Prajitura Creasta Cocosului este un desert delicios. Aveti nevoie de faina, unt sau margarina si drojdie.
Prajitura Creasta CocosuluiPentru prajitura Crai Nou se framanta rapid un aluat fraged din 5 galbenusuri, 60 g zahar, 100 g unt si 250 g faina.
Prajitura Crai NouPentru cosuletele cu puisori se face un aluat din 300 g unt, 450 g faina, 2 galbenusuri si 100 g zahar.
Cosulete cu puisoriCand sunt gata, le pudram cu zahar si prajitura Cosulete se poate servi. Este un desert usor de pregatit.
Prajitura CosuletePentru prajitura Cosarcute va trebuie untura, ulei, zahar, galbenusuri, linguri de smantana.
Prajitura CosarcuteMuffins cu banane si crema de unt sunt delicioase. Pentru a prepara aceste briose aveti nevoie de faina, oua, banane, praf de...
Muffins cu banane si crema de untPrajitura Chinezoaica este un desert delicios. Aveti nevoie de 200 g zahar care se freaca cu 200 g unt sau margarina.
Prajitura ChinezoaicaPentru prajitura Caramel delicioasa, va trebuie 200 g unt, 3 oua, 400 g zahar, 200 g nuca macinata.
Prajitura Caramel delicioasaPentru prajitura Caramel cu crema se framanta un aluat din 3 pahare de faina, 4 linguri de smantana, 1 pachet de margarina.
Prajitura Caramel cu cremaTortul de clatite cu frisca si ciocolata este delicios. Pentru a prepara acest tort aveti nevoie de oua, apte,zahar, esenta...
Tort de clatite cu frisca si ciocolataDaca vreti o cabana mai mare, lasati foaia de dedesubt din napolitana intreaga si incepeti cu crema si sase betisoare, apoi...
Prajitura CabanutaPentru prajitura Caterinca se fac 4 foi din 500-650 g faina, 250 g unt, 200 g zahar, o lingurita de amoniac.
Prajitura CaterincaPrajitura Cafeina este un desert delicios. Pentru acesta 6 albusuri se bat spuma cu 140 g zahar.
Prajitura CafeinaPentru prajitura Buturugi cu migdale amestecam 2 cani de faina, 3 oua batute, o cana de miere, 2 cani cu migdale pisate si la...
Prajitura Buturugi cu migdalePentru prajitura Buturgi aveti nevoie de 200 g unt sau margarina, 200 g faina si 3 galbenusuri.
Prajitura ButurugiPrajitura Buturuga cu crema este delicioasa si nu trebuie sa va lipseasca de pe masa de sarbatori. Este o prajitura cu crema...
Prajitura Buturuga cu cremaBuseurile se pot umple cu diferite creme. Sunt foarte bune si va trebuie ulei, faina, oua.
Buseuri (Gogosele)Pentru crema de la prajitura Budapest aveti nevoie de 400 g lapte amestecat cu 100 g zahar si 4 linguri de gris.
Prajitura BudapestPentru prajitura bavareza de ciocolata aveti nevoie de 5 oua, 250 g zahar, 300 g ciocolata, vanilie.
Prajitura bavareza de ciocolataPentru prajitura Aurora se prepara un aluat bine framantat, din care se fac 4 foi. Este foarte buna.
Prajitura AuroraPentru prajitura Anda se face un blat din 10 oua, un praf de copt, 300 g zahar, 300 g faina, 50 ml de ulei.
Prajitura AndaPentru prajitura Ana cu ananas va trebuie cacao, zahar, oua, faina, sare si mirodenii. Este delicioasa.
Prajitura Ana cu ananasPentru prajitura Ana cu crema, se bat 10 albusuri spuma cu 7 linguri de zahar, adaugam 2 linguri de faina si 150 g nuca de...
Prajitura Ana cu cremaPentru prajitura Ana se fac doua foi, una alba si una neagra. Este un desert foarte bun si usor de facut.
Prajitura AnaPentru prajitura Alba ca Zapada delicioasa aveti nevoie de unt, ou, amoniac, lapte si faina cat cuprinde.
Prajitura Alba ca Zapada delicioasaPrajitura Alba ca zapada este o prajitura cu foi, fina, cu crema delicata de lamaie. Invata sa prepari aceasta prajitura din...
Prajitura alba ca Zapada cu cremaPentru prajitura alba, blatul se face din albusuri, zahar, faina, nuca de cocos, ½ de pachet de praf de copt.
Prajitura albaPentru prajitura de argint din toate ingredientele se face o coca moale ca de clatite, se coace pe dosul tavii, dupa care se...
Prajitura de argintPrajitura cu morcovi si portocale este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de oua, faina, zahar,...
Prajitura cu morcovi si portocalePortocalele cu sos caramelizat si frisca sunt deserturi delicioase si simple de preparat. Se taie coaja de la portocale avand...
Portocale cu sos caramelizat si friscaDaca vreti un desert sanatos si rapid, incercati curmalele cu nuci. Intai se scoate samburele din curmala, avand grija sa nu...
Curmale cu nuciPentru Pelincutele lui Isus (Sau Poalelel Maicii Domnului ) din coca de cozonac sau paine se fac pogacele subtirele, care se...
Pelincutele lui Isus (Poalele Maicii Domnului)Nugatul cu nuci este un desert delicios. Pentru acesta aveti nevoie de 500 g zahar, 300 g nuci, vanilie, o lamaie.
Nugat cu nuciPentru nuga de post, 500 g zahar se pun la topit, dupa aceea se sting cu un pachet de margarina, 3 linguri de apa si 3...
Nuga de postPentru nuga simpla 4 galbenusuri si un ou intreg se bat cu 200 g zahar si 150 g unt. Este delicioasa.
Nuga simplaPentru nuga cu nuca prajita, 300 g zahar se caramelizeaza, apoi se freaca restul de zahar cu ouale si untul.
Nuga cu nuca prajitaPentru nuga cu rom va trebuie 1 pachet de unt sau margarina, 200 g nuci macinate. Este delicioasa.
Nuga cu romPentru nuga delicioasa se freaca albusurile, mierea si zaharul pana cresc spuma, timp de o jumatate de ora.
Nuga delicioasaPentru napolitana va trebuie o cana de zahar, 1 pachet de margarina, o canita de lapte dulce, 2 linguri de cacao.
NapolitanaDupa ce s-a racit,martipanul cu crema se intinde pe foaia cu nylon, se ruleaza si se da la rece.
Martipan cu cremaPentru aceasta reteta de martipan se framanta foarte bine o coca omogena care se lasa la rece timp de 12 ore.
Alt fel de martipanPentru aceasta reteta de martipan cu migdale va trebuie : 100 g nuca sau migdale macinate, 100 g zahar pudra.
Martipan cu migdaleDin martipan se pot modela diferite modele. Acesta se face din 300 g zahar, 300 g migdale, zeama de la ½ de lamaie.
MartipanPentru cremschnitt-ul nemtesc va trebuie 300 g unt, 300 g faina tip A, 2 galbenusuri, 1 ou intreg, 3 linguri de otet.
Cremschnitt nemtescPentru Cremschnitt aveti nevoie de 250 gr unt sau margarina, 350 g faina, 70 g apa, 30 g zeama de lamaie.
CremschnittCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos