Jeleul de zmeura il putem folosi la torturi, creme sau tarte. ESte usor de facut si este foarte bun.
Jeleu de zmeuraPentru halvaua turceasca delicioasa se pune untul la incalzit, iar cand este fierbinte, se adauga faina si mestecam pana...
Halva turceasca delicioasaClatitele cu floare de salcam se fac din 1 l de lapte, 3 oua, 3 linguri de ulei, 3 linguri de zahar si 250 g faina.
Clatite cu floare de salcamPentru ciocolata de casa cu caco aveti nevoie de lapte praf, 1 kg zahar, 300 ml apa, 400 g unt, 100 g stafide, 100 g nuca...
Ciocolata de casa cu cacaoCiocolata alba de casa se face din lapte praf, zahar, apa, unt, fiole esenta de vanilie si stafide. Este delicioasa.
Ciocolata alba de casaCiocolata Geta se prepara rapid si este delicioasa. Aveti nevoie de 2 oua, 2 cani de zahar, ½ de pachet de lapte praf.
Ciocolata GetaBananele in vin fiert se servesc calde sau reci, dupa preferinta. Se pregatesc rapid si sunt delicioase.
Banane in vin fiertPentru trandafirii din nuca pentru decor punem la topit zahar pudra, iar peste el punem nuca macinata, amestecata cu culoare...
Trandafiri din nuca pentru decorRondelele se umplu cu crema si sunt delicioase. Crema se face din unt, zahar si nuci macinate.
RondeleDeasupra pe prajiturile Hunedoara se pune bezea si se stropeste cu ciocolata topita. Este un desert delicios.
Prajituri HunedoaraBanana Nuggets este un desert de fructe delicios si usor de preparat. Se taie bananele in felii rotunde de 1-2 cm Se dau prin...
Banana NuggetsBriosele cu fructe sunt prajituri delicioase, foarte populare si usoare de preparat. Amesteca ingredientele uscate...
Briose cu fructePentru gogosele cu visine se face un aluat din branza, zahar, oul batut, bicarbonat si faina. Se fac mici bilute rotunjind...
Gogosele cu visineNegrese ciocolatoase este o prajitura delicioasa de ciocolata. Se amesteca ingredientele "uscate". Separat se amesteca...
Negrese ciocolatoasePentru prajitura Visinica se face un blat din 200 g zahar pudra, 6 galbenusuri, 5 linguri de ulei, 3 linguri de lapte.
Prajitura VisinicaPentru prajitura ungureasca va trebuie 1 kg branza de vaci, 200 g taitei fierti si scursi, 5 galbenusuri, 300 g zahar,...
Prajitura ungureascaPrajitura televizor (TV) este o reteta delicioasa, in care se imbina cacao cu vanilia intr-o armonie perfecta. Puteti sa va...
Prajitura TelevizorPaianjenul din briosa cu cirese si jeleu este delicios. Pentru a prepara aceasta prajitura amuzanta aveti nevoie de unt sau...
Paianjen din briosa cu cirese si jeleuCheescake cu crema de lapte si dulceata de cirese este o reteta delicioasa. Pentru a prepara acest cheesecake aveti nevoie de...
Cheesecake cu crema de lapte si dulceata de ciresePentru prajitura Trabuc se face un aluat, care se imparte in 8 parti, fiecare parte se intinde foarte subtire.
Prajitura TrabucPnetur prajitura Toscana se face un blat din 6 oua, 200 g zahar, 200 g faina, o lingura de cacao.
Prajitura ToscanaPentru prajitura Tobite coaja de la o lamaie se bate bine cu 6 albusuri, apoi se adauga treptat 250 g zahar pudra.
Prajitura TobitePentru prajitura spaniola aveti nevoie de ½ de pahar de lapte, 50 g margarina, 2 oua, 300 g zahar pudra.
Prajitura spaniolaPentru prajitura Silvia se bat 6 albusuri cu 10 linguri de zahar, se adauga treptat 4 linguri de apa, 1 praf de copt, 2...
Prajitura SilviaPentru prajitura Sighisoara se bat ouale spuma, se adauga faina si se da la copt, la foc iute.
Prajitura SighisoaraFoaia pentru prajitura sfaramicioasa se face din 250 g zahar, 150 g nuca macinata si 5 albusuri.
Prajitura sfaramicioasaPentru prajitura Sandocan va trebuie ocana de nuca prajita si taiata, 6 oua, o cana de zahar, 4 linguri de faina, 2 linguri...
Prajitura SandocanFoile pentru prajitura Saint-Honore se fac din 350 g alune, 350 g zahar pudra, 10 albusuri, 2 lingurite de amidon.
Prajitura Saint-Honore (sau Ariciul)Prajitura Roza in trei culori se face din 400 g faina, 1 praf de copt, 120 g untura, 120 g zahar, 1 ou si smantana.
Prajitura Roza in trei culoriPentru prajitura delicioasa Roza va trebuie oua, zahar, ulei, coaja si zeama de la o lamaie. Este usor de preparat.
Prajitura delicioasa RozaPentru prajitura Rita se bat spuma 6 albusuri cu 250 g zahar pudra, dupa care se adauga 100 g nuca macinata.
Prajitura RitaPentru prajitura cu crema Regina Maria se fac doua blaturi. Aveti nevoie de zahar, cacao, praf de copt si nuca macinata.
Prajitura cu crema Regina MariaPentru prajitura rece se face un blat rece din 600 g biscuiti pisati, 600 g nuca macinata, 600 g zahar pudra.
Prajitura recePrajitura cu zmeura si iaurt este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de faina, zahar, praf de copt,...
Prajitura cu zmeura si iaurtUrechile de elefant sunt fursecuri rapide, dar foarte delicioase. Se intinde foaia de foetaj si se presara zaharul granulat...
Urechi de elefantBulgarasi de zapada sunt deserturi foarte delicioase. Pune in robot 1/2 cana nuca de cocos, faina, sarea si 1/4 cana de...
Bulgarasi de zapadaFursecurile cu cacao sunt delicioase. Pentru a prepara aceste fursecuri aveti nevoie de unt, zahar, faina, praf de copt,...
Fursecuri cu cacao si susanClatitele americane sunt delicioase. Pentru a prepara aceste clatite aveti nevoie de faina, zahar, praf de copt, bicarbonat...
Clatite americane delicioasePentru prajitura Rafaello, foaia se face din 5 albusuri, 200 g zahar tos, 200 g nuca de cocos, ½ de plic de praf de copt si...
Prajitura Rafaello cu cremaPentru prajitura Petre Roman se coc trei foi, pe dosul tavii. Este o reteta de prajitura clasica, cu doua creme, perfecta...
Prajitura Petre RomanPentru prajitura Parisului in flacari se fac doua blaturi. Aceasta se face in tava patrata si este delicioasa.
Prajitura Parisul in flacariUsor de facut, pentru prajitura Non Ulta Plus va trebuie faina, zahar pudra, smantana, sare si coaja de lamaie.
Prajitura Non Ultra PlusPentru prajitura Negri in pijama va trebuie 4 oua intregi, 4 linguri de zahar, 2 linguri de faina si 2 linguri de cacao.
Prajitura Negri in pijamaPentru prajitura Mimoza cu crema aveti nevoie de 500 g faina, 3 galbenusuri, 200 g unt, 200 g zahar.
Prajitura Mimoza cu cremaPentru prajitura delicioasa Mimoza se bat 2 oua, 250 g zahar, 250 g smantana, 1 praf de copt, 250 g faina si coaja de la...
Prajitura delicioasa MimozaPentru prajitura Mascota se bat spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga sare si mirodenii, apoi albusurile batute spuma,...
Prajitura MascotaPentru prajitura la metru se bat spuma 4 oua cu 300 g zahar, se adauga 100 ml de ulei, 1 praf de copt si 300 g faina.
Prajitura la metruPentru prajitura Iulian, blatul se face batand albusurile spuma cu o cana de zahar. Este un desert delicios.
Prajitura IulianCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie