Dulceata cu smochine este fina si aromata, dulce, perfecta pentru a fi folosita la diferite retete de prajituri sau deserturi.
Dulceata cu smochineDulceata de morcovi este o delicatesa apreciata in special de musafiri.
Dulceata de morcoviDulceata de caise este o modalitate sanatoasa si delicioasa de a consuma fructele si in extra-sezon.
Dulceata de caisedulceata de visine este printre preferatele mele. Dulceata o poti folosi la diferite retete de prajituri sau poti sa o...
Dulceata de visine clasicaPentru dulceata de fragi, zmeura sau mure fructele proaspete se curata de frunze si se clatesc la jet de apa rece.
Dulceata de fragi, zmeura sau murePentru dulceata aromata de nuci verzi se aleg nucile cu mijlocul gelatinos, se inlatura coaja verde, apoi se oparesc.
Dulceata aromata de nuci verziDulceaţă de căpsuni reţetă. Pentru dulceata mea delicioasa de capsuni va trebuie 1 kg capsuni, 1 kg zahar, o cana de apa.
Dulceaţă de căpsuni reţetăPentru marmelada delicioasa de gutui eu am cumparat 11 kg de gutui. Le-am spalat bine, le-am taiat in patru, le-am scos...
Marmelada delicioasa de gutuiDulceata de portocale se poate prepara foarte simplu si se foloseste la prajituri, deserturi si chiar si la unele mancaruri....
Dulceata de portocale simpluGemul de gutui este delicios, mereu m-a fascinat parfumul gutuilor, parca surprind cel mai bine toamna. Pentru a prepara...
Gem delicios de gutuiDulceaţă de căpsuni reţetă. Aceasta dulceata de capsuni este foarte delicioasa si se poate prepara in doar 20 de minute!...
Dulceaţă de căpsuni reţetă rapidaDulceata de piersici cu dovlecel este una speciala si foarte delicioasa. Se spala bine piersicile si se oparesc in apa...
Dulceata de piersici cu dovlecelAcest gem de caise se prepara foarte rapid, in doar 30 de minute! Intai se spala bine caisele si se scot samburii, se taie in...
Gem de caise rapidGemul de caise si levantica are un gust deosebit de delicios, merita incercat! Opareste piersicile, apoi curata-le de coaja...
Gem de caise si levanticaDulceaţă de căpsuni reţetă, Dulceata de capsuni este delicioasa. Pentru a prepara aceasta dulceata aveti nevoie de...
Dulceaţă de căpsuni reţetăPentru pelteaua de gutui se aleg gutui frumoase, de preferinta mici, galbene, coapte si fara pete. Se spala, se sterg cu o...
Peltea de gutui simplaPentru dulceata de caise coapte la 1 kg de zahar, se pune o farfune adanca plina de caise curatite. Se aleg caise frumoase,...
Dulceata de caise coapte cu lamaieDulceata de prune verzi este foarte buna si se face la fel ca si dulceata de caise verzi. Veti avea nevoie de prune verzi,...
Dulceata de prune verziPentru dulceata de gutui se curata gutuile de coaja si se rad pe razatoarea cu gauri mari, astfel incat sa se obtina o...
Dulceata delicioasa de gutuiPentru dulceata de portocale se aleg portocale anume de dulceata, cu coaja groasa si potrivit de mari. Se rade coaja galbena,...
Dulceata delicioasa de portocalePentru dulceata de cirese albe aveti nevoie de o farfurie adanca, plina cu varf, de cirese fara samburi, zahar vanilie si...
Dulceata de cirese albe cu vanilieDulceata de cirese amare se face la fel ca cea de cirese albe. Veti avea nevoie de cirese fara samburi, zahar, vanilie si...
Dulceata delicioasa de cirese amareDulceata aromata de visine se face la fel ca cea de cirese albe. Veti avea nevoie de visine, zahar, vanilie si zeama de lamaie.
Dulceata aromata de visinePentru dulceata de caise verzi se alege o farfurie adanca plina de caise verzi, tinere, care nu au inca samburele format. Se...
Dulceata de caise verzi cu lamaieDulceaţă de căpsuni reţetă. Pentru dulceata aromata de capsuni se aleg capsuni mijlocii, frumoase si proaspete. Se spala...
Dulceaţă de căpsuni reţetăDulceaţă de căpsuni reţetă. Pentru dulceata delicioasa de capsuni (reteta din Ardeal) se aleg capsuni mijlocii, frumoase...
Dulceaţă de căpsuni reţetă (reteta din Ardeal)Dulceata de fragi este foarte buna iar pentru aceasta se aleg fragii unul cate unul, sa fie toti intregi si frumosi. Nu se...
Dulceata delicioasa de fragiDulceata de zmeura se face la fel cu cea de fragi. Este foarte buna si usor de preparat. Veti avea nevoie de zmeura, zahar,...
Dulceata aromata de zmeuraDulceata de mure se face la fel cu dulceata de fragi, se adauga la fiert putina vanilie. Veti avea nevoie de mure, zahar,...
Dulceata buna de murePentru aceasta dulceata se aleg trandafiri frumosi care sa nu fie vestezi. Se aleg foile una cate una, rupand capatul alb,...
Dulceata delicioasa de trandafirPentru marmelada de caise cu coaja se aleg caise bine coapte, se spala, se scurg si se rup in doua indepartand samburele.
Marmelada de caise cu coajaPentru marmelada de prune se curata prunele de coaja si se scot samburii. Se pun in tingirea de dulceata impreuna cu zaharul....
Marmelada de prunePentru magiun (povidla) se spala prune bine coapte, se scurg de apa si se scot samburii. Se pun in tingirea de dulceata sau,...
Magiun (povidla)Pentru marmelada de mere se aleg mere tari, nu fainoase. Se taie in sferturi, se curata de coaja si de samburi. Se pun la...
Marmelada delicioasa de mereMarmelada delicioasa de pere se face la fel ca marmeleda de mere. Se poate face si amestecata din pere si mere. Este foarte...
Marmelada delicioasa de perePentru marmelada de portocale se aleg portocale mari cu coaja groasa, se spala si se sterg.
Marmelada gustoasa de portocalePentru pasta de gutui se spala gutuile, de preferinta mici, se taie in patru, se scoate casuta cu samburi si se pun sa fiarba...
Pasta de gutui (Chitonoaga)Pentru dulceata de prune coapte se curata de pielite o farfurie adanca plina de prune nu prea coapte. Prunele se curata usor...
Dulceata de prune coapteMarmelada de fragi este usor de facut si este foarte gutoasa. Aceata se face la fel ca cea de capsuni. Veti avea nevoie de...
Marmelada de fragiMarmelada de zmeura este delicioasa si are o aroma deosebita. Acesta se face la fel cu marmelada de capsuni. Veti avea nevoie...
Marmelada simpla de zmeuraPentru marmelada de caise se spala caisele, se scurg si se curata de pielite si de samburi. Se pun intr-un castron impreuna...
Marmelada simpla de caisePentru marmelada de capsuni se pun intrun castron, un strat de capsuni, unul de zahar tos sau pisat si asa mai departe. Se...
Marmelada de capsuniGemul de nectarine cu ghimbir este foarte simplu de preparat si e gustos de mancat asa simplu sau la creme si prajituri.
Gem de nectarine cu ghimbirGemul de struguri este delicios. Nu se face greu si il puteti folosi cu succes la creme sau prajituri.
Gem de struguri cu nucaGemul cu prune si nuci este foarte gustos. La multe prajituri se foloseste deja aceasta combinatie, de ce sa nu puteni sin...
Gem cu prune si nuciGemul de morcovi cu apa de trandafiri si cardamon este foarte gustos si sanatos. Pentru a pregati aceasta reteta aveti nevoie...
Gem de morcovi cu apa de trandafiri si cardamonGemul de fructe de padure este foarte bun la creme, prajituri, dar si consumat simplu. Pentru aceasta reteta de gem va...
Gem delicios de fructe de padureDulceata de patlagele verzi este pe cat de neobisnuita, pe atat de gustoasa. Pentru a face aceasta reteta de dulceata aveti...
Dulceata de patlagele verziDulceata de dovleac este foarte buna. Pentru aceasta reteta de dulceata trebuie sa folositi 1 kg pulpa de dovleac.
Dulceata de dovleacO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post