut. Aveti nevoie de 60 g untura, 60 g zahar, 125 g unt.
Fursecuri Gura MaicuteiPentru fursecurile glasate cu ciocolata se face un aluat care se lasa pana a doua zi, cand se intinde o foaie subtire din...
Fursecuri glasate cu ciocolataFursecurile cu sprit se fac usor si sunt foarte bune. Aveti nevoie de 350 g faina, 150 g zahar si arome.
Fursecuri cu spritFursecurile cu bezea se servesc umplute cu orice fel de crema. Acestea se fac cu unt sau margarina.
Fursecuri cu bezeaPentru fursecurie cu amidon aveti nevoie de 300 g faina, 300 g amidon, 300 g unt sau margarina.
Fursecuri cu amidonFursecurile Bucuresti sunt foarte bune. Acestea se fac din unt sau margarina, zahar tos si oua.
Fursecuri BucurestiPentru fursecurile de post se freaca zaharul cu margarina, se adauga sare, coaja de portocala si faina.
Fursecuri de postPentru aceasta reteta aveti nevoie de 400 g zahar pudra, 5 g gelatina, 40 g apa, mirodenii,
Fursecuri aromateFursecurile delicioase se servesc la ceai. Acestea se fac din unt, zahar, faina, 5 oua si mirodenii.
Fursecuri delicioaseStim ca britanicii sunt innebuniti dupa sarbatori si dupa suveniruri. Cu ocazia jubileului, unele dintre suvenirurile dulci...
Fursecuri regale cu gemAceste fursecuri se lipesc cate doua cu crema Finetti. Sunt delicioase si aveti nevoie de 4 oua.
FursecuriFondantele sunt bomboane delicioase care se fac din zahar, apa, nuca sau alune prajite si macinate.
FondantePentru florile de gheata cu perle de zahar va trebuie faina, praf de copt. Este un desert delicios.
Flori de gheata cu perle de zaharCuiburile sunt un desert delicios si simplu de facut. Vz trebuie faina, drojdie, galbenusuri si unt.
CuiburiCovrigeii de ciocolata sunt deliciosi. Pentru acestia va trebuie faina, zahar, martipan, si un praf de sare.
Covrigei de ciocolataCovrigeii cu smantana se servesc pudrati cu zahar. Pentru aceasta reteta va trebuie faina, amidon, untura si smantana.
Covrigei cu smantanaPentru covrigeii din doua aluaturi, primul aluat se face din faina, galbenusuri, drojdie, o cana cu lapte.
Covrigei din doua aluaturiPentru covrigeii gustosi aveti nevoie de margarina topita, ulei, lapte cald. Se prregatesc usor.
Covrigei gustosiCovrigeii simpli se pot servi la bere, iar pentru aceasta reteta va trebuie branza framantata, margarina, drojdie.
Covrigei simpliPentru placinta frageda de gutui se curata gutuile si se dau pe razatoarea mare, apoi se adauga scortisoara, nucile tocate...
Placinta frageda de gutuiFeliile de portocala cu miere si scortisoara sunt un mod foarte gustos de a lua o gustare. Aveti nevoie doar de cateva...
Felii de portocala cu miere si scortisoaraBilutele de ciocolata de casa sunt delicioase. Pentru prepararea lor aveti nevoie de zahar, lapte praf, cacao, margarina si...
Bilute de ciocolata de casaPrajiturile cu fulgi de ovaz sunt delicioase si sanatoase, si nu in ultimul rand se prepara foarte usor. Amesteca zaharul cu...
Prajituri cu fulgi de ovazPicklets cu banane sunt un fel de mini clatite americane cu banane. Amesteca faina cu zahar, ou, scortisoara si apa. Fa...
Picklets cu bananeTortul cu budinca, frisca si fructe este un desert festiv cu adevarat delicios, dar usor de preparat, merita incercat! Se...
Tort cu budinca, frisca si fructeCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos