Feliile de parizer cu coaja se prajesc usor in untura numai pe o parte. Marginile feliei se string si formeaza o cupa. Cupele...
Cupe de parizer umplute cu legumeSe fierbe spanacul in apa sarata, se scurge, se toaca marunt si se lasa la o parte. Intr-un vas se prajeste putin faina cu...
Sufleu de spanac cu suncaSe fierbe creierul si se serveste in aspic fie intreg, fie taiat felii. Se toarna aspic intr-o forma rotunda. Dupa ce s-a...
Creier in aspicDaca vrei sa mananci un sandvici gustos, pregateste o bagheta umpluta cu carne si branza. Aceasta reteta este delicioasa.
Bagheta umpluta cu carne si branzaMaruntaiele se spala, se taie bucatele, se prajesc sau se fierb in apa clocotita cu sare, iar apoi se toaca marunt sau se dau...
Drob de miel cu verdeataSe prepara un aluat fraged din faina, grasime si ou. Se intinde o foaie ca de taitei, iar la mijloc se pune compozitia...
Drob de miel in foaieFicatul se spala, se curata de pielita si de canalele biliare si se taie bucatele mici. De asemenea morcovul, patrunjelul si...
Pateu de ficatSe lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa...
Salata de creier imitatie de icre negreSe tine creierul in apa rece ca sa iasa tot singele. Se scot apoi toate firisoarele si se fierbe in apa clocotita cu sare si...
Sufleu de creierSe taie kaizerul in felii de 3-4 mm grosime. In functie de marimea acestuia, se taie ficatul în bucati. Bucatelele de ficat...
Rulouri de kaiserDrob de miel cu marar este o reteta de Pasti delicioasa. Pentru aceasta reteta cu carne de miel se pune mai intai apa cu sare...
Drob de miel cu mararSe caleste in 200 ml ulei ceapa tocata cubulete, cu ciupercile taiate bucatele mici, sunca si cu o parte din verdeata. Se...
Chec excelentSe aseaza bucatile de piept pe un fund de lemn suprapunindu-se un pic una peste celalalta. Se bat usor cu ciocanul de...
Rulada de puiCarnea se pregateste ca pentru snitele: se taie felii, se bate cu ciocanul special, se sareaza si se unge pe o parte cu...
Rulouri de carne cu spanacCarnea de vaca se taie in portii potrivite, se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust. Macaroanele se...
Snitel de vaca umplut, cu macaroane si suncaSe fierb legumele si cartofii. Toate elementele se taie ca fideaua si se amesteca. Sosul se prepara separat si se toarna...
Salata consistenta de carneSe taie sunca in felii frumoase, apoi se unge fiecare felie cu un strat subtire de pate de ficat, se face sul Se pun feliile...
Sunca cu pate in aspicSe pregateste mai intii sosul. Se freaca mustarul cu zaharul, sarea si piperul; uleiul se toarna cite putin, ca sa capete...
Salata cu carne de vitaSe curata pielita de deasupra, se spala cu apa rece bine si se pune creierul la fiert in apa calduta cu sare si 1 lingura de...
Salata de creierSe prepara aluatul si se lasa sa se odihneasca 10 minute, apoi se intind foi subtiri de 1/2cm. Se rumeneste pe jumatate, in...
Pateuri cu carneIn feliile de sunca se aseaza jumatati de felii de brinza topita taiate pe diagonala si pastaile astfel incit capetele sa...
Rulouri calde la minutFicatul, taiat felii uniforme ca marime si grosime, se da prin faina amestecata cu boiaua de ardei si piper. Se prajesc pe...
Ficat cu boiaSe da carnea fiarta prin masina de tocat de doua ori impreuna cu zarzavatul, se amesteca cu albusul, sarea si verdeata. Se...
Crochete din carne de pasareSe amesteca cartoful, zarzavatul, mazarea fiarta si sosul alb. Se pune salata obtinuta pe feliile de sunca si se ruleaza.
Rulouri de sunca umpluteSe freaca untul cu sarea si piperul si se amesteca cu verdeata. Cu acest amestec se unge fiecare felie de jambon. Se presara...
Rulouri cu sunca si ouaFicatul se taie in felii potrivit de groase care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Ficat naturCostita se taie in felii subtiri, de aprox. 1/2cm. Ficateii spalati se taie in doua si se pun pe cite o felie de costita. Se...
Rulouri din costita afumata cu ficatei de puiSe taie in cuburi carnea si legumele. Se rade marul. Se amesteca toate ingredientele cu sosul de maioneza preparat cu multa...
Salata boeuf dieteticaSe face o tocatura bine framintata din care se fac chiftelute rotunde. Se dau prin faina amestecata cu pesmet si se prajesc...
ChifteluteSe pune intr-un vas apa cu putina sare si cind clocoteste se adauga maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa...
DrobSe spale ficateii, se sareaza si se pipereaza apoi se impacheteaza in felii subtiri de slaninuta. Pachetele formate se leaga...
Ficatei surprizaSe pregateste un aluat obisnuit de clatite din 4 oua, faina, lapte, cu conditia sa fie mai gros, in care se pune o lingurita...
Crochete de creier si suncaSe face un aluat, se intinde o foaie subtire, din care se taie patrate, care se ruleaza ca niste cornete mici. Se pregateste...
CorneteCarnea se taie in cuburi mai groase. Ceapa se curata si se toaca, apoi se pune in tigaie si se caleste impreuna cu carnea. Se...
Aperitiv deliciosSe ung feliile de franzela cu unt pe o parte si se sareaza foarte putin. Pe patru dintre acestea se pun cite o felie de...
Gustari cu suncaSe taie sunca in felii potrivit de subtiri. Dupa ce s-a lasat creierul 10 minute intr-un vas cu apa rece, se curata de...
RulouriSe dau prin masina de tocat bucati mici de friptura ramase, 2 cartofi cruzi, o felie de piine muiata in lapte si bine...
Rulada din carneLimba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele de deasupra si se taie in...
Limba cu maionezaSe fierb taiteii (fara ou) in apa cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoara, se clatesc cu apa clada si se lasa sa se scurga...
Budinca de taitei cu carneTaiteii (fisii late de 1 cm) se fierb, se scurg si se amesteca cu untul si sunca tocata.
Taitei cu suncaCarnea se da prin masina de tocat impreuna cu legumele. Se amesteca cu albusul si verdeata si se formeaza crochete potrivite...
Crochete din carne cu legumeSe da carnea de doua ori prin masina de tocat. Orezul fiert se amesteca cu carnea, usturoiul pisat, cimbrul si putin piper....
Salam dieteticSunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine...
Aperitiv cu sunca sau parizerSe taie cornurile in doua, in latime, se scobesc de o parte din miez, apoi se umplu cu carnea de pasare fiarta si se...
Cornuri umplute cu carneCartofii si morcovii se taie in cuburi, se amesteca cu mazarea, sosul alb si verdeata dupa gust. Cu aceasta compozitie se...
Rulouri din sunca si cartofiSe da carnea de vaca prin masina de tocat de 2-3 ori, impreuna cu felia de franzela, inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu...
Chifetlute cu carne de vacaSe face un aluat subtire din faina, lapte, oua si un virf de cutit de sare din care se prepara clatite. Clatitele se umplu cu...
Clatite cu suncaCartoful fiert sau crud (dat prin masina de tocat), se amesteca cu carnea tocata, la care se adauga ingredientele de mai sus....
Chiftelute aperitivPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vitaAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel